2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Baktım da bulamadım sanırım :) Çok güzel ama :)

Hic bilmedigim bir siteden bu takimi aldim. Umarim salatalik gelmez
biliyorum bu siteyi :) sorun olmaz heralde hahahah

Kızlar hep ağrı sızılardan bahsediyoruz. Hadi anlatın bakalım bebeğiniz olacağını nasıl öğrendiniz
en garibi benimkisi olsa gerek :) 1 sene normal olsun diye bekledikten sonra bir kac doktorla gorustum hamile kalman zor dediler pkolu oldugum icin uzuldum acikcasi.son olarak simdiki doktorumu buldum ablam arkadasini goturuyordu o doktora tesadufen bir araydaydik ,kendimi o gun bir anda muayene masasinda buldum planli degildi :)) doktorum sen kendine inan biraz kilo ver imkansiz diye bisey yok dedi bende elimden geleni yapacagim allah nasip ederse olur dedi :) kisacasi artik umudum olmustu :)sonra 6 kilo falan verdim tedavilere baslamistik.yumurtalarim vardi ama buyuyup olgunlasmiyordu klomene basladim yumurta takibim yapildi.en son takip icin gittigimdeyse doktor daha bakmadan uzulme dedi buyumemis olabilirler.sabirla devam edicez dedi.sonra kontrol etti kendide inanamadi :)) 1 tanesi buyumus digeri de buyumek uzere olan 2 tane yumurtam vardi.catlatma ignesi verdi yaptim.catlatma ignesi vurulduktan 2 gun sonra izmirden sanliurfaya oradanda trabzona dogru arabayla yolculuga ciktim.acikcasi ilk denemede olacagina inancim kalmamisti.sonucta igneden sonraki iliski gunlerini acikcasi uyamadik.yoldaydik,misafirdik akrabalarda.neyseki test gunu gelip catmisti.orda gidip alamam diye yanimda gebelik testi goturmustum.cok heyecanliydim testi yapmak icin lavaboya girdim tam yapicaktim ki test bozuk cikti ardindan adet kanamam geldi.cok zor bir andi benim icin iki duyguyu ayni anda yasadim adetim btikten bir hafta sonra izmire dondum.kasiklarim batiyordu onun disinda bir seyim yoktu.bir yerde catlatma ignesinden kist olusabilecegini okumustum.doktoruma gittim ultrasona bakalim dedi bir bakti keseyi gordu kendi de sasirdi ,ustune gormussun dedi :))))))

Ben badem yagi ve kakao yagi kullaniyorum. Karna ve gogus ucuna suruyorum ama gogus ucunu ovmuyorum kesinlikle. Kegel egzersizi yapiyorum. Ben asil planlarimi 35. Haftadan sonraya yapiyorum simdi erken dogum olur diye cok korkuyorum bir de pekmez tuketiyorum bol bol. Zaten kalsiyum tuketmedigim gunlerde disim hemen agriyor. O yuzden onu da tuketiyorum.

Kızlar tekmeler sertleştimi sizdede uykudan uyandırıyor artık beni gece 4te sabah 6da birde 8de resmen karnımı deldi bildigin yataga dokunacaktı o kadar gerdi yumruguyla sürttü vurdu saolsun kızım şimdide uyandım kızda ses yok uyudu çok cadı bu kızlar kız anneler ne yapcaz bilmiyorum aceba erkek anneleri ne yapıyordur daha sert olurmuş çünkü Gerçi benim karnımı gören tanımayan hemşireler kaynanam görümcem hala inatla erkek diyor bebegime o kadar ultrasona girdim hep kız diyor hala inatla yavruma erkek diyorlar Bir karnımdan dolayı top gibi yuvarlak yayvan degil,İki çok kg almadım ondanmış, birde öyle hissediliyormuş nedense halbuki ben hep ekşi yiyorum bu arada hamilelikten önce şeker kullanımı yapan çayda vs insanlar hamilelikte bıraktımı benim gibi ben 4 şeker atardım hamilelikte agzım tatlandı ve biranda şekeri kestim enteresan bir şekilde çok canım tatlı isterse o zaman ama onun dışında şekersiz hep

benimki hiç ilginç değil kızlar. 2,5 yıllık evliyiz, korunmayı bıraktık, ilk ayda hamile kaldım:) ağrılardan falan anlamıştım bi değişiklik olduğunu. test yaptım pozitif :) bir hafta sonra da doktora gittik, keseyi gördük. çok şükür :)

Göğüs ucunu ovmakta ne sakınca varmış? Hiç duymamıştım bende yapmayım bari

Kızlar hep ağrı sızılardan bahsediyoruz. Hadi anlatın bakalım bebeğiniz olacağını nasıl öğrendiniz
İstiyorduk normalde eşimde varikosel hastalıgı vardı,Neyse bizde pek umursamıyorduk daha dogrusu kendi çocuk olmaz diye düşünüyorduk ama doktor flan işimizde yoktu zaten yeni evliydik ama korunmuyorduk, Ben regl oldum kesildim bir daha hiç olmadım hamileyim diye şüphelendim normalde 28 günde bir olurum ama olmadı negatifti sürekli testlerim,Doktora gittim kist var dedi tedavi başladı annem içme sakın hamilesin dedi agustos ayıydı neyse bende belki öyledir diye içmedim Sonra tam eşim annem hamilesin modunda heyecanlıyken biranda kanama oldu aaa oldum dedim ama regl kanaması degildi pembeydi ve sadece silince geliyordu 4 gün sürdü doktora gittim pko dedi çocugun olmaz tedavi dedi çok aşırı derecede psikolojim bozuldu o sıra eylül ayıydı bayramda annem gildeydik gündüzleri kafamı kaldıramıyorum ablam annem hamile bu manyak gibi bakıyor etrafa dedi ama ben artık yorulmuştuk doktorun bana pko dedigini sadece eşim ve ben biliyorduk çocugumuz olmaz diye artık bu sözleri duymaktan yorulmuştuk. Yaptıgım testler haddini geçmişti sonuç hep aynıydı yengem haydi kalk sabah kan vercez dedi neyse oyalamak için tamam dedim sabah kalkmadım gitmedim ama eşimle gittik gizliden test aldık sonuç yine negatifti bende internette elektronik hamilelik testi var ya onu almıştım ama kargoda sıkıntı oldu geç geldi elimize daha dogrusu eşime ben o zaman arkadaşlarımla tatildeydim spaya gittim yüzdüm masajlar yaptırdım sigaranın dibine vurdum çünkü negatif herşey Neyse eşimle kavga ettik ayrılma noktasında eve döndüm felaket kötüyüm valizimi topluyorum gidecegim ayagım sehpaya degdi test içimden bir his yap dedi boş çıkacagını biliyordum ama yaptım neyse düz zeminde durcak dedi koydum + oldu hemen amaan bozuk bu test galiba dedim öyle bıraktım içeri sigara yakmaya gittim sonra 5-10 dk sonra odaya döndüm ceketi almak için bir baktım 3+ yazıyor bu ne demekki diye baktım negatif yazısı bekliyorum 6 haftalık veya üstü hamilesin diye koştum ikinciyi yaptım inanamadım oda aynı. eşime çabuk eve gel dedim gelemem işteyim aşkım vallahi çıkamam 30 dk sonra belki kaçarıl flan dedi görüntülü ara dedim aradı hıçkıra hıçkıra baba oluyorsun gerizekalı baba baba diyip aglama krizine girmiştim baktım oda ordan öyle aglamaya başlamıştı sonra doktora gittik hemen varmı yokmu diye gittigimiz anda kızımın kalp atışını duyduk baya büyümüştü doktor nasıl hiç bir testte çıkmaz dedi benim ki biraz mucize bebekti

Gözlerimi yaşarttın Ofisteyim ağlayamıyorum da. Ne güzel ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Neymiş demek ki imkansız diye bir şey yokmuş, Allah bilirmiş, Allah isterse veririmiş di mi...

Allah allah.. Sadece sürüyor musun peki. Yedirmiyorsun o zaman yağı di mi
yok yedirebilirsin bence, aşırı oynamaktır bence zararlı olan. cinsel ilişki esnasında falan bilhassa. bi de ileri gebelikte önemli çok oynamamak.

sağlık ocağındaki ebe de söylemişti bana, göğüs uçlarıyla çok oynama diye.

Gözlerimi yaşarttın Ofisteyim ağlayamıyorum da. Ne güzel ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Neymiş demek ki imkansız diye bir şey yokmuş, Allah bilirmiş, Allah isterse veririmiş di mi...
Aynen öyle rabbimin mucizesi benim melegim bayram günü dua etmiştim 2015 senesinde 1-2 hafta sonra eşim çıktı karşıma yine dua etmiştim 2016 senesinde Rabbim kızımı verdi bana ben inanıyorum gerçekten yoktu o zaman benim dualarımdan sonra Rabbim nasip etti bana çünkü kan testi vs hiç birinde çıkmazken 24 eylülde ögrendim kızımı ayrılcaktık ayrılmamızı engelledi küçük melegim bana şans umut huzur getirdi daha dogmadan şükürler olsun onları bize verene

ECEcanN Canım dün konuşmuştuk ya yürüyüşün saati hakkında internette yürüyüşleriniz yarım saati geçmesin yazıyor. Paylaşmak istedim.

Çokk şükür canım benim

Evet canım çok sert, ben ne zaman uyansam gece bakıyorum benimki de uyanık, vuruyor, belki de onun tekmelerine uyanıyorum :) baya güçlendi sanırım, vajinama doğru vurunca özellikle, kız birazdan dışarı çıkacaksın galiba diyorum çok güzel iletişim kuruyoruz onunla, hiç hareket yokken elimizi koyuyoruz hemen yukarı doğru hareketlenmeler başlıyor, tepki veriyor bize minnoş çok güzel bir şey yaa. Daha 1 kilolar, doğuma yakın nasıl olacak hayal edebiliyor musunuz hareketlerini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…