2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Zaman çabuk geçiyor insan telaş oluyor iyice aslında daha 2 ay var ama ne olacağı belli olmaz

Canim simdilik iyiyiz cok sukur.unutmadigin icin tsk ederim.biraz skntili zamanlar geciriyorum.yazip sizide uzmek yada tedirgin etmek istemedim.
Olsun canım mutlu olduğumuz anları paylaştığımız gibi üzüntülü olduğumuz anları da paylaşıyoruz bayadır girmiyorsun farkettim

valla döndüğünü anlamıstım ben resmen aksamları kasıklarımın ordan vuruyor, sabahları gögüs altı takılıyoruz

Kizlar utulenecekleri aradan cikartmak lazim gittikce zorlasiyor, utu yaparken gogsumun altindaki kaburgalarima poposu baski yaptigi icin az az utuleyip birakiyorum. Bu 2. Posta ne zaman biter bilmiyorum.

Canım misafir mi kabul ettin neden zaten güç geçiyoruz gunlerimizi benim de akraba günümde çekilişte ikinci çıktım teyzemle değiştim nasıl misafir ağirlarim az önce 40 dk mutfakta ayakta kaldım aman Allahım ne bel ağrısı hemen yattım gelecek olan gelmesin boşver kabul etme bizim insan ağırlayacak durumumuz yok şuanda yani kalmış şurda 2 ayımız inşallah bebeğe bişey olduktan sonra kıymeti yok ki güzelim

Canım sana iş yaptırmalarına çok kızdım şu an. Sen misafir ağırlayacak durumda değilsin ki artık. Anneciğin hastaysa misafirler kayınvalide iş yapsaymış. Benim ayaklarım da şişiyor çok ayakta kalınca, çok oturunca hatta ellerim bile şişiyor dr tansiyonuna bak dedi bana eğer çok şişerse tansiyonum normal bünye meselesi ödem topluyor vücudum. Ayaklarına biraz soğuk su tut ve havaya dikip yat. Mümkünse sola dönerek. Ama evde tansiyon aleti varsa bi ölçebilir misin? Tartının bozuk olma ihtimali yüksek ama riske atma canım ani şişmeler riskli Allah korusun

newyork88 Rogue kızlar ben chicco'nun sıvı deterjanını almıştım antialerjik hiç kokusu da yok. Annem ve birkaç arkadaş hacı şakir granül sabun alsaydın daha sağlıklı dediler. Bir bilginiz var mı kullanmayayım mı bunu?

Kızlar bebislerin kıyafetlerini ne zaman yikayacaksiniz çantayı falan ne zaman hazırlanır ki ay kafamda deli sorular resmen
Canım ben yıkamıştım hepsini bugün de annemle ütülemeye başladık. Ne olur ne olmaz dedik hem de dedim iyice ağırlaşmadan halledeyim. Hiç değilse kafan rahat olur stres olmazsın Hatta ben doğum sonrası ve 40 hediyelerini de yaptım şimdiden bebişle sonra uğraşmak zor olur diye

Kizlar utulenecekleri aradan cikartmak lazim gittikce zorlasiyor, utu yaparken gogsumun altindaki kaburgalarima poposu baski yaptigi icin az az utuleyip birakiyorum. Bu 2. Posta ne zaman biter bilmiyorum.
Ya ben bu yıkama ve ütü islerini annemin gelecegi zamana bırakıyorum birlikte yapariz diye ama onun gelmesi de ay sonunu bulacak cok mu gec kalmış olurum ki? Risk budur diyorum resmen :)

Kızlar sabahtan beri bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülüyorum küçücük küçücük belim koptu artık belimi ütü masasının yanına bıraktım resmen şimdide tam salona uzandım elektrk gitti ütü işinizi çok sonlara bırakmayın benden tavsiye :)

Kabul etmiyorum ki ben saolsun eşimin Ailesi çat kapı birde marifet biliyorlar iş bekliyorlar eşimde saolsun,Laf edince temiz olursa ev derdin olmaz diyor sizde misafir habermi veriyor diyor. Habersiz gelen lafa gezen insandır yada çok yakındır bunlar iş görse laf edenler sinirlerm geriliyor

Halden anlayan kim,bir yerde toz görse iş görse ben hamileyken sırtımda bunu taşıdım yok şunu yaptım ayakta durunca şiştim diyelim tuz çok yiyorsun avuçla yiyorsun diyor halbuki ben tuz kullanmam,Uzanıyorum normalde gelmez gelmez anamla başbaşa kalcaz çat kapı damlıyorlar, eşime diyorum herşey yanlış anlaşılıyor bende artık sıkıldım,Kadın geldiginde. mutfak dagınıktı koştum topladım hızlı hızlı yemek istendi onu indirdim ardından kaldırdım kahve istediler tam türk kahvesi içecegiz dediler bende yaptım kendimede sütlü mocha yaptım. Aaa bizemi dediler daha oturup keyif yapacaktım onuda içtiler onların bulaşıgı flan derken saat 5 oldu yemek dediler yemegin işi salatası çorbası bulaşıgı derken çay dediler çayı koydum,çamaşır çıkacaktı o vardı. İnan bugün birde benimki Rahime tekme atıyor habire nefes alamaz haldeyim artık oturdugum yerden otursam kalkamıyorum kalkmasam laf oluyor halden anlamıyorlar. ramazanda dogum yapcam neyse oruçta geliriz sen tutmazsın artık,Bize hazırlarsın oruç degilsin nasılsa diyorlar birde ben çocugumamı bakayım. Birde hizmetmi edeyim sinirden çatladım resmen. Eniştesi geldi takılıyor normalde sözde bana yok görümcem gil burnuma çeneme laf etmiş çocuk buna benziycek diye normalde Allahın yarattıgı kul çok çirkinler bizim sülaleyide çok begenirler bana laf ediyorlar bende sinirden çstladım yok dogmamış çocuguma çirkin diyorlar, Oda neyden 3D fotosundan ya şu fotodan ne anladında ne laf ediyon çocuga artık kafa yeme derecesine geldim vallahi...

Bu da bir ustteki mesajıma kapak olmus resmen

Yoo bence chicco'da gayet iyidir. Bizim bebeğin ilk bakım ürünleri chicco'nun. sampuan pisik kremi falan. oda gayet kaliteli bence icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…