2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok güzelmiş canım Güle güle kullanın evde yerim dar ya yoksa ben de çok istiyorum böyle bişey her yer eşya ileride sanırım bir odayı boşaltmam gerekecek komple

Evet canm. Plesenta previa yani... Asagi da olanlar bukonuda uzmanlik sahibi oldular eminim ki... Allah yardimcimiz olsun...

Benim tersti şimdiye kadar kontrollerde hep, bugün kontrolde normal pozisyona dönmüş dedi doktorum. Ama tabi sürekli değişirmiş. Son ana kadar. Bir video izledim bugün. Bebek ters diye sezeryana girmişler ama doğuma hazırlanırken bebek normale dönmüş. Ama sezeryan olmuş tabi kadın. Şans.

Aslında hiç zor değil, 1 saatimi alıyor ama sen daha önce yapmadığın için zaman alabilir. Benimkinin de doğum günü ay sonunda. Hasta filan olmazsam geleneği bozmayayım diyorum :)
Seker hamurunu kendinmi yapiyosun hazirmi aliyosun canim
Balon al alt kismina bir kagida iyiki dogdun diye yazi yaz o işe giderken balkondan dışarı sal
Kiz alt komaularin balkonuna felan duser 8. Kattalarmis baksana
Evet canm. Plesenta previa yani... Asagi da olanlar bukonuda uzmanlik sahibi oldular eminim ki... Allah yardimcimiz olsun...
Canimm insallah duzelirde sende rahatlarsin.benimde oyleydi cok korkuyodum bir ara.oyle hale gelmistiki gece yataga girince bugunde bitti cok sukur sag salimen diyodum nette okadar cok sey okumustumki insan korkuyor.dualarimda olucaksin insallah en kisa surede senin plesentada duzelir.benimki 3 cm uzaklasti rahim agzindan

Aaa son ana kadar donme durumu var yani. Bu minikler surprizlerle dolular :)

İdrojenle şişirsin canım idrojenle beya

Beyaz alıyorum, beyaz kaplayıp üst süslemesi için beyazdan bir kısım renklendiriyorum. Boyalarım var renk renk. 1-2 damla yetiyor zaten.

Geçmiş olsun canım inşallah ilaç tedavisi ile düzelir öğrendiğimiz iyi oldu benim normalde de yüksek çıkar ama gebelikte son aylarda hiç bakılmadı benim karnim ve sırtlarim kaşınıyor benim de arada bacaklarım da

Aaa son ana kadar donme durumu var yani. Bu minikler surprizlerle dolular :)
Aynen öyle. Beklemişler beklemişler dönmeyince sezeryana karar vermişler, bebeğin de son anda dönesi tutmuş. İşte bu bebişlere belli olmuyor Ama yine de ameliyat öncesi son anda yine bakılsaymış daha iyi olurmuş...

Teşekkür ederim canim. İlaç sadece kasıntiyi kesiyormus. Kolestaz sadece doğumla geçiyormuş. Aman hafife almayin boyle şeyleri çok riskliymis.

Cok cok gecmis olsun canim, benim sadece karnimin kenarlari kasiniyo ama baya rahatsiz etti dun gece beni. Doktoruma gosterdim, diger bolgelerde kasimti yoksa aorun olmaz norma dedi ama bende korkmaya basladim cidden. Bende kan tahlili yaptiracagim. icim rahat etsin en azından. İnsallah bi sorun olmaz sende de canim, ben arastirdigimda bebege bir yan etkisinin olmadigini sadece anneyi etkiledigini yaziyor internette. Kasinti olarak etkiliyormus dogumdan sonra geciyormus. Sana neden oyle dedi acaba doktorun?

Ay sende de varmi kasinti kuzum, offf ya kasinmakta ne dertmis. İnsalllah daha fazla artmaz kasintilarimiz

Doktorum bana bebegin hareketlerini kontrol etmemi bi azalma hissedersem hemen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Bebegin kalp atislari yavaşlatabilir ve bebek anne karninda dışkısını yiyip ölebilirmis. Sürekli takip gerekiyormuş. En geç 37. Haftada da doğum a alacakmis

Ay sende de varmi kasinti kuzum, offf ya kasinmakta ne dertmis. İnsalllah daha fazla artmaz kasintilarimiz
Benim hamile kalmadan önce de tahlilde yüksek çıkardı o değerler kaşinırdim arada çok ama şimdi deri geriliyor da ondan oluyordur diye pek sallamadim ama arkadaş bebeği etkiler falan diyince bi korktum kontrolumde doktoruma danisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…