2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gercekten mi?? Kacnci haftanda teshisi konmustu? Kacnci haftanda uzaklasti canim? Bana cikmaz artik dedi doktorum ama bilmiyorum ki. Bende aynen her gece bugun de bitti sukur diye yataga giriyorum
26. Haftada uzaklastigini soyledi doktorum ama sakin umutsuz olma ben inandim duzelecegine arkadasimin son haftalarda duzeldi.ustelik onunki cok agir gecti agrilari cok fazlaydi onun bile duzeldiyse dedim hep benimde duzelecek insallah diye umud ettim.insallah seninde duzelir canim firsat buldukca ayaklarini havaya kaldir

İnşallah canım. Ben yatmıyorum ama çok yorulmadan hayatıma devam ediyorum. Sende durum ne?
Benm 25. Haftada teshisi konuldu. Cok az bir kanama ile. Sonrasi 2.5 haftadir raporluyum. Igne yaptrdm 5 tane.. Aslinda calismana engel degil dedi ama okulum 90 km gidis 90 km gelis uzakliginda..ve ha deyince araba bulamiyorsun gelmek icin. Doktorum o uuzden gitme dedi.. Dikkat ediyorum.insallah son haftalara kadar ilerleriz hayir ile...

canım sendede agrı varmıydı bendede rapor bu 1 ay önce baktırdım bendede sag böbrekte aynısı çıktı ama hamilelikte genelde sag böbrekte oluyormuş bu normalmiş dogumdan 1 ay sonra düzeliyormuş mecbur çekiyoruz artık

Hmm 26 da duzelirse duzelir demisti bana da. Duzelmedi 28oldum .. Insallah en azindan biraz uzaklasir.. Doktorum cok pozitif ama ben okadar sey okudum ki... Kafayi yedim korkudan..

Canım aynısı olmuş seninde bende 24 haftalıkken ayaktayken biranda bunu yaşadım doktora gittim korkup açılma yoktu herşey normaldi,sıvısı iyiydi idrar flan dediler Fakat ondan sonra vücudumda enfeksiyon çıktı biranda,Dikkat et iyi doktora git ve ben şuan cidden perişanladım ve o olay olduktan sonra enfeksiyon oluştu vücudumda,Kendine çok dikkat et Dikkat etmemiz gerekiyor böyle şeylerde ama korkma bendede aynısı olmuştu Rabbim sag salim almayı nasip etsin kucagımıza

Merhaba arkadaşlar bugün üniversite hastanesındeyım göz muayene için gitmiştim orda bi bayanla karşılaştım 30 haftalık doğum yapmış 1 kg ağırlığında 58 gündür hastanede yatıyomuş ve bebek maşallah şu an çok iyi çok tatlı toparlanmış ..biraz konuştuk neden erken doğum falan oldu diye tansıyonu yükselmiş 22/10 ile ameliyata alınmış ve gebelik zehirlenmesi oluşmuş bana sıkı sıkı tembihledi tansiyonunu kontrol altında tut ve idrarda proteine baktır çok önemli diye şu an annede bebekte maşallah çok iyi çok etkilendim kızlar sizede yazmak istedim bu haftadan sonra düzenli idrar tahlili yaptrmakda fayda var. Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar yapmayı nasip etsin.

teskkr ederm kuzu
O.ilk.gunku agriyi bidaha hic yasamadm ama neredeyse 1 bucuk aydr geçtiği de soylenemez. Zaten sirt ustu saga kesinlikle yatamiyorum. Ilerlemesinde ins canim oyle boyle derken idare ediyorumm sukur.
Canim tuhaf olan benimde sag tarafim, sola yatmak zorundayiz zaten ama bende sola yatamiyodum surekli kaburga agrisindan dolayi su an yatabiliyorum ama gece uyku arasi dönüyorum saga doktor sadece kesinlikle sirt ustu yatmicaksin demisti bana ona dikkat etmek lazim, bide ilk bobregimin buyudugunu duydugumda arastirmistim buyumenin durmasi icin tam tersi tarafa yatmak lazimmis yani sola yatman cok dogru bu durumda. Insallah ilerlemez iki ay daha sabretsin su böbrek az kaldi anlat onada :)

Benim hiç kanamam olmadı. Detaylı ultrasonda anlaşıldı. Öğretmenim ben de. Okulum yakın ama hep ayaktayım derste. 1 ay heyet raporu verdi doktor. 1 hafta sonra rapor bitiyor. Tekrar bakıcak, düzelmediyse tekrar heyet vericek. Sonra da doğum iznine ayrılıcam zaten. Şu an tamamen kapatmıyor, biraz yukarı çıktı. Bir kısmı kapatıyomuş doğum kanalını. O yüzden daha rahatım sanırım. Pek yerimde durmuyorum. Sonra da vicdan azabı çekiyorum. Yatmalı mıyım aacaba diye.

Benimde başta tamamen kapatıyor dedi. Bundan dolayı hiç rapor da almadım açıkçası. Doktorum da eve geldiğinde çok yorma dedi. Tek yaptığım buydu. Geçen hafta yukarı çıkmış ama hala yakın dedi. İlginçtir ki bu hafta yukarı çıkmaya devam ediyormuş çok şükür. Rahim ağzıyla plasenta arası 5 cm olması gerekiyormuş , benimki 4 cm olmuş neyseki

Süper demek ki düzelicek. İnşallah düzelir de içimiz rahat eder

1 bucuk aydr var canm
Benm sukur havalar sicaklayimca hafifledi. Ama gecmedi. Bencede gebelikle ilgilidir duzelir ins hamilelik sonrasi

Buyuk ihtimal hafiflemesinin sebebi surekli sola yatmam canim. Soz dinlemesede dinleyecek :) kuzum var benm ilac neym icemem:))) o.kaburga agrisi bende de oluyor ozellikle uyurken bazen nasl uyuyorsam durustan kaynakli nasil batiyor. Pozisyonu degstrnce iyi oluyor yoksa nanay:)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese siz tavsiyem lütfen ama lütfen kendinizi yormayın ve iş yapıcam diye zorlamayın Çarşamba günü hastaneye yatışım yapıldı bi gece hastanede yattım serum ilaç tedavisi yapıldı kasılmalarım ve sancılarım çıktı nstde yürüyemiyordum çok şükürki rahimde açıklık yoktu daha kızım 32.haftaya Yen'i girdi ne olur mübarek cuma günü bana dua edin zamanını beklesin sizlerde dikkat edin kendinizi ve lütfen yormayın

Ben sordum onu doktora haftada bir gün balık yiyorum ama arada da balık hapı alıyorum dedim balık yiyosan hap içme kanı sulandırıyor dedi bende bıraktım önceden balık yemediğim için hap yazmıştı ama bebiş için alıştım balık yemeye
kızlar balık yağı kilo aldırır mı
benim doktorum tavsiye etmedi
acaba çok hızlı kilo aldığım için mi vermedi?

o KADINA BAYILIYORUM ZATN HEMEN BAKIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…