2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Amin canım ama seni anlıyorum annelik duygusu bi farklı oluyo insan telaş yapıyo herşeye. Benim karnımda gece uyumadan önce balon gibi sabah bi bakıyorum gitmiş dogrusu bazen ben de korkuyorum ama bebiş hareket ettigi için içim rahat

Çok okuma istersen belki etkileniyorsundur iyice gözüne batar. Ben hiç bakmıyorum.
Yok ya okumuyorum arada göz atıyorum dün gece çok agrım vardı demek burda yazılan gibiymiş dogum yaklaştıkca agrılar çogalıyormuş o yüzden korkutmadım kendimi normal dedim takvimi okuduktan sonra

Canım ben diyeti azcık esnettim. Baktım baya düşük çıkıyor meyveyi sütü arttırdım. Tatlı da çook canın çekerse bir çatal al. Aklın kalmasın. Ama yüksek çıkıyorsa tabi dikkat et yine sen.

Senin bu şakan kocamı işyerinden eve getirtti salatalık için. Ay nasıl canım çekti, aşermedim aşermedim 30. Haftada aşerdim o da salatalık yani haha
Ayyy inanmiyorum, ben boyle seylere cok dikkat ederim ve hic de yemekten bahsetmem burda. Ama ben salataligi hic aserilecek birsey olarak dusunemedim. Esin sovdumu bana :) hakkini helal et, varsa baska aseren onlarda helal etsin :) Aklimin ucundan gecmedi kusura bakmayin :)

Tesekkur ederizz kuzu..bunlardan hamiyleyken yiyelm desen sakincali olan var mıdr acaba
Canim bi tek tarcin iyi degil diye okumustum önceden tarcinli süt her aksam icerdim hem zayiflamaya yardimci hemde kilo aldirmiyo cok ise yariyo ama hamilelikte iyi degilmis gecenlerde kilo aldi basini gidiyo icmeye baslasammi diyince arastirdim. Onun disinda hurma doguma yardimci diyorlar onuda önermiyorum su anda 4 hafta kalmadan doguma hicbirseye baslamamali ne olur ne olmaz süt yapan seyleri 2-3 hafta önce kullanmaya baslariz ki zaten 37. den sonrasi normal zamana giriyo erken dogum denilmiyo.

Kızlar instagramda dogummelegi diye bir sayfa var çok güzel doğum hikayeleri var insanın içini rahatlatıp hemen doğurasını getirtiyo :) takip etmenizde fayda olabilir

Bogurtlen yapragi cayini da hc duymamistm tadi guzeldr insaallah. :) bi yerden baslamak lazm. Şöyle nisan gibi falan :) Allah bilir ama benm.kiz icerde fena memnun cikmayacak gibi sanki :))))
Bende oglum gec dogacak gibi hissediyorum tadi nasil bilmiyorum marketlerde göremedim bu gun eczaneye falan sorucam yada bitkisel seyler satan magaza var aktar gibi ama degil orayada sorucam varmi diye bakalim arkadas kullanmis demekki burda var :) alt tarafi yumusatiyo gevsetiyo dedi dun okudugum yazilardada oyle yaziyodu. Ama kesinlikle 4 hafta kaladan önce baslama aktarlarda vardir bakarsin. Benim su an tek ictigim hem süt yapan hemde dogumu tetiklemeyen sey rezene cayi onuda gazdan dolayi iciyorum bazen cok rahatsiz oluyorum geceleri karnim agriyo zaten onu bebegin gazi oldugundada öneriyor doktorlar bende ise yariyoda ogluma yararmi bilmiyorum

Hahaha yengem hep diyodu huyu benzemesin güzelligi sana benzesin ne varsa huyumda kiskanc iste. Zekiyim, uyanigim, konusmaya 6 aylik baslamisim, temiz kalpliyim ama cok cadi ve arsizdim ufakken oda ayri mesele bilmedigim yoktu. Yegenimde ayni ben paranin ne oldgunu cok iyi biliyo, dondurma hastasi, haslanmis yumurtanin sarisini yemiyo, zeki, kendini nasil sevdirecegini biliyo, hepimizi parmaginda oynatiyo yani daha ne olsun insallah seninki babasina ceker, benim oglan esimin tarafina benziyo ben oyle diyorum ama umarim dayilarina ceker ikiside cok zeki, akilli, temiz kalpli, caliskan

Kizlar daha once paylasmistim aslinda ama benm tlefondaki resimler gidince tekrar buldum bi sayfadan.sizinlede yeniden paylasmak istedim aslinda zamanimiz var daha ama yinede bi yerlere kaydedin.ssvd sayfasindaki hatunlar cok faydali ve ise yarar bilgiler oldugunu soyluyorlar

Eklentiler

• FB_IMG_1488369853314.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 79
  • FB_IMG_1488369832362.webp
    19 KB · Görüntüleme: 77
  • FB_IMG_1488369796431.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 77
  • FB_IMG_1488369789365.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 75
kolayca halletmeye sevindim canim.
Devlette o şekilde yapıldığını okumuştum bende daha önce ama ben özele gidiyorum ve tekrar randevu almakla vs ugrasmayalim demiştim.neyse canım hallettik sonuçta.ilk çocuğumda aynı hastanede doğdu.o zaman ilaç falan aldırmadılar.kendileri vurmuşlardı.hastanede.bakalim kızimda doğum sonrasi ne yapacaklar.

Teşekkür ederiz canım :)

Süper oldu canım bu Bahsettiğin sayfa nerede?

Dontsay benimde gözlerim doldu.. Yaşadığımız herşeyin bir anlamı var iyi veya kötü herşeyin bir sebebi var şimdi eminim bebeğiniz sizin için daha bir kıymetlidir
Aynen öyle o benim mucizem hayata tutunma sebebim herkesin evladı degerlidir onun için Fakat ben biraz daha deliyim daha baglıyım ona çok zorluklar çektim hamileligimdede çünkü,Annemde bende öyle yaşamış ve bende annem için bambaşkayım diger abim ablam gilden kızımda bende öyle olcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…