2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aman iyi bari açılma olmasın daha.. Zamanında ve sağlıklı gelsin minik :) aynen çok kusursuz bir süreç herşey yolunda gittiğinde, bir o kadar da bilinmezlerle dolu tabi, neyle karşılaşıcaz bilmiyoruz hiçbirimiz. Dikkat edicem canım, zorlanmaya başladım ben de biraz oturup kalkarken bile ama sanırım bir müddet daha idare edebilirim gibi hissediyorum şimdilik bakalım hayırlısı.. :)

Anladim canim, insalllah hicbir sorun yasamadan bebisini saglikla kucagina alacaksin. Zaten bunhaftalardan sonra benek hareketlerini hep kontrol etmemiz gerek. Biz burda hepimiz hergun duzenli tansiyon da olcuyoruz. Yani olasi durumlara karsi kendimizde takipteyiz. Hayirlisiyla vaktiyle gelir insallah bebislerimiz saglikla.
Benimde gebelik oncesi cildim hep kuruydu ve sokuntu olurdu. O sebeple gebeliktede kuruluk olmasi beni korkutmuyordu. Ancak son bir haftadir karnimin yan taraflari cok kasininca bende bi tereddut ettim.nkaaidikcada tahris oldu kizardi, doktora gosterdim oda baska bolgelerde yoksa catlak olusumuna bagli kasintidir. Bolca yaglan dedi. Eger ilerlerse tekrar konusuruz dedi. Ama haftaya kontrole
Gidince kan tahlili isteyecegim. Kafam rahat etsin diye..
kızlar balık yağı kilo aldırır mı
benim doktorum tavsiye etmedi
acaba çok hızlı kilo aldığım için mi vermedi?
Ben doktorumla konustum haftada bir balik yoyorum ve hergun ceviz tuketiyorum dedim, omega hapi kullanmama erek var mi dedim. Hergun en az iki ceviz yoyorsan ve haftada bir balik yiyorsan yeterli dedi. Omega hapina gerek yok dedi. Zaten sevmiyordum da iyi oldu kullanmiyorum o sebeple.
Amin canim.
Bana da dua edin. Bebegime birşey olmasin sağlıkla kucağimiza alalim.
Allah yardimcimiz olsun, hepimiz saglikla kicagimiza alalim bebeklerimizi insalllaaaaahhhh aminnnnnn

Cokk gecmis olsun canim. Sukurkk korktuğun gibi olmams. Saglicakla gelsin kuzumuzz

Çok geçmiş olsun canım.

Bu gun 7. Bucuktan neredeyse aksam saat 9 a kadar ayaktaydm 8 km yurumusum .bu gun sabahlar olmaz artik. Bobrek icinde ultrasona girdim sira yoktu dr a gosteremedim. Gelecek hafta gostericem artik. Ama sag bobrekte buyume var sanrm raporda yazanlardan bunu anladm.

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-02-21-57-48~2.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 48
Yakin zamanda doktoru aramayi dusunuyorum kasik agrisi karin agrisi sanci oluyo bende ayakta calisiyorum 1 saat dolmadan agrilar giriyo bakalim ne diyecek. Rabbim korusun yavrularimizida bizide sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah canim cok dikkat et o halde kendine yuklenme sakin evdede birsey yapacaksanda cok yavas ve agir hareket et bol bol ayaklarini yukari kaldir dinlenirken. 1.5 ay sonra beklemeye baslayacagiz minnaklarimizi sirasiyla gelecekler insallah saglikla.

Beyaz alıyorum, beyaz kaplayıp üst süslemesi için beyazdan bir kısım renklendiriyorum. Boyalarım var renk renk. 1-2 damla yetiyor zaten.
Anladim canim tsk edrm
6 haftanmi kaldi yanii
Aman canm ne diyosun korktum simdi.ellerimin ustu genel anlamda kasiniyo ama kış aylarindayiz diye hic onemsemedim ben.ayaklariminda ustleri bazen deli gibi kasiniyo ama bilgim olmadigi icin hic ciddiye almadm sisiyor bazen gerildigi icindir diye dusunuyorum umarim oyledir.insallah sende hayirlisiyla tamamlarsin saglicakla kucakla bebegini

Raporda burada kizlar
Gecmis olsun canim dikkat et kendine bakalim doktor ne diyecek. Benim hamilelikten önce buyumustu ama dedim ya agri bile hissetmemistim su andada bi problem yok gibi. Umarim sendede sorun yaratmaz daha fazla az kaldi sukur doguma

Alt ast değerlerin kaç acaba?

Bende limit bu canım fazlası benim için fazla

Eklentiler

• IMG_0741.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 52
Gittikçe vakit azalıyor heycan artiyor bu haftalarda sıkıntili geciyo hem fiziken cok olmasada ruhende sizlerin iyidir umarım alışverişe gitmek istiyorum artık herkes engelliyor biraz daha dur diye ve pek yalnız hissediyorum ilgilenen bi annem olaydi da dahada tadini cikarabileydim pek hevesleniyorum böyle annaneleti cicibicileri alanlari görünce bizde de böyle

İnşallah canim. Dikkate almak lazim boyle şeyleri ne olur ne olmaz.

Gecmis olsun canim dikkat et kendine bakalim doktor ne diyecek. Benim hamilelikten önce buyumustu ama dedim ya agri bile hissetmemistim su andada bi problem yok gibi. Umarim sendede sorun yaratmaz daha fazla az kaldi sukur doguma
teskkr ederm kuzu
O.ilk.gunku agriyi bidaha hic yasamadm ama neredeyse 1 bucuk aydr geçtiği de soylenemez. Zaten sirt ustu saga kesinlikle yatamiyorum. Ilerlemesinde ins canim oyle boyle derken idare ediyorumm sukur.

Ay tatlim daha ne kadar beklicen yaaaa cik gez yap alisverisini. Bikac haftaya yureyecek halimiz kalmaz zaten. Ben gelim birlikte gezelim yaniz degilsinki burda biz variz

Gercekten mi?? Kacnci haftanda teshisi konmustu? Kacnci haftanda uzaklasti canim? Bana cikmaz artik dedi doktorum ama bilmiyorum ki. Bende aynen her gece bugun de bitti sukur diye yataga giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…