2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy sizleti okuyunca kendimi kötü hissettim yaa ben daha sadece bi tane elbise aldim gorunce dayanamayip oda 3 6 aylik) bide teyzemizin sldigi bi kac zibin atlet yarin cikip Çılgınlar gibi alışveriş yapmak istiyorum

Aman rabbim ne konuşulmuş;
Maşallah size kızlar.
Yeni arkadaşlarım hoş geldiniz.
H hasretsinan65 sen serklajlı değil misin arkadaşım? Böyle şeylerin kusuru olmaz. Bir şey olsa Allah korusun, vicdan yaparsın.
Rainbow06 grçmiş olsun, sorun nedir?
N nhrk hiç bilgilendirmiyorsun bizi nasıl kuzun?

hic mis düsünmüyorlar bu kadin hamile niye eziyet ediyoruz diye ay bazi insanlar cok düsüncesiz. Ben senin yerinde olsam biraz mesafeli olurdum o kisilere bide habersiz geliyorlar benim günüm bu ay vardi cok yoruluyom diye erken aldim 2 gün önce aldim hemen ama üstümden tir gecti gibi dahada misafir almam yeter bu saatten sonra

Bahar ayı girdi açılışı yaptım diyosun ben de başladım yavaştan ufak ufak yapıyorum ben de kimseye bırakmamaya çalışıyorum işleri son ay artık annemler bi süpürüp silerler tamam

inanamıyorum ne kadar anlayışsız saygısız insanlar kusura bakma ama ne demek ramazanda sen hazırla biz yiyelim daha 10 günlük lohusa kadına yemek yaptırıp üstüne çöreklenecekler bi de o oruçtan sevap bekleyecekler kimse sizin için tutmuyor orucu madem yemek yapamayacak kadar kötü olacağını düşünüyor tutmasın nasıl insafsızlık Allah merhamet versin .

Canim hic bir sekilde ihmal etme yarin git mutlaka. Benmde kahverengi akintiyi bile kanama olarak degerlendirip serum ve igne vermisti..Ayrica dinlen artik. Nazlan gerekirse... Bir de neden alttan muayene ediyor ki?

Hangi marka almayi dusunuyorsunuz peki? Ben calisan anne olcagim icin bol bol sağcam
Canm benm arkadasm tavsiye etmisti. Lansinoh elektrkli iki li aldim ben 1 ay once. 179 a. Calissanda calismasanda faydali oluyor dedi arkadasim. Zaten calisiyorum illaki alacaktim. Aradan ciksin istedim

ay canım ben okurken catladım sınırımden

İnşallah zamanında gelirler canım bol bol dinlen dicem ama bi evladin daha var biraz hareketli geçer günlerin mümkün olduğunca çok iş yapmamaya çalış az kaldı zamanımız çok şükür
Evet canim dinlenmeye calisiorum ama kizimda cok hareketli onada yetismeye calisiorum.zaten disari cikamiorum 5- 10 dklik yuruyusler bile yapamiorum artik

Canim iki hafta once 20 dk da bi gelen ufacik sanciya benzer seyler hissettim ve acilmam olmus ayrica kasilmalarim cok fazla.sanci durduruldu ama kasilmalar gecmio 13.unde randevum var acilma devam ederse her an dogum olabilir.vucudum sanciyi hissetmedigi icin acilmaninda farkinda olmamisim

Hahaha senn mesajını görmemiştim yazarken cnm ama bnce bırakma ay sonuna biz 32 ye girdik artık nolcagı blli olmaz
Haklısın canım hazirlamak lazım yavastan. Insallah zamanlarını beklerler iki ayağımızı bir pabuca sokmazlar minnaklar :)
Gecmis olsun inşallah zamaninda saglikla gelir bebegin.

Allah korusun canım sen kaçıncı haftadasin

Canım geçmiş olsun. Umarım açılma olsa da en yavaşından olup riskli dönemi atlatırsın.
Güzel olsun inşallah her şey

Kızlar kanguru alacakmisiniz benim çok hoşuma gidiyor
Canim benimde hosuma gidiyo esimde istiyo ama bende erkek cocuga zararli oldugunu duydum ilk 4 ay ama yeni dogan icinde var doktora sormak lazim tabiki bide bebeklerin kemikleri daha yumusak diyede ilk 4 ay iyi degil diyorlar ama ben burda isvicrelilerde goruyorum kullanan var. Ben kararsizim su an icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…