2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bi benm nazli vurmuyor heralde. Hele babasindan bi kacisi var. Bana alisti sukur de. Babanin sesini duyunca kacis.o.kacis. oda diyor Nazli.mi.koysak.adini hahah
ahahaha yok benimki tam babacı öyle böyle degil valla kıskanıyorum artık

Anladım kuzum. Ben gunluk 1 hurma yiyorum ama sevdgmden. O kadardan bsy olmaz diyorum :))) ama dedgn gibi 37. Haftalardn baslamak.en mantiklisi
Hurma gunde bi tane bisey yapmiyo cogu kiside faydasi yok yazmis ama inanarak yersek psikolojikmen bile faydasi olabilir diye dusunuyorum :) 36. haftadan itibaren yavas yavas baslayip zamanla arttirmak en mantiklisi yani bi hurma bi fincan cay ikinci hafta 3 hurma 2 fincan cay 3. hafta 5 hurma 3 fincan cay gibi..

Çok geçmiş olsun canımm inşallah biran öncenişe yarar krem de rahatlarsın.. neden olmuş ki
bilmiyorum ki fizyolojik heralde.annemde hamileyken olmus ablamda kuzenlerimde .annem hatta bu hastaligi 10 yil cekti sonra ameliyat oldu.dr uma daha gitmedim telefonda posali seyler ye dedi bakalim..ins gecer

Ne derler istemedigin ot burnunun dibinde bitermis :) laf etmemek lazim kimseye. Ben cok dikkat ediyorum hamile oldugumdan beri hicbir cocugu aa öylemi falan diyip kinamadim yada agliyo bagiriyo diye laf etmedim :) esiminde en sevmedigi sey cocugun ciglik cigliga aglamasi ne zaman ucaga binsek ayy bu bebeklerdemi bizimle geliyo diye soylenirdi gecen yazdan beri diyorum yakinda seninkide gelecek bebekken ucaga binecek ona göre davran. :)) ben her turlu yandim bana yada babasina cekerse. Rezene gaza cok iyi geliyo ben sekerde koymuyorum fena degil tadi iciliyo. Amin teyzesi bol bol sütümüz olsun gazimizda olmasin insallah rahat rahat emip uyuyalim.

amin cnm insallah.bir tane krem soyledi doktor procotolog diye onu suruyorum
Insallah ise yarar canim gecen arastirdigim kadariyla dogumdan önce birsey yapilamiyo dogumdada zorlanmayla kalici olabiliyo ama dikkat etmeye calis sen yinede insallah gecer doguma kadar kesinlikle kendini zorlama lavaboya gidince

Aman geçsin yeterki sağlıklı ve mutlu bir bebek, bir birey olsun gelecekte de siz de biraz tontiş olacaksınız anlaşılan
Sanırım canım ya da hızlı alıp son zamanlarda almayacak, bilemiyorum. Biraz önde gidiyoruz boy, kilo olarak Sağlıklı olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…