2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet bu ara çeneler iyice düştü :) Çatlak koruyucu ne kullanıyordun tatlım? Onu da değiştir olmazsa. Mustelanın çatlak koruyucu yağı var, ben onu kullandım bir sıkıntı olmadı. Tabi şimdilik :) Yağlar kremlerden biraz daha etkili olabiliyormuş. Ben de göğsü uyarmiyim tehlikeli diye göğsüme sürmüyordum, çatladı. Şimdi her gün boca ediyorum göğüs göbek basen heryere

Canım bende böyle bir ağrı vardı demek çatı ağrısı olarak geçiyormuş.. Özellikle dönerken ve ayağa kalktığım ilk anda oluyor.. Bu çatı ağrısı anormal birşey miymiş acaba tam anlayamadım? Yürüyüşlere başladıktan sonra bu ağrı biraz azaldı önceki kadar yok ama yine de arada oluyor..

Lierac kullanıyordum krem olarak. İşte onun dışında da akşamları, özellikle çok gergin hissettigim günler zeytinyagı boca ediyordum ben de :) Lierac bitmek üzereydi zaten, olmazsa bir de Mustela deneyeyim. Gerci olan oldu artık ama cogalmasın en azından :) Belki o serum da bi nebze iyi gelir.

1 bucuk aydr var canm
Benm sukur havalar sicaklayimca hafifledi. Ama gecmedi. Bencede gebelikle ilgilidir duzelir ins hamilelik sonrasi
Benimde havalar ısındı gibi bir kaç gündür iyi şükürler olsun inşalah böyle devam ederde zor çünkü

İnternette normal diyor canım.

Şu hayırlı Cuma gününün hürmetine, tüm hamile arkadaşlarımla beraber bana da hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip et Allahım (Amin)
Amin cnm inş bgn rüyamda normal doğum yapmıştım ben hemde çok kolay olmuş güya. Bebeğimin yüzünü bile gördüm küçücük ağız burun minnakım ne de tatlıydı bgn randevumuz var akşam sanırım o yüzden de rüyama girdi

Aa bu bnde oluyo gecen gün merdiven inerken içimde sanki iki kıkırdak birbirine sürtmüş gibi kırt kırt ses geldi hemen durdum daha yavaş inmeyi denedm o zamn olmadı meğer normalmiş sevndm

Bende tam bunu onerecektim sen yazmissin :) Daha once kullanmistim o zamanlar krem formundaydi simdi serum yapmislar son ay onleyici kremi birakip buna gecice. morordek Etkili bir urundur ama hamilelik donemi hormonlari nasil etkilenir bilemiyorum

Yaaa ne güzel bir rüya, gerçeği nasip olsun inşallah

Canım kırmızı renkli mi oluyor çatlaklar?

Hmm o kadar etkilenir mi ki ya kücük bi bölgede sonucta? Bi şey olmaz gibi düsündüm ama
Canım kırmızı renkli mi oluyor çatlaklar?
Evet canım kırmızı kırmızı damarlarım belirginlesti bariz bi sekilde. Sonra yakın gösteren bi ayna ile inceledim, bildigin derim genislemis oralarda ve büyük ihtimalle sonradan çatlak gibi beyazlasacaklardır diye tahmin ediyorum. Simdilik bol bol yağ sürdüm belki geri dönüsü de olur ama dedigim gibi o bölgede bariz bi deri açılması söz konusu

Kızlar bende birkaç gündür giremedim bayağı sayfa birikmiş okuyamadım... hediyelikler ne alemde? Ben hala netleştiremedim... fikirlerinize açığım güzel anneler ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…