2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aminn aminn insaallah canm. Benm kardesimin biri cok yaramaz biride acayp özgür. Kiziyordum kucukken falan onlara o yuzden ozellikle yaramaz olan oglan olsunda duvarlara tirmansin deyip duruyodu. Kiz olunca bi beklentisi kalmadi :))) ama o dedgne bende dikkat ediyorum. Bilincli olunca insan baska oluyor..ne aglayana laf ederim. Nede yaramaz olana cocuk neticede. :)

Aynen kuzu hersey beynde biter . ben ilaclara hapara inanmam pek ama . bitki cayi vs severek inanarak ocerm. Faydasinida gorurum. Kolayca ciksin gelsin bebeler ozledik oyuyuy

Kızlar sevmeyenler için migdesi kalkabilir ama benim canım dehşet derecede ton balıklı salata,Kalamar,Midye,Karides,İşkembe kelle paça kokoreç istiyor bunların hepsi yasakmı ya ;( Ben aglıycam artık vallahi deli gibi bunları istiyorum birde sushi, yosun çorbası,karidesli noodle manyak gibi bunları istiyorum doktora sorcam her gittigimde unutuyorum ;(

Kelle paçayla ton balığı hariç diğerlerinin hepsi yasak canım(yani bunlarla alakalı bir şey okumadım ve 1 kere yedim ikisinden de). Ayrıca karides yedim ama çok az Uzun zamandan beri deli gibi kokoreç yemek istiyorum ama biraz daha sıkıcam herhalde dişimi. Bir de emzirirkende mi yiyemicez acaba bunları, onu merak ediyorum

Kızz naptın hamilelikte sushi gibi çiğ şeyler ayrıca midye kalamar gibi bakterisi bol şeylerin tüketilmesi önerilmiyor diye biliyorum. Ton balığı da bildiğim kadarıyla civa gibi ağır metaller açısından diğer balıklara göre daha zengin dolayısıyla o da önerilmiyor...

Kızlar doktor amcamızdan geldik çok şükür her şey yolunda gelişimi haftasına göre çok iyi dedi.1640 gr olmuşuz doktor amcamız görür görmez çok güzel bi bebek olacak dedi nazar etmesin:))dudağını büzdü biz bakınca. Yerim yakışıklımı bennn ohh çok şükür

Yaaa ne tatlı, bebeklerin dudak büzmesine bayılıyorum. Nazar değmesin inşallah

Öylemi cnm. sağol. o zamn sabah 20 akşam 20 dk gayet ideal bana .
Bana da diyabet hemsiresi yarim saat demisti. Sık acikiyoruz ya seker duser diye daha uzun olmasin dedi. Bende yiyip yiyip yururum o zmn diye dusunmustum:) Baska yonden sakincasi da olabilir tabi bilmiyorum

saglıklı seyler ye dedi ben makarna börek tatlı abartıyodum yiyodum bayagı onları bıraktım sadece sebze meyve et balık yogurt yemeye calısıorum

Ben onlara çok dikkat ediyorum cnm ya çok az yiyorum zaten. Benim de doktorum yğı kes dedi ama zaten yağlı şeylerde yemiyorum.

Oflaya puflaya gez isyerinde:) Nazini ceksinler biraz. Her zaman mi hamile oluyoruz:) Zaten islerde bu halde ugrasmani istemez
Kız zaten yaptığım iş çok az, resmen oturmaya geliyorum iş yerine... İstesem rapor da alırım da almak istemiyorum. Ben böyle 37. haftaya kadar nasıl çalışacaksam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…