2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
6 kilo aldım geri verdim şuan 2 kilo almış görünüyorum ama bana sorarsan 15 kilo almış gibi hissediyorum basen yüzünden

Ben hafta olarak sizden küçüğüm 27.haftayı dolduruyorum ama, sanırım benimki her aya bir kilo şeklinde gidiyor, şu an tam 6.5 aldım sanırım...

Kızlar ben bu arada dün aile sağlık merkezine rutin kontrol gebelik izlemesine gittim, gün vermişlerdi. Tansiyonumu kilomu falan ölçtüler bir tek, bildiğimiz şeyleri anlattı ebe ekstra bir şey yoktu yani. Sadece son 3 ayda cinsel ilişki önermiyoruz tehlikeli olabilir dedi. Bir de doğumu nasıl yapacaksın konuştunuz mu falan diye sordu. Bir de artık yalancı sancılar gelebilir, ağrılar artabilir, en ufak bir kanama olursa hemen doktora görün falan dedi. Ayy o zaman farkına vardım son 3 aya girdiğimi hep böyle hamile olarak hayatıma devam edicem gibi gelmişti

Sen kaç kilo almışsın birde her sağlık ocağına gittiğinde kan idrar testi alıyorlar mi, benim hemşire kalp atışlarına kadar hep dinliyor

Belki bana denk gelmiştir oylesi canım.bu tarz birşey yasarsan ve ilacın receteliyse sgk karşılıyor gereksiz yere para verme.sadece biraz eczaneyi araman gerekebilir
Ben de bugün vuruldum canım iğnemi devlette yatış yapılıp ardından müdahele odasında vurdular iģneyi eczaneden falan almadım ilacı bilgin olsun iğne vurulmak durumunda devlette muayene olup orada vurdurabilirsin canım eşimin ve benim kan grubu fotokopilerimi istediler sadece

Cok cici nerden canim bu bone?babetle cok rahat edecegini sanmiyorum eskisi gibi iri olmayan sabo terlikler var aklinda bulunsun evdede cicili bicili bisey kullanirsin

İçime yaşlı teyze kaçmış gibi hemen sukıştırasım geldi sen gebesin ye kız belki bebeğin canı çeker :) kuzum diyetinize saygum sonsuz daaaa ara sıra bazı bazı da kaçamak yapsanız hani azıcık ucundan yesen

Ben bebeğimé kavuşmak için çok zamn harcadım çok acı çektim ilk yıllar istemedik korunduk sınavlar falan vardı diye sonra korunmayı bıraktık ama ben hiç çocuğum olsun istemiyordum eşimle daha düzene girmemisti evliligimiz çünkü. Sonra muayene oldum bütün testlerim yapıldı bir şey yok sen stres yapıyorsun denildi ama yapmamak mümkün değildi herkes bebek bekliyor ama biz olmuyor diyemiyorduk.baktık olmuyor zamn geçiyor herkesten gizli tüp bebek yapmaya karar verdik tek başıma bütün acılarà sıkıntılara katlandım.bebeğimi bana enjekte ettiler heyecanlı bekleyiş başladı ve kurban bayramı arifesinde kanamam oldu yine olmadı dedim ağladım ağladım meğerse bebeğim bana tutumuş gece acile gittik kan verdik ve hamileyim çok şükür rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Vallaha aynı bende bizdemi oluyor diyordum elimi nereye koyarsam oraya geliyor eşim benle ilgilenince anlıyor tepigi basıyor saolsun cadı. aşkım bak bizimki yine başladı diyorum elini nereye koyarsa geliyor hemen babacım dedikçe vuruyor sıpa ama çok güzel birşey ya gerçekten Şükürler olsun Rabbime

Ben hafta olarak sizden küçüğüm 27.haftayı dolduruyorum ama, sanırım benimki her aya bir kilo şeklinde gidiyor, şu an tam 6.5 aldım sanırım...
Benim durum biraz karışık hastalıktan dolayı,İyi olun saglıklı olun varsın alın bende kendime öyle diyorum

Sen kaç kilo almışsın birde her sağlık ocağına gittiğinde kan idrar testi alıyorlar mi, benim hemşire kalp atışlarına kadar hep dinliyor
Canım 5 kilo aldım şimdiye kadar. Test yapmadılar sağlık ocağında kalbini de dinlemediler valla pek bir şey yok.. Sadece bilgilendirme gibi geçti yani. Senin ne güzelmiş. Neyse ki pzt doktor kontolümüz var bol bol görürüz kızımı inşallah :)

Kız senin ki uyumuşyur ya benim bebişe ne demeli sabaha kadar durmuyo maşallah bu kadar enerjiyi nerden alıyo bilmiyorum benim o kadar enerjim yok çünki. beni uyutmuyo ya agrılar saplanıyo karnıma bide hıçkırık tutuyo bebegi bazen sanki uyumamı istemiyo dürtüyo beni dogunca nasıl olucak

Immm çok güzel çok cici olur gelenler bebek diye seni severler babeti de kurdaleli al tadından yenmez

Sabah 7: 15 de isyerindeydim. İse gelirken dun dogum iznine ayrilanlari hayal ettim, uyurlar sonrada guzel bir kahvalti yaparlar diye
Üfff aynen ya bende bekliyim ki cuma olsun doğum iznimi hak etmeme bile 2 hafta var ki çalışmayı düşünüyorum acaba raporu almasam nerden bilecekler benim 32.haftaya girdiğimi

Kuzu doktor hareketleri say diyince bi tedirgin oldum herhalde gece de pamuk gibi uyumuşum bi kalktım göbeğimdeki şişlik bile yok alla alla niye böyle iyiyim diye uykum kaçtı hareketler eskisi gibi değildi diye korktum geceden sonra normale döndü çok şükür içerde bişeyler oluyor ya hayırlısı bide eşyaları aldık psijolojiyi hazırladık iyice Allah korusun bundan sonrasındaki en ufak bir olumsuzlukla sınamasın Rabbim hepimizi

Dontsay benimde gözlerim doldu.. Yaşadığımız herşeyin bir anlamı var iyi veya kötü herşeyin bir sebebi var şimdi eminim bebeğiniz sizin için daha bir kıymetlidir

hamilelikte cikti cnm
Bende gecende biraz zorlandim bi kez ondan sonra kanama oldu birkac gun canim cok yandi bi defada olacak ismi korktum baya yedigime ictigime dikkat ediyorum korkudan lavaboya gidemedim. Bol bol sivi tuket ozellikle aksam kati yemek yememeye calis doktorlar hamilelikte ilac vermiyo sanirim yoksa afedersin ishal ilaci oluyo onu kullandiriyolar. Dikkat etmeye calis bol bol salata, elma, corba tuket. Cok gecmis olsun umarim dogumdan sonra kalmaz bisey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…