2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Antalya da olsa 40 çikana kadar özellikle akşamlari patikli tulumlar giyebilir gunduz de giyer ama yine de patiksiz alt al çok sicak olursa giyer .40i ciktiktan sonra oraya cehennem sicaklari gelir yarim kollu badi ve şortlar giydirirsin

Kızlar merhaba pazartesi ikinci doz tetanos aşısı oldum ilk iki gün bir şey yoktu ağrı felan ama şuan kolumu oynatamıyorum neredeyse çok ağrı yaptı ve acıyor.. ilkinde de oldu ama bu kadar değil bir gün sürmüştü bu gittikçe şiddetleniyor. böyle olan var mı

Canım benim ilk dozda da 2.de de ağrı oldu ama dayanılmaz diil. İlki iki gün ağrıdı geçti. Ama 2.de üstüne yatamadım cok agrı yaptı.

Normal yani desenize :) çalışıyorum birde galiba o yüzdende olabilir benim kinin geçememesi sanırım
Olabilir canım aynen normal. Bazılarının cok ağrıyormuş bazılarının hiç ağrısı olmuyormuş. Gebelikte her şey değişkenlik gösteriyor işte

Anladım canım bende pek anlayamıyorum suan yok gibi ama gecen hemsire baslangıcı var dedi ondan dikkat edeyim diye soruyorum
Her yerini güzelce yağla sürekli. Artık ben de manyak gibi sürekli yağlayacagım :) Küçük bir zeytinyağı şişesi yaptım spreyli kendime, işe falan götürüp sürecegim. Ne kadar kurtarsam kardır :)
Şu serumdan da aldım bakalım umarım hemen gelir, onu da sürersem etkili olur heralde

Canım benim ilkinde hafif ağrı ve sızı olmuştu 1 hafta süren, ikincisinde hiç olmadı. Herkeste her seferinde farklı oluyor galiba. Mesela hamilelikten 1-2 sene önce de olmuştum ben ve 1 ay ağrısı geçmemişti..

Canım konusmustuk senle bunu maalesef bu çatı agrısı dikkat gerektiren bi sey. Dedim ya bende 20'li haftalarda başladı çoook erken. Ben de o zamanlar hamile oldugumu unutup hareket ediyordum ama agrılarla artık hamile moduna girdim :) Sen de dikkat et, yoksa bi caresi yok bu agrının maalesef. %100 de gecmiyor ama azalıyor en azından. Ben artık gün icinde cok nadir hissediyorum, dedigin gibi yatakta dönerken falan hissediliyor özellikle.

Demekki kişiden kişiye değişiyor. ilk iki gün hiç bir şey yoktu ilkinde de öyle ama bu seferki 3 gündür ağrı yapıyo biri oraya değse canım yanıyor :)

Olur inşallah canım yaa zararın neresinden dönersen kardır neticede bakalım daha 11 hafta var o zaman kadar çatlamayacagımın da garantisi yok. Tedbir almak şart

Olur inşallah canım yaa zararın neresinden dönersen kardır neticede bakalım daha 11 hafta var o zaman kadar çatlamayacagımın da garantisi yok. Tedbir almak şart
Evet maalesef, biraz genetik de diyorlar. Bugun anneme söyledim çatlamışım diye, onun da hamileyken bacagında olmus çatlakları. Napalım kaderimiz buymus demek

Bizde ikinci dozu dün vurulduk. İlk gün pek ağrı yapmıyor ama iki gün ağrıyor sonra

Teyzelerimiz Doktordan geldik biz :) 1612 gr ve 40 cm olmusuz :) Beyfendi dönmüs, pozisyonunu almıs, o yüzdenmis catı agrılarım, bası basınc yapıyormus Haftamizla uyumluyuz, sıkıntımız yok sükür. Yeni hastanemizde kötü değilmis hatta yeni bina bitmis, oraya tasınılıyormus, pırıl pırıl masallah Fındıgımı gördüm rahatladııım :)

maşallah Paşa'ya kocaman olmuş sağlıkla büyüsün.

Ay tatlim daha ne kadar beklicen yaaaa cik gez yap alisverisini. Bikac haftaya yureyecek halimiz kalmaz zaten. Ben gelim birlikte gezelim yaniz degilsinki burda biz variz
Sağol canm bura olmasa zaten icimizide dokemiyoruz

Paylaşıp da üzdüysem özür dilerim arkadaşım biz varız burda bak ne kadar yokluğunu hiç bir şekilde telafi edemesek de birbirimize bi nebze olsun destek olabiliriz
Yok canm olurmu hetsey beraber guzelliklerde uzuntude bilakis mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…