2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar 3 gündür annem geldi oturmuyorum biraz hasta ben yapıyorum hemen el atmasın diye işleri güçleri eşimde gündüz evde olmadıgından yardım edemiyor kaynanamda geliyor misafirlerde hoşgeldine inanın yeni oturdum. Şimdide annem eşim şok oldu 1 gün önce 79 çıktım tartıda şimdi 87 felaket bir şekilde şişti vücudum ayakta durunca ayaklarım balon oldu patlama derecesinde ve sızlıyor sizce ne yapmam lazım ayakta durup benim gibi şişen varmı böyle biranda ;(

Kızlar merhaba

Bugün kan ve idrar vermiştim. Dr idrarda akıntı görünüyor dedi kaşınma falan var mı dedi beyaz kesik akıntı şeklinde mi dedi

Beyaz kesik akıntı az olacak şekilde dün gelmişti ama kaşıntı yanma yoktu dr da fitil verdi. Şimdi gyno lomexin fitilin adım açıkçası tereddütte kaldım aşırı kokulu bir akıntım yoj kullansam mi acaba bilemedim. Bu durumu yaşayan var mı?

Bende de akıntı var dediğin gibi ama kokusuz doktor normal dedi bol su içmenin söyledi

Kızlar bebislerin kıyafetlerini ne zaman yikayacaksiniz çantayı falan ne zaman hazırlanır ki ay kafamda deli sorular resmen
Canım bu hafta sağlık ocağındaki hemşire artık çantanı hazırlamalısın ne olacağı belli olmaz hazır olmalı hemen alıp evden çıkacağın şekilde dedi. O öyle deyince farkına vardım ben de zamanın yaklaştığını :)) bebişin kıyafetlerini henüz yıkamadım ama sanırım 2 haftaya hazır etmiş olurum. Dolabımız yeni geldi. Beşiğimiz de önünüzdeki haftasonu gelecek inşallah :)

Bol su iç ve ayaklarının altına yastık koyup canım

Ay biz daha beşik almadık bakıyoruz hala of stres oldum iyice

Canım baskülde sıkıntı var bence, ya önceden tartıldığında ya da şimdi tartıldığında. mümkün mü ki 1 günde 8 kilo şişmek?? 1-2 kiloyu anlarım ama.. daha sonra tekrar bir tartıl istersen. Kızlar bence artık eve misafir kabul etmeyelim, misafir devri bitsin artık yoruluyoruz boşuna valla bana annem dışında kimse gelmesin mümkünse asosyal olup çıkıcam

Kızlar bide kıyafetleri nasıl yikadiniz ben bebek için sıvı deterjan bide yumuşatıcı aldım ama makinadami yikasam elde mı bilemedim sanki makinada temizlenmeyecek gibi siz kaç derecede nasıl yikadiniz,

Kızlar bide kıyafetleri nasıl yikadiniz ben bebek için sıvı deterjan bide yumuşatıcı aldım ama makinadami yikasam elde mı bilemedim sanki makinada temizlenmeyecek gibi siz kaç derecede nasıl yikadiniz,

Yarın doktora giderim insallah tesekurler canım herkes düşünceli olsa sizin gibi ne güzel olur bundan sonra daha dikkatli olurum

Ay bencede

Ay biz daha beşik almadık bakıyoruz hala of stres oldum iyice
Hemen teslim beşik bulabilirsen çabuk halledersin canım telaş yapma. Biz sipariş verdik, 1 ay teslim süresiydi işte önümüzdeki haftasonu gelecek inşallah, sonra uyku setini falan halledicez. Tamamlanır sanırım herşeyimiz mart sonuna kadar

Hani gecen sandik lekesi olan camasirlari yikamistim, cikmayanlar vardi. Gozden cikartmistim. Kayinvalidem gonder ben kazanda kaynatayim dedi. Camasir sodasi ile kazanda kaynatmis hepsi cikmis.
Benim kvdem de hep der çamaşır makinanin gözüne çamaşır sodasi koy bak çok temiz olur çamaşırlar der ee usta olmuş onlar artık

Ben makinada 30derecede alergy/baby programında yıkamayı düşünüyorum canım. Elde halledemem yığılıp kalırım mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…