2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende içinde bulunduğum ve Doğum yapacağım ayı saymıyorum :) daha heyecanlı oluyor :)

Bu arada herkese günaydınnnnn
Günaydın kuzum. İçinde bulunduğun aya bugün girdik say bence daha çoook var bitmesine :) mart nisan diye sayıyorum ben.
Mayısı saymıyorum zaten 10 u 12 si filan tahmin ediliyor. Nisan sonu gelirsede hiç şaşırmam

eski adet denmez aslında klasiği o canım ben biraz da resme göre oda yapmış oldum resim mavili olsaydı mavi devam ederdik. Rabbim herkesin evladını hayırla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin bir yandan hazırlıklar ilerledikçe korkularım artıyor Rabbim korusun meleklerimizi

Güzel olmuş canım aşırı pembe ve mavi de çok yoğun oluyor aslında bir de siradanlaşıyor herkeste pembe biz de çoğu şeyi pembe aldık artık eflatunlu renklere döndüm inan çoğu şey pembe eşim diyor artık pembeye bakmak yok

Biz bebek kararı aldığımızda doktora gittim öncesinde tüm testlerimi yaptırayım dedim. Herşey normal çıktı ama kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyordum bu nedenle biraz kaygılarım vardı tabi. Doktorum doğuştan polikistik over olduğumu söyledi ama bu durumun kendiliğimden hamile kalmama engel olmadığını söyledi bir altı ay düzenli birliktelik olsun gebelik olmaz ise gelirsiniz dedi. Daha önce hiç duymamıştım biraz stres oldum tabi çevremizde de istediği halde bebek sahibi olamayan arkadaşlarımızın varlığı ile tedirginlik yaşadık. Sonra düşünmemeye karar verdim akışına bırakmaya çalıştım... ve 3 ay sonra
2 hafta boyunca geçmeyen gece uyutmayan ve artık gündüzleride ağrımaya başlayan bacak ağrılarım sebebiyle doktora gittim. Bir kaç hareket yaptırdı (otur kalk, bacağını kaldır vs.) baktı görünürde birşey yok röntgen çekelim dedi. Emzirme durumu yada gebelik şüphen var mı diye sordu. Benimde adetim düzensiz olduğu için emin değildim birde öncesinde aynı adet belirtisi gibi kasık ağrılarım vardı geldi gelecek diye bekliyordum, emin olmadığımı söyleyince doktor önce emin olalım bir kan tahlili yapalım dedi. Ve ben kan sonucunu işyerimde bilgisayardan gördüm. Önce inanamadım 4bin küsürlü bişeydi nete yazdım hemen ve jeton düştüğünde Hayatımda ilk kez mutluluktan haykırarak içimi çeke çeke ağladım 23eylül2016
sonra hemen kadın doğum doktoruna gidip sonucu gösterdik keseyi gördük 5 hafta 6 günlükmüş. O sevinçle bacak ağrımı unuttum lakin hamileliğim boyunca ve hala bacak ağrısı yaşıyorum. Gebelik beni bacaktan vurdu diyorum ama kızımın canı sağolsun

Çok güzelmiş canım bone... Babet değil de terlik daha iyi olmaz mı? Tabi yine sen nasıl rahat edeceksen. Bence güzel olur

Merhaba kızlar. Ben bir şey danışmak istiyorum. Öğünlerime dikkat etmeme rağmen ve hiç atlamamama rağmen sanki bir şeyleri eksik yapıyormuşum gibi. Ektra yaptığınız bir şey var mı? Şu gıdayı mutlaka sevmesen de tüket dediğiniz? Benim doktorum çok fikir vermez sağolsun. Bir de çatlak kremi dışında bir şey kullanmaya başladınız mı? Ben göğüs kremi de kullanmaya başlıcam. Onun dışında süt yapıcı şeyler de alacağım yavaş yavaş. Ama aklım o kadar karışık ki hamilelik beni benden aldı :) O kadar prensipliydim şimid her şey havada uçuşuyor. Sanki hiçbir şey yetişmicek gibi geliyor. Bir yandan hatıra kalsın diye fotoğraf falan çektirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…