- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #42.421
Canım ağır hareketlerde dönüyorsun di mi? Allah allah klik sesi nedir onu anlayamadım. Doktoru ara istersen belki gitmeni gerektirecek bir durum değildir, yine sen bilirsin tabi.Benim yataktan dönerken bile agrı oluyor. Kalkıp yürüyünce geçiyor. Arada klik sesi de geliyor :/ doktor randevuma 10 gün var. Gitsem mi gitmesem mi
haklısın canım.çok şükür bin şükür halime.biraz fazla takıyorum sanırım insanlarıCa
Canim işyerinde arkadaş olmaması zor tabiki ama olsun bak canından can bir evladin var biri de yolda eşinle iyi olduktan sonra çok da önemli değil arkadaş birlikte bir yerlere gitmek cok guzel
canım sanırım öyle.mesela bugun çok daha iyiyim.gece uyuyabıldım.onceki gun uyuyamıştım.onlarda etkılıyo heraldeGebelikten kaynakli o canım benim de oluyor arada öyle
Canim aslında erkeklerle muhabbet daha iyi ben çalışırken serviste öyle espriler patlatıyorlardı ki gülmekten çatlıyordum bi arkadasim var tekstilde çalışiyor serviste bayanlarin kahrı cekilmiyor diyordu benim işimde de erkek cok olduğu için calismiyorum hep evdeyim ya da gezmeye gidiyorum işte her zaman bir olmuyor canın sıkılabiliyor gitsem de bir yere hamileyim hareketler kısıtlı pek bir aktivite yapamiyorsun sanırım günlerimizi doldurana kadar biraz canımız sıkılacak
Gebeliğimin başından beri kullanıyorum ben önceden haftada 1 vurundum şimdi 15 günde 1 iğnem dodex.
Canım ağır hareketlerde dönüyorsun di mi? Allah allah klik sesi nedir onu anlayamadım. Doktoru ara istersen belki gitmeni gerektirecek bir durum değildir, yine sen bilirsin tabi.
Bazen yatakta hızlı döndüğüm oluyor o zaman ağrıyor benimde. Çatı ağrısı da ara sıra oluyor tabi çatı ağrısıa. Rahmim ağrıyor gibi mi hissediyorsun, oturup kalkarken de sızlıyor, 1 ay önce ilişkiden sonra oluyordu hep, doktor normal demişti. Ama bu ağrılarla alakalı bir şey demedi bana doktor. Seni çok rahatsız ediyorsa, bence de doktora görün..Ya bazen ani hareketle döndüğüm oluyor. Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben bazen hamile olduğumu unutuyorumgobegımı çarpıyorum
Birde internete böyle yazıyor. Ama haftası ayni olan sizlerde yoksa bir doktora görünmekte fayda var.
Günaydın cnm, hayırlı cumalarKızlar günaydın Hayırlı nurlu müjdeli Cumalarınız olsun...
İnstagramda kehribar bebek diş kolyesi çekilişine katılmıştım az evvel öğrendim ki bana çıkmış
Ayy çok mutlu oldumm ilk kez böyle bir çekilişten hediye kazandım da şaşırdım
Ama ben kehribar kolyenin bebeklerin diş sancısına iyi geldiğine inanıyordum ve şans kızımdan yana oldu çok sevindim.
Oooo senin kız şimdiden bereketiyle geliyor görüyor musun? Maşallah size, çok sevindim. Ben kızıma alırken kendime de almayı düşünüyorum kehribar bilekliği. Anne kız takım olanları da var hatta. Çok şeye iyi geliyormuşKızlar günaydın Hayırlı nurlu müjdeli Cumalarınız olsun...
İnstagramda kehribar bebek diş kolyesi çekilişine katılmıştım az evvel öğrendim ki bana çıkmış
Ayy çok mutlu oldumm ilk kez böyle bir çekilişten hediye kazandım da şaşırdım
Ama ben kehribar kolyenin bebeklerin diş sancısına iyi geldiğine inanıyordum ve şans kızımdan yana oldu çok sevindim.
Özel sektörde çalışıyorumBenim içinde yok mu bir program
Aynen öyle canım doğru diyorsun. Allah sağlıklı doğum versin izin sonraki iş artık napalımözelde çalışan bir arkadaşıma doğumuna kadar yöneticisi tolerans gösterdi, neredeyse 16 hafta izni de doğum sonrasına kalmış oldu. kamuda böyle bir imkan hiç yok gününde rapor olmak zorunda
özel sektördeki son durumu bilmiyorum ama şartlar kuruluşlara göre esneklik ve ya katılık gösterebiliyor örneklerde gördüğüm, bazı yöneticiler veya bazı ik'lar ztn çalışanı hamilelik bahanesiyle işten çıkarma peşinde olabiliyomuşinş kimse öyle durumlarla karşılaşmaz.
yine de özel sektör için herhangi bir program ile karşılaşırsam paylaşırım canım. Allah herkese güç kuvvet versin :)
İnşallah zamanında ve sağlıklı gelir hepsiAman iyi bari açılma olmasın daha.. Zamanında ve sağlıklı gelsin minik :) aynen çok kusursuz bir süreç herşey yolunda gittiğinde, bir o kadar da bilinmezlerle dolu tabi, neyle karşılaşıcaz bilmiyoruz hiçbirimiz. Dikkat edicem canım, zorlanmaya başladım ben de biraz oturup kalkarken bile ama sanırım bir müddet daha idare edebilirim gibi hissediyorum şimdilik bakalım hayırlısı.. :)
Ben de seni merak ediyordum nerelere kayboldun:) canım benim göğüste biraz çatlak olmuştu, hemen çatlak sonrası serum sürdüm ama öyle bir anda yok etti gitti diyemem hala hafif de olsa duruyor. Ama belki bir etkisi olur sen yine de dene bir an evvel alıp. Mustela Correction Vergetures, Stretch Marks Recovery Serum.Kızlar selam,
Dünden beri geçmisi okuyorum bitiremedim ne cok sey birikmis :) 2-3 gün girmeyince valla sayfalar alıp başını gidiyor.
Bugun benim göbek de çatlamış onu fark ettim. Her gün kremlenip yaglanıyorum, neyi yanlıs yaptım anlamadım
Çatlak oluştuktan sonrası için bi krem var diyordunuz sanki, kim demişti hatırlayamadım? Kullanıp faydalı buldugunuz bi krem, yöntem vs varsa paylasır mısınız tekrardan?
Bu aralar bana gece terlemeleri başladı. Uykumdan baya terlemiş şekilde uyanıyorum. Neredeyse üstüm açık yatacagım o derece... Bi de üşütüp hasta olmaktan korkuyorum.
Bunu ilk kez duydum canım, kamu da olsa özel de yasal olarak maksimum 37.haftaya kadar çalışılabiliyor diye biliyordum, 37den sonra izin mutlaka başlamalı ne kadar çalışabilecek durumda olsan da. Yani bizim insan kaynakları ve benim doktorum böyle söylemişti. Ben de inşallah 37ye kadar çalışabilirim alnımın akıyla, sonra gelsin bebişşşözelde çalışan bir arkadaşıma doğumuna kadar yöneticisi tolerans gösterdi, neredeyse 16 hafta izni de doğum sonrasına kalmış oldu. kamuda böyle bir imkan hiç yok gününde rapor olmak zorunda
özel sektördeki son durumu bilmiyorum ama şartlar kuruluşlara göre esneklik ve ya katılık gösterebiliyor örneklerde gördüğüm, bazı yöneticiler veya bazı ik'lar ztn çalışanı hamilelik bahanesiyle işten çıkarma peşinde olabiliyomuşinş kimse öyle durumlarla karşılaşmaz.
yine de özel sektör için herhangi bir program ile karşılaşırsam paylaşırım canım. Allah herkese güç kuvvet versin :)
Bende de var o ağrılar özellikle kasık ağrısı canım. Sanırım vücut sonlara doğru doğuma hazırlanıyor bir de bebişlerin kafası aşağıya dönünce baskı yapıyor ondan da olabilir. Sağol dikkat edicem artık yavaş yavaş yapıyorum her işimi. İnşallah sağlıkla gelsinler hepsi deYakin zamanda doktoru aramayi dusunuyorum kasik agrisi karin agrisi sanci oluyo bende ayakta calisiyorum 1 saat dolmadan agrilar giriyo bakalim ne diyecek. Rabbim korusun yavrularimizida bizide sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah canim cok dikkat et o halde kendine yuklenme sakin evdede birsey yapacaksanda cok yavas ve agir hareket et bol bol ayaklarini yukari kaldir dinlenirken. 1.5 ay sonra beklemeye baslayacagiz minnaklarimizi sirasiyla gelecekler insallah saglikla.
Ya sorma benim bu ara kendimi gördügüm bile yoktu ki tez hocam sagolsunBen de seni merak ediyordum nerelere kayboldun:) canım benim göğüste biraz çatlak olmuştu, hemen çatlak sonrası serum sürdüm ama öyle bir anda yok etti gitti diyemem hala hafif de olsa duruyor. Ama belki bir etkisi olur sen yine de dene bir an evvel alıp. Mustela Correction Vergetures, Stretch Marks Recovery Serum. Eki Görüntüle 1961496
İnşallah canım. Bir baktırayım o zaman ben de sağol uyarın içinCanım aynısı olmuş seninde bende 24 haftalıkken ayaktayken biranda bunu yaşadım doktora gittim korkup açılma yoktu herşey normaldi,sıvısı iyiydi idrar flan dediler Fakat ondan sonra vücudumda enfeksiyon çıktı biranda,Dikkat et iyi doktora git ve ben şuan cidden perişanladım ve o olay olduktan sonra enfeksiyon oluştu vücudumda,Kendine çok dikkat et Dikkat etmemiz gerekiyor böyle şeylerde ama korkma bendede aynısı olmuştu Rabbim sag salim almayı nasip etsin kucagımıza
Bunu ilk kez duydum canım, kamu da olsa özel de yasal olarak maksimum 37.haftaya kadar çalışılabiliyor diye biliyordum, 37den sonra izin mutlaka başlamalı ne kadar çalışabilecek durumda olsan da. Yani bizim insan kaynakları ve benim doktorum böyle söylemişti. Ben de inşallah 37ye kadar çalışabilirim alnımın akıyla, sonra gelsin bebişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?