2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anladım canım bende pek anlayamıyorum suan yok gibi ama gecen hemsire baslangıcı var dedi ondan dikkat edeyim diye soruyorum

Canim göbeģini bir yerlere çarpmasan iyi olur aslında aşırı bir ağrın yoksa yahut yatıp dinlendiğinde bu ağrı geçmezse doktorum bana hemen gel demişti bol bol dinlen aşırı da yorma kendini diye de uyarmıştı

Oyle canm o ilk zamanlardaki agri olsa bu zamana kadar dayanamazdm zaten boyle devam eder buyuk ihtimal:)
Valla şekilden şekile giriyordum bi saniye agrı kesilsin diye böyle bir agrı yoktu rabbim kimseye yaşatmasın çok zormuş yoga pozisyonunda nefessizmi durmuyordum cenin pozisyonunda mı yatmıyordum köpek pozisyonunda duruyordum ayaklarım havada belimle kafam yerde duruyordum o agrı adama kafayı yedirtiyor vallahi :/ gitsin geri gelmesin o agrılar 3-4 gündür huzurluyum şükür

Aaaa kalxa agrisida cati agrisindan kaynaklaniyormus demek hic aklima gelmedi.ben kesn bel fitigi oldum kalcama vuruyor diye dusunuyodum.o klik seside kutleme gibi bisey.aman gecici olsunda cok az daha dayaniriz ne kaldiki Allahin izniyle.

Anladım canım bende pek anlayamıyorum suan yok gibi ama gecen hemsire baslangıcı var dedi ondan dikkat edeyim diye soruyorum
Kırmızı kırmızi çizgiler oluyor canım farketmemek mümkün değil benim sağ baldırımda çok var doğumdan sonra eğer rengi bariz bi şekilde belli ederse kendini uzmanını bulup gerekli tedaviyi uygulayacaģım bakalım göbiş ne olacak

O zaman bende yok henüz öyle çizgiler görmedim, yağ sürerken inceliyorum cünkü

Kızlar bebeklere nasıl kıyafet alıosunuz ben antalyada yasıyorum malum yazın fena sıcak mayısta doğacak bebiş kıyafet konusunda kafam cok karısık yazlık mı almalıyım uzun kollu mu üşür yeni doğan bebek dio herkes ama erkek bebekte sıcagı sevmezmiş kafam cok karıstıı

Ben nerde okusam aynen su yaziyor sizin giydiginizden bi kat fazla giydirin. Haziran ortasi gibi yarm kollulara gecersinz ama ilk zamanlar uzun kollu olur buyuk ihtimal. O zamanlar si yarm kollu giymis oluyorsunuz o sekilde düşünün

hanımefendi o kadar bekletti ki şimdi de erken mi gelmeye çalışıyor...bak sen yaramaza...
şimdi ceza ona 40 kadar içerde bekleyecek..
canım çok geçmiş olsun...aman dikkat et kendine

aaa çok kıskandım şuanda sizi son radevularımız aynı gündü 20 şubatta görmüştük bebişleri siz bugün bir daha göreceksiniz bizim randevumuz taaa 27 martta

doktorumuz belirliyor canım bir sonraki randevu tarihini hastası çok, yoğun bir doktora gidiyor olmanın yan etkisi sanırım bu durum :)
benimki de yoğun bana 1 ay sonrası gel diyor, bende 1 ay sonraya 2gün erken 3 gün geç hangi gün boşluk bulabilirsem alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…