- 23 Ocak 2016
- 35.351
- 51.214
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #42.321
Çok güzelmiş canım Güle güle kullanın evde yerim dar ya yoksa ben de çok istiyorum böyle bişey her yer eşya ileride sanırım bir odayı boşaltmam gerekecek kompleKızlarrr dün biZim dolabımız geldi sildim temizledim bi güzel. Dünde biraz eşyaların yerini değiştirdik eşimle çok yoruldum akşam bi baş ağrısı başladı ki migren gibi sabaha kadar uyutmadı ağlıcaktım artık halada devam ediyo hamileliğin başından beri böyle sık sık geçmeyen ağrılar varneyse bende bugun yarın yıkarım bebişimin kıyafetlerini
Evet canm. Plesenta previa yani... Asagi da olanlar bukonuda uzmanlik sahibi oldular eminim ki... Allah yardimcimiz olsun...Plesentanin asagida olmasi sezaryen gerektiren bir durummus. Kizlar sizin bebikler hangi pozisyonda? Ters (yani dogum pozisyonu olarak düz) donduler mi? Benimki transvers gelis yani yan duruyormus. Bazen hem karnimin sagindan hem solundan ayni anda geriliyor. Kollariyla bacaklarini mi salliyor bilmiyorum oglusum ama o ayaciklari yemek istiyorum minik sipamin.
Kizlar youtube'da Banu Ciftci'nin (kadin dogum uzmani) dogumla ilgili 3 saatlik semineri var. Onu izlemediyseniz mutlaka ama mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Doguma hazirlik, normal dogum , dogum korkusu sezaryen nişanın gelmesi nedir, suyun gelmesi nedir riskli durumlar nelerdir dogum nasil gerceklesir cocugun pozisyonu nasil olmalidir? Hangi durumlar sezaryen gerektirir gibi bir cok sey. Dogum korkusunu bir nebze yeniyorsunuz. Tavsiye ediyorum.
Benim tersti şimdiye kadar kontrollerde hep, bugün kontrolde normal pozisyona dönmüş dedi doktorum. Ama tabi sürekli değişirmiş. Son ana kadar. Bir video izledim bugün. Bebek ters diye sezeryana girmişler ama doğuma hazırlanırken bebek normale dönmüş. Ama sezeryan olmuş tabi kadın. Şans.Plesentanin asagida olmasi sezaryen gerektiren bir durummus. Kizlar sizin bebikler hangi pozisyonda? Ters (yani dogum pozisyonu olarak düz) donduler mi? Benimki transvers gelis yani yan duruyormus. Bazen hem karnimin sagindan hem solundan ayni anda geriliyor. Kollariyla bacaklarini mi salliyor bilmiyorum oglusum ama o ayaciklari yemek istiyorum minik sipamin.
Kizlar youtube'da Banu Ciftci'nin (kadin dogum uzmani) dogumla ilgili 3 saatlik semineri var. Onu izlemediyseniz mutlaka ama mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Doguma hazirlik, normal dogum , dogum korkusu sezaryen nişanın gelmesi nedir, suyun gelmesi nedir riskli durumlar nelerdir dogum nasil gerceklesir cocugun pozisyonu nasil olmalidir? Hangi durumlar sezaryen gerektirir gibi bir cok sey. Dogum korkusunu bir nebze yeniyorsunuz. Tavsiye ediyorum.
Seker hamurunu kendinmi yapiyosun hazirmi aliyosun canimAslında hiç zor değil, 1 saatimi alıyor ama sen daha önce yapmadığın için zaman alabilir. Benimkinin de doğum günü ay sonunda. Hasta filan olmazsam geleneği bozmayayım diyorum :)
Kiz alt komaularin balkonuna felan duser 8. Kattalarmis baksanaBalon al alt kismina bir kagida iyiki dogdun diye yazi yaz o işe giderken balkondan dışarı sal
Canimm insallah duzelirde sende rahatlarsin.benimde oyleydi cok korkuyodum bir ara.oyle hale gelmistiki gece yataga girince bugunde bitti cok sukur sag salimen diyodum nette okadar cok sey okumustumki insan korkuyor.dualarimda olucaksin insallah en kisa surede senin plesentada duzelir.benimki 3 cm uzaklasti rahim agzindanEvet canm. Plesenta previa yani... Asagi da olanlar bukonuda uzmanlik sahibi oldular eminim ki... Allah yardimcimiz olsun...
Aaa son ana kadar donme durumu var yani. Bu minikler surprizlerle dolular :)Benim tersti şimdiye kadar kontrollerde hep, bugün kontrolde normal pozisyona dönmüş dedi doktorum. Ama tabi sürekli değişirmiş. Son ana kadar. Bir video izledim bugün. Bebek ters diye sezeryana girmişler ama doğuma hazırlanırken bebek normale dönmüş. Ama sezeryan olmuş tabi kadın. Şans.
Senin iki çocuğun var canım Allah bağışlasin boş geçmemiş yıllar bizim agustos böceği misali geçti 7 yıl olacak inşallah ilk bebegimizi sağlıkla kucagimiza alirsakBizde 15 seneyi devirdik
İdrojenle şişirsin canım idrojenle beyaSeker hamurunu kendinmi yapiyosun hazirmi aliyosun canim
Kiz alt komaularin balkonuna felan duser 8. Kattalarmis baksana
Canimm insallah duzelirde sende rahatlarsin.benimde oyleydi cok korkuyodum bir ara.oyle hale gelmistiki gece yataga girince bugunde bitti cok sukur sag salimen diyodum nette okadar cok sey okumustumki insan korkuyor.dualarimda olucaksin insallah en kisa surede senin plesentada duzelir.benimki 3 cm uzaklasti rahim agzindan
Beyaz alıyorum, beyaz kaplayıp üst süslemesi için beyazdan bir kısım renklendiriyorum. Boyalarım var renk renk. 1-2 damla yetiyor zaten.Seker hamurunu kendinmi yapiyosun hazirmi aliyosun canim
Kiz alt komaularin balkonuna felan duser 8. Kattalarmis baksana
Canimm insallah duzelirde sende rahatlarsin.benimde oyleydi cok korkuyodum bir ara.oyle hale gelmistiki gece yataga girince bugunde bitti cok sukur sag salimen diyodum nette okadar cok sey okumustumki insan korkuyor.dualarimda olucaksin insallah en kisa surede senin plesentada duzelir.benimki 3 cm uzaklasti rahim agzindan
Geçmiş olsun canım inşallah ilaç tedavisi ile düzelir öğrendiğimiz iyi oldu benim normalde de yüksek çıkar ama gebelikte son aylarda hiç bakılmadı benim karnim ve sırtlarim kaşınıyor benim de arada bacaklarım daBenim gecen hafta gece ellerim kollarim kaşınmaya başladi. İlk önce hafife almadim sonra ayak altlarimda başladı pazartesi hastaneye gittim doktoruma anlattim durumu hemen gebelik kolestazindan şüphelendi kan tahlili istedi ve karaciğer enzimlerim yüksek cikti simdi kasinti bütün vücuduma yayildi dayanılmayacak kadar kötü bi kasinti ve iki günde bir hastaneye gitmem gerekiyormuş bebeğe de zarari olabilirmiş heran sezeryana alabiriz dedi doktorum. İlaç kullanıyorum iki gün oldu ama bi etkisini göremedim daha.
Aynen öyle. Beklemişler beklemişler dönmeyince sezeryana karar vermişler, bebeğin de son anda dönesi tutmuş. İşte bu bebişlere belli olmuyorAaa son ana kadar donme durumu var yani. Bu minikler surprizlerle dolular :)
Teşekkür ederim canim. İlaç sadece kasıntiyi kesiyormus. Kolestaz sadece doğumla geçiyormuş. Aman hafife almayin boyle şeyleri çok riskliymis.Geçmiş olsun canım inşallah ilaç tedavisi ile düzelir öğrendiğimiz iyi oldu benim normalde de yüksek çıkar ama gebelikte son aylarda hiç bakılmadı benim karnim ve sırtlarim kaşınıyor benim de arada bacaklarım da
Bir iki kere esime refleksle cocugu dusurdugu icin yumruk atmistim
Cok cok gecmis olsun canim, benim sadece karnimin kenarlari kasiniyo ama baya rahatsiz etti dun gece beni. Doktoruma gosterdim, diger bolgelerde kasimti yoksa aorun olmaz norma dedi ama bende korkmaya basladim cidden. Bende kan tahlili yaptiracagim. icim rahat etsin en azından. İnsallah bi sorun olmaz sende de canim, ben arastirdigimda bebege bir yan etkisinin olmadigini sadece anneyi etkiledigini yaziyor internette. Kasinti olarak etkiliyormus dogumdan sonra geciyormus. Sana neden oyle dedi acaba doktorun?Benim gecen hafta gece ellerim kollarim kaşınmaya başladi. İlk önce hafife almadim sonra ayak altlarimda başladı pazartesi hastaneye gittim doktoruma anlattim durumu hemen gebelik kolestazindan şüphelendi kan tahlili istedi ve karaciğer enzimlerim yüksek cikti simdi kasinti bütün vücuduma yayildi dayanılmayacak kadar kötü bi kasinti ve iki günde bir hastaneye gitmem gerekiyormuş bebeğe de zarari olabilirmiş heran sezeryana alabiriz dedi doktorum. İlaç kullanıyorum iki gün oldu ama bi etkisini göremedim daha.
Ay sende de varmi kasinti kuzum, offf ya kasinmakta ne dertmis. İnsalllah daha fazla artmaz kasintilarimizGeçmiş olsun canım inşallah ilaç tedavisi ile düzelir öğrendiğimiz iyi oldu benim normalde de yüksek çıkar ama gebelikte son aylarda hiç bakılmadı benim karnim ve sırtlarim kaşınıyor benim de arada bacaklarım da
Doktorum bana bebegin hareketlerini kontrol etmemi bi azalma hissedersem hemen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Bebegin kalp atislari yavaşlatabilir ve bebek anne karninda dışkısını yiyip ölebilirmis. Sürekli takip gerekiyormuş. En geç 37. Haftada da doğum a alacakmisCok cok gecmis olsun canim, benim sadece karnimin kenarlari kasiniyo ama baya rahatsiz etti dun gece beni. Doktoruma gosterdim, diger bolgelerde kasimti yoksa aorun olmaz norma dedi ama bende korkmaya basladim cidden. Bende kan tahlili yaptiracagim. icim rahat etsin en azından. İnsallah bi sorun olmaz sende de canim, ben arastirdigimda bebege bir yan etkisinin olmadigini sadece anneyi etkiledigini yaziyor internette. Kasinti olarak etkiliyormus dogumdan sonra geciyormus. Sana neden oyle dedi acaba doktorun?
Öğretmen misin canım31martda doğum izne ayriliyorum inş o kadar ağirlaştim ki kalan gunler geçmiyor sanki
Benim hamile kalmadan önce de tahlilde yüksek çıkardı o değerler kaşinırdim arada çok ama şimdi deri geriliyor da ondan oluyordur diye pek sallamadim ama arkadaş bebeği etkiler falan diyince bi korktum kontrolumde doktoruma danisicamAy sende de varmi kasinti kuzum, offf ya kasinmakta ne dertmis. İnsalllah daha fazla artmaz kasintilarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?