2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hayırlı cumalar canım hepimiz vakti zamanı gelince en hayırlı olan doğum şekliyle alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah en kritik haftalar artık hata kaldırmıyor can mı canan mı deseler bebiş derim annelipşn yarattığı duygu bile böyle güzelken kendisi ne kadar güzeldir

Paylaşıp da üzdüysem özür dilerim arkadaşım biz varız burda bak ne kadar yokluğunu hiç bir şekilde telafi edemesek de birbirimize bi nebze olsun destek olabiliriz

Geçmiş olsun canım bekler bebişin annesi sen dinlenmeye bak inş vakti geldiğinde sağlıcakla gelir

Bende aynı durumdayım şimdiden çok zorlanmaya başladım
32.haftada ayrılacağımiza dair okula ne zaman belge vericez tam 32.haftanın ilk günü mü
Benim ayni okuldan arkadasim bugün de calişacak son günü raporunu 1 hafta önce aldi ve verdi .pazartesi tam 32.haftasinin ilk günü o gün gelmeyecek artik

Sen genellemeye grmissin. Napsinlar.eskiden teknoloji olmayinca vurmuslar genellemenin gozune. Ama benm cok hosuma gidiyor o tahmnler vs :))))
Güzel de bazen illa da aksini iddia etmeleri hiç hoş değil, kız olacak mesela yok senin göbeğin sivri kesin öyle. Hadi öğrenmemiş olsak neyse de doktorun kaç kez teyit ettiği şeyi bir kalemde siliveriyorlar. Çok bilmişler

Günaydınnnnnnn bn bugun bebişimin kıyafetlerini yıkıcaaammm çok heyecanlı ya bide sıpayı hıckırık tuttu ne güzel sarsılıp duruyo içerde ve bnm en fazla 60 günüm kaldı

Günaydın anneler

Bakın bir araştırmaya göre bizimkiler daha kilolu olacakmış

Birde benim agrım çok oluyor. Pelvik ve bel. Sizde de durum öyle mi yoksa korkmalı mıyım? Sabah ilk 5-10 dk sonrası geçiyor. Uyurken ne oluyorsa artık. Artık sırt üstü yatmamaya da özen gösteriyorum

Eklentiler

• IMG_7183.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar günaydın Hayırlı nurlu müjdeli Cumalarınız olsun...
İnstagramda kehribar bebek diş kolyesi çekilişine katılmıştım az evvel öğrendim ki bana çıkmış
Ayy çok mutlu oldumm ilk kez böyle bir çekilişten hediye kazandım da şaşırdım
Ama ben kehribar kolyenin bebeklerin diş sancısına iyi geldiğine inanıyordum ve şans kızımdan yana oldu çok sevindim.

Sen suanda calısıyordun değil mi? İzinlerin bittikten sonra mı bırakacaksın işi?

Gunaydin yoldaşlar
Günaydın canımm
Oyy o tontişleri yesinlerrr Bende bel ağrısı bi süre ayakta kalırsam oluyor canım. Genelde iş yerinde de sürekli oturduğum için sırtım ağrıyor. Bazen bebek aşağı kasıklara indiğini hissediyorum o zamanda çok gergin oluyor, ağırlık yapıyor zor yürüyorum resmen

Benim yataktan dönerken bile agrı oluyor. Kalkıp yürüyünce geçiyor. Arada klik sesi de geliyor :/ doktor randevuma 10 gün var. Gitsem mi gitmesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…