2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar afedersiniz birsey sorucam akıntınız çok oluyomu bide açık pembe mi ne renkte oluyo kusura bakmayın ama bunu sizden başkasına soramadım hamile oldugumuz için beni anlarsınız diye duşündüm

Kızlar afedersiniz birsey sorucam akıntınız çok oluyomu bide açık pembe mi ne renkte oluyo kusura bakmayın ama bunu sizden başkasına soramadım hamile oldugumuz için beni anlarsınız diye duşündüm
Benim akıntım cok oluyor ama renksiz oluyor, su gibi beyaz yani.. Açık pembeyse doktoruna bi sor istersen?

Yok olmuyor, hatta çok açık kahve akıntımda kanama olarak değerlendirmişti benim doktorum. Ki ultrasonla baktığında kanama alanı vardı. Kendini yordun mu, ters bir hareket yaptın mı? Bence acilen hastaneye git bir ultrasonla baktır, belki bir ilaç kullanman veya istirahat etmen gerekiyor olabilir. Önemli bence.

Açık pembe dediğine göre kanaman var ama seyrelmiş akıntıyla, pembe olmuştur... ihmal etme...

Açık pembe dediğine göre kanaman var ama seyrelmiş akıntıyla, pembe olmuştur... ihmal etme...
Canım iki gündür var ama açık pembe yani çok açık ama pembe diyecek kadar var yani bebek hareket ettigi için telas etmedim biraz yoruldum bugunde komsularım gelmisti cocuklarıyla ondanmı oldu acaba

Canım iki gündür var ama açık pembe yani çok açık ama pembe diyecek kadar var yani bebek hareket ettigi için telas etmedim biraz yoruldum bugunde komsularım gelmisti cocuklarıyla ondanmı oldu acaba

canım bence de doktora görünmelisin
sancın da var mı
akıntı hamilelikle beraber artıyor ama öyle pembe değil
ahh canım son haftalara geldin yorulmaman gerek artık..

Cevabın için tesekürler canım bide bebek böyle toplanıyo sanki karnım sertleşiyo arada bi sancı giriyo karnıma alt kısmına doktora sık gidiyordum ama iki haftadır gitmedim alttan çok muayne ediyo Canım acıyo yani ondan

canım bence de doktora görünmelisin
sancın da var mı
akıntı hamilelikle beraber artıyor ama öyle pembe değil
ahh canım son haftalara geldin yorulmaman gerek artık..
Ya sancılarım arada bi oluyo bugun komşular gelince utandım oturmaya Onlarda gelince bi ordu geliyo çoluk çocuk insan utanıyo yani birsey demeye mecbur hizmet ediyo

Kızlar bebislerin kıyafetlerini ne zaman yikayacaksiniz çantayı falan ne zaman hazırlanır ki ay kafamda deli sorular resmen

Ya sancılarım arada bi oluyo bugun komşular gelince utandım oturmaya Onlarda gelince bi ordu geliyo çoluk çocuk insan utanıyo yani birsey demeye mecbur hizmet ediyo

canım hiç de mecbur değilsin kusura bakmayın rahatsızım sizi kabul edemem demelisin..
daha da anlamıyorlarsa açık açık sancım var dinlenmek istiyorum diyebilirsin
kendileri de çoluk çocuk geliyorlarsa halden anlamıyorlar demek ki
bebişinin sağlığı aman ayıp olurdan daha önemli
insanlar da azcık düşünceli olmalı

Kızlar bebislerin kıyafetlerini ne zaman yikayacaksiniz çantayı falan ne zaman hazırlanır ki ay kafamda deli sorular resmen
Bizim kıyafetler falan hazır, bir canta toplanacak birde uyku seti serilecek besigine kısmetse. Bence zaman kaybetmeden yapın, en ufak seyler kalsın sona hep

Bebek toplanması normal ama çok sık değilse ve sancı yoksa. bence doktora görün en kısa zamanda. pembe akıntı rahim ağzından gelebilir. benim akıntım var ama beyaz. misafir geldi diye de yıpratma kendini. senden önemli mi canım.

Kızlar bu dolap ve şifonyer nasıl sizce? Öyle çok pahalı olmayan ama güzel bir şeyler bakıyordum bunları beğendim. Çocuk büyüyünce kendi seçene kadar kullanım için nasıl sizce?

Eklentiler

• evidea-mobilya-yeni-FBG130-001_2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 63
  • evidea-mobilya-yeni-FBG140-001_2.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 62
Çok haklısın canım ama düşünmüyorlar saat 1 de geldiler 5 :30 da gittiler düşün yani eşim de 6 da geliyo. Bende öyle açık sözlü degilim diyemedim öyle gelmeyin diye bide kendileri geldiler davet falanda etmedim yani. Akıntım pembe olunca korkmaya başladım

Maşallah oğluşuna cnm inş yavrularımızı kollarımıza alana kadarda herşey yolunda gider bizde yeni geldik Dr dan. 1080 gr 35cm bizim minnoş bizim kızda pozisyonunu almış ama Dr bakarken 2-3 kez yerini değiştirdi yerinde duramıyor kime benzediyse

Maşallah oğluşuna cnm inş yavrularımızı kollarımıza alana kadarda herşey yolunda gider bizde yeni geldik Dr dan. 1080 gr 35cm bizim minnoş bizim kızda pozisyonunu almış ama Dr bakarken 2-3 kez yerini değiştirdi yerinde duramıyor kime benzediyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…