- 26 Ocak 2010
- 11.135
- 8.408
- 773
- Konu Sahibi endless love
-
- #41.861
Sen yinede hemen dogurma canim :)Kızlar instagramda dogummelegi diye bir sayfa var çok güzel doğum hikayeleri var insanın içini rahatlatıp hemen doğurasını getirtiyo :) takip etmenizde fayda olabilir
Anladım kuzum. Ben gunluk 1 hurma yiyorum ama sevdgmden. O kadardan bsy olmaz diyorum :))) ama dedgn gibi 37. Haftalardn baslamak.en mantiklisiCanim bi tek tarcin iyi degil diye okumustum önceden tarcinli süt her aksam icerdim hem zayiflamaya yardimci hemde kilo aldirmiyo cok ise yariyo ama hamilelikte iyi degilmis gecenlerde kilo aldi basini gidiyo icmeye baslasammi diyince arastirdim. Onun disinda hurma doguma yardimci diyorlar onuda önermiyorum su anda 4 hafta kalmadan doguma hicbirseye baslamamali ne olur ne olmaz süt yapan seyleri 2-3 hafta önce kullanmaya baslariz ki zaten 37. den sonrasi normal zamana giriyo erken dogum denilmiyo.
Ayy masaallah kuzuu yesinler onuu. Halalarinim huyunu uzak olunca tam bilemiyorum bile. Ama esiminde benmde bebeklgmz sakin gecms. Biraz sakaroz o kadar hahha. Zeynosta icerde romantik takiliyor zaten :))) ben yine esime gore hareketlym biraz. Ama babasina benzerse huyu vs. Cok rahat bi cocukluk genc kizlk geciririz. Ama benle takilacagi icin emin degilim. :))) ay bizim bir dayımız var acayip özgür. Ona benzer diye korkuyorum. Ozgur kiz olup daglara cikarda. Oda diyo sen bize cok laf ediyodun gorecksn gununu :))))))Hahaha yengem hep diyodu huyu benzemesin güzelligi sana benzesin ne varsa huyumda kiskanc iste. Zekiyim, uyanigim, konusmaya 6 aylik baslamisim, temiz kalpliyim ama cok cadi ve arsizdim ufakken oda ayri mesele bilmedigim yoktu. Yegenimde ayni ben paranin ne oldgunu cok iyi biliyo, dondurma hastasi, haslanmis yumurtanin sarisini yemiyo, zeki, kendini nasil sevdirecegini biliyo, hepimizi parmaginda oynatiyo yani daha ne olsuninsallah seninki babasina ceker, benim oglan esimin tarafina benziyo ben oyle diyorum ama umarim dayilarina ceker ikiside cok zeki, akilli, temiz kalpli, caliskan
Ayy masaallah kuzuu yesinler onuu. Halalarinim huyunu uzak olunca tam bilemiyorum bile. Ama esiminde benmde bebeklgmz sakin gecms. Biraz sakaroz o kadar hahha. Zeynosta icerde romantik takiliyor zaten :))) ben yine esime gore hareketlym biraz. Ama babasina benzerse huyu vs. Cok rahat bi cocukluk genc kizlk geciririz. Ama benle takilacagi icin emin degilim. :))) ay bizim bir dayımız var acayip özgür. Ona benzer diye korkuyorum. Ozgur kiz olup daglara cikarda. Oda diyo sen bize cok laf ediyodun gorecksn gununu :))))))Hahaha yengem hep diyodu huyu benzemesin güzelligi sana benzesin ne varsa huyumda kiskanc iste. Zekiyim, uyanigim, konusmaya 6 aylik baslamisim, temiz kalpliyim ama cok cadi ve arsizdim ufakken oda ayri mesele bilmedigim yoktu. Yegenimde ayni ben paranin ne oldgunu cok iyi biliyo, dondurma hastasi, haslanmis yumurtanin sarisini yemiyo, zeki, kendini nasil sevdirecegini biliyo, hepimizi parmaginda oynatiyo yani daha ne olsuninsallah seninki babasina ceker, benim oglan esimin tarafina benziyo ben oyle diyorum ama umarim dayilarina ceker ikiside cok zeki, akilli, temiz kalpli, caliskan
Evet dikkat etmek.lazm.kuzu oncesinde dr da sorarm zaten. Rezene hic icmemistm ama.ona bende baslayayim bari. Yarar insaallah emirimede:)Bende oglum gec dogacak gibi hissediyorum tadi nasil bilmiyorum marketlerde göremedim bu gun eczaneye falan sorucam yada bitkisel seyler satan magaza var aktar gibi ama degil orayada sorucam varmi diye bakalim arkadas kullanmis demekki burda var :) alt tarafi yumusatiyo gevsetiyo dedi dun okudugum yazilardada oyle yaziyodu. Ama kesinlikle 4 hafta kaladan önce baslama aktarlarda vardir bakarsin. Benim su an tek ictigim hem süt yapan hemde dogumu tetiklemeyen sey rezene cayi onuda gazdan dolayi iciyorum bazen cok rahatsiz oluyorum geceleri karnim agriyo zaten onu bebegin gazi oldugundada öneriyor doktorlar bende ise yariyoda ogluma yararmi bilmiyorum
Evet dikkat etmek.lazm.kuzu oncesinde dr da sorarm zaten. Rezene hic icmemistm ama.ona bende baslayayim bari. Yarar insaallah emirimede:)Bende oglum gec dogacak gibi hissediyorum tadi nasil bilmiyorum marketlerde göremedim bu gun eczaneye falan sorucam yada bitkisel seyler satan magaza var aktar gibi ama degil orayada sorucam varmi diye bakalim arkadas kullanmis demekki burda var :) alt tarafi yumusatiyo gevsetiyo dedi dun okudugum yazilardada oyle yaziyodu. Ama kesinlikle 4 hafta kaladan önce baslama aktarlarda vardir bakarsin. Benim su an tek ictigim hem süt yapan hemde dogumu tetiklemeyen sey rezene cayi onuda gazdan dolayi iciyorum bazen cok rahatsiz oluyorum geceleri karnim agriyo zaten onu bebegin gazi oldugundada öneriyor doktorlar bende ise yariyoda ogluma yararmi bilmiyorum
Bi benm nazli vurmuyor heralde. Hele babasindan bi kacisi var. Bana alisti sukur de. Babanin sesini duyunca kacis.o.kacis. oda diyor Nazli.mi.koysak.adini hahahVallaha aynı bende bizdemi oluyor diyordum elimi nereye koyarsam oraya geliyor eşim benle ilgilenince anlıyor tepigi basıyor saolsun cadı. aşkım bak bizimki yine başladı diyorum elini nereye koyarsa geliyor hemen babacım dedikçe vuruyor sıpa ama çok güzel birşey ya gerçekten Şükürler olsun Rabbime
Çok geçmiş olsun canımm inşallah biran öncenişe yarar krem de rahatlarsın.. neden olmuş kiay kizlar dunden beridir cok fenayimhemeroidlerim sisti kaniyorlar az az sabah dr umu aradim krem soyledi kullandim ama fenalardayim oturmam bir dert kalkmam ayri dert.wc olaylarini hele hic sormayin.ustune de 1 aydir olan farenjitim eklenince.oksurdukce canim aciyor gercekten annelik cok zormus.ama sukur onu veren yaradanima.
Gittiğim doktor normalci canım. Doğum egzersizleri verdi. Normal doğumu kolaylaştırmak için 45 dk yapmam gerekiyormuş. Birde pelvik masajı önerdi.Allah sağlık versin canım peki doktor bu durumda doğumun gidişatıyla alakalı falan yorum yapıyor mu?
canım annemde çok beğenmişti bu takımı ben bebegenden çok şey aldım valla gayet te kaliteli malları 2 günde de elinde oluyor. güle güle kullansın minnakHic bilmedigim bir siteden bu takimi aldim. Umarim salatalik gelmez
Yani kilo alımı normal doğum yapmanı engellemiyor anladığım kadarıyla... Sevindim adınaGittiğim doktor normali canım. Doğum egzersizleri verdi. Normal doğumu kolaylaştırmakiçin 45 dk yapmam gerekiyormş. Birde pelvik masajı önerdi.
Hayır engellemiyor. Bebeğin gelişimi güzelmiş çok şükür. Ben ayda 1 kg alırken bebeğim 1,250 kg aldı. Demek ki yediklerim bebişe yarıyor.Yani kilo alımı normal doğum yapmanı engellemiyor anladığım kadarıyla... Sevindim adına
modanisada bone. babet konusunda haklısınız ama o terlikler de ayak terletir gibime geliyor gerçi hastanede kaç dk basacağız üstüne di mi maksat görüntü olsunCok cici nerden canim bu bone?babetle cok rahat edecegini sanmiyorum eskisi gibi iri olmayan sabo terlikler var aklinda bulunsun evdede cicili bicili bisey kullanirsin
Kızlar sling alan alacak almayı düşünen var mı çok raht gbi geliyo bana alsam mı acaba
Hehehe haklısın birazcık gaza gelmiş olabilirim ama vakti zamanı gelince inşallahSen yinede hemen dogurma canim :)
Cok sagol canim. Bende urun gelirse baska seylerde alirim dedim. Fiyat baya uygun geldi.canım annemde çok beğenmişti bu takımı ben bebegenden çok şey aldım valla gayet te kaliteli malları 2 günde de elinde oluyor. güle güle kullansın minnak
Oyy maşallah annesi, neyle besledin bu minnoşu biz de yiyelim?? :)Kızlar son kontrollerinizde bebişiniz çok kg geldi. Benimki biraz iri olacak sanırım. 30+3 deyim 2250 gr olmuşuz bile şimdiden.
amin cnm insallah.bir tane krem soyledi doktor procotolog diye onu suruyorumBende gecende biraz zorlandim bi kez ondan sonra kanama oldu birkac gun canim cok yandi bi defada olacak ismi korktum baya yedigime ictigime dikkat ediyorum korkudan lavaboya gidemedim. Bol bol sivi tuket ozellikle aksam kati yemek yememeye calis doktorlar hamilelikte ilac vermiyo sanirim yoksa afedersin ishal ilaci oluyo onu kullandiriyolar. Dikkat etmeye calis bol bol salata, elma, corba tuket. Cok gecmis olsun umarim dogumdan sonra kalmaz bisey.
Ben alıcam canım bencede çok güzel yeni doğanda kullanımı rahat olur diye düşünüyorumKızlar sling alan alacak almayı düşünen var mı çok raht gbi geliyo bana alsam mı acaba
Öylemi cnm. sağol. o zamn sabah 20 akşam 20 dk gayet ideal bana .ECEcanN Canım dün konuşmuştuk ya yürüyüşün saati hakkında internette yürüyüşleriniz yarım saati geçmesin yazıyor. Paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?