- 9 Aralık 2015
- 980
- 1.877
- 113
- 39
- Konu Sahibi endless love
-
- #42.581
Canım lansinoh ya da philips aventin elektrikli modellerini düşünüyorum, henüz karar vermedim ama bu ikisi çok iyi diye duydumHangi marka almayi dusunuyorsunuz peki? Ben calisan anne olcagim icin bol bol sağcam
hic mis düsünmüyorlar bu kadin hamile niye eziyet ediyoruz diyeÇok haklısın canım ama düşünmüyorlar saat 1 de geldiler 5 :30 da gittiler düşün yani eşim de 6 da geliyo. Bende öyle açık sözlü degilim diyemedim öyle gelmeyin diye bide kendileri geldiler davet falanda etmedim yani. Akıntım pembe olunca korkmaya başladım
Bahar ayı girdi açılışı yaptım diyosun ben de başladım yavaştan ufak ufak yapıyorum ben de kimseye bırakmamaya çalışıyorum işleri son ay artık annemler bi süpürüp silerler tamamCanim gecmis olsun inşallah zamanında sağlıkla gelir kuzularimizbakacak biri vardır yakınında insallah .dikkat etmeye çalış artık bundan sonra. bende bahar temizliğine başladım kendim yapmak zorundayım yakinimda kimsem yok malesef yavaş yavas yapmaya caliscam artık
inanamıyorum ne kadar anlayışsız saygısız insanlar kusura bakma ama ne demek ramazanda sen hazırla biz yiyelim daha 10 günlük lohusa kadına yemek yaptırıp üstüne çöreklenecekler bi de o oruçtan sevap bekleyecekler kimse sizin için tutmuyor orucu madem yemek yapamayacak kadar kötü olacağını düşünüyor tutmasın nasıl insafsızlık Allah merhamet versin .Halden anlayan kim,bir yerde toz görse iş görse ben hamileyken sırtımda bunu taşıdım yok şunu yaptım ayakta durunca şiştim diyelim tuz çok yiyorsun avuçla yiyorsun diyor halbuki ben tuz kullanmam,Uzanıyorum normalde gelmez gelmez anamla başbaşa kalcaz çat kapı damlıyorlar, eşime diyorum herşey yanlış anlaşılıyor bende artık sıkıldım,Kadın geldiginde. mutfak dagınıktı koştum topladım hızlı hızlı yemek istendi onu indirdim ardından kaldırdım kahve istediler tam türk kahvesi içecegiz dediler bende yaptım kendimede sütlü mocha yaptım. Aaa bizemi dediler daha oturup keyif yapacaktım onuda içtiler onların bulaşıgı flan derken saat 5 oldu yemek dediler yemegin işi salatası çorbası bulaşıgı derken çay dediler çayı koydum,çamaşır çıkacaktı o vardı. İnan bugün birde benimki Rahime tekme atıyor habire nefes alamaz haldeyim artık oturdugum yerden otursam kalkamıyorum kalkmasam laf oluyor halden anlamıyorlar. ramazanda dogum yapcam neyse oruçta geliriz sen tutmazsın artık,Bize hazırlarsın oruç degilsin nasılsa diyorlar birde ben çocugumamı bakayım. Birde hizmetmi edeyim sinirden çatladım resmen. Eniştesi geldi takılıyor normalde sözde bana yok görümcem gil burnuma çeneme laf etmiş çocuk buna benziycek diye normalde Allahın yarattıgı kul çok çirkinler bizim sülaleyide çok begenirler bana laf ediyorlar bende sinirden çstladım yok dogmamış çocuguma çirkin diyorlar, Oda neyden 3D fotosundan ya şu fotodan ne anladında ne laf ediyon çocuga artık kafa yeme derecesine geldim vallahi...
Canim hic bir sekilde ihmal etme yarin git mutlaka. Benmde kahverengi akintiyi bile kanama olarak degerlendirip serum ve igne vermisti..Ayrica dinlen artik. Nazlan gerekirse... Bir de neden alttan muayene ediyor ki?Cevabın için tesekürler canım bide bebek böyle toplanıyo sanki karnım sertleşiyo arada bi sancı giriyo karnıma alt kısmına doktora sık gidiyordum ama iki haftadır gitmedim alttan çok muayne ediyo Canım acıyo yani ondan
Hahaha senn mesajını görmemiştim yazarken cnm ama bnce bırakma ay sonuna biz 32 ye girdik artık nolcagı blli olmazBu da bir ustteki mesajıma kapak olmus resmen
Canm benm arkadasm tavsiye etmisti. Lansinoh elektrkli iki li aldim ben 1 ay once. 179 a. Calissanda calismasanda faydali oluyor dedi arkadasim. Zaten calisiyorum illaki alacaktim. Aradan ciksin istedimHangi marka almayi dusunuyorsunuz peki? Ben calisan anne olcagim icin bol bol sağcam
ay canım ben okurken catladım sınırımdenHalden anlayan kim,bir yerde toz görse iş görse ben hamileyken sırtımda bunu taşıdım yok şunu yaptım ayakta durunca şiştim diyelim tuz çok yiyorsun avuçla yiyorsun diyor halbuki ben tuz kullanmam,Uzanıyorum normalde gelmez gelmez anamla başbaşa kalcaz çat kapı damlıyorlar, eşime diyorum herşey yanlış anlaşılıyor bende artık sıkıldım,Kadın geldiginde. mutfak dagınıktı koştum topladım hızlı hızlı yemek istendi onu indirdim ardından kaldırdım kahve istediler tam türk kahvesi içecegiz dediler bende yaptım kendimede sütlü mocha yaptım. Aaa bizemi dediler daha oturup keyif yapacaktım onuda içtiler onların bulaşıgı flan derken saat 5 oldu yemek dediler yemegin işi salatası çorbası bulaşıgı derken çay dediler çayı koydum,çamaşır çıkacaktı o vardı. İnan bugün birde benimki Rahime tekme atıyor habire nefes alamaz haldeyim artık oturdugum yerden otursam kalkamıyorum kalkmasam laf oluyor halden anlamıyorlar. ramazanda dogum yapcam neyse oruçta geliriz sen tutmazsın artık,Bize hazırlarsın oruç degilsin nasılsa diyorlar birde ben çocugumamı bakayım. Birde hizmetmi edeyim sinirden çatladım resmen. Eniştesi geldi takılıyor normalde sözde bana yok görümcem gil burnuma çeneme laf etmiş çocuk buna benziycek diye normalde Allahın yarattıgı kul çok çirkinler bizim sülaleyide çok begenirler bana laf ediyorlar bende sinirden çstladım yok dogmamış çocuguma çirkin diyorlar, Oda neyden 3D fotosundan ya şu fotodan ne anladında ne laf ediyon çocuga artık kafa yeme derecesine geldim vallahi...
Evet canim dinlenmeye calisiorum ama kizimda cok hareketli onada yetismeye calisiorum.zaten disari cikamiorum 5- 10 dklik yuruyusler bile yapamiorum artikİnşallah zamanında gelirler canım bol bol dinlen dicem ama bi evladin daha var biraz hareketli geçer günlerin mümkün olduğunca çok iş yapmamaya çalış az kaldı zamanımız çok şükür
Canim iki hafta once 20 dk da bi gelen ufacik sanciya benzer seyler hissettim ve acilmam olmus ayrica kasilmalarim cok fazla.sanci durduruldu ama kasilmalar gecmio 13.unde randevum var acilma devam ederse her an dogum olabilir.vucudum sanciyi hissetmedigi icin acilmaninda farkinda olmamisimAman rabbim ne konuşulmuş;
Maşallah size kızlar.
Yeni arkadaşlarım hoş geldiniz.
H hasretsinan65 sen serklajlı değil misin arkadaşım? Böyle şeylerin kusuru olmaz. Bir şey olsa Allah korusun, vicdan yaparsın.
Rainbow06 grçmiş olsun, sorun nedir?
N nhrk hiç bilgilendirmiyorsun bizinasıl kuzun?
Haklısın canım hazirlamak lazım yavastan. Insallah zamanlarını beklerler iki ayağımızı bir pabuca sokmazlar minnaklar :)Hahaha senn mesajını görmemiştim yazarken cnm ama bnce bırakma ay sonuna biz 32 ye girdik artık nolcagı blli olmaz
Gecmis olsun inşallah zamaninda saglikla gelir bebegin.Canim iki hafta once 20 dk da bi gelen ufacik sanciya benzer seyler hissettim ve acilmam olmus ayrica kasilmalarim cok fazla.sanci durduruldu ama kasilmalar gecmio 13.unde randevum var acilma devam ederse her an dogum olabilir.vucudum sanciyi hissetmedigi icin acilmaninda farkinda olmamisim
Saol canim insallah hepimizinki saglimla vakti zamaninda gelsinHaklısın canım hazirlamak lazım yavastan. Insallah zamanlarını beklerler iki ayağımızı bir pabuca sokmazlar minnaklar :)
Gecmis olsun inşallah zamaninda saglikla gelir bebegin.
Allah korusun canım sen kaçıncı haftadasinCanim iki hafta once 20 dk da bi gelen ufacik sanciya benzer seyler hissettim ve acilmam olmus ayrica kasilmalarim cok fazla.sanci durduruldu ama kasilmalar gecmio 13.unde randevum var acilma devam ederse her an dogum olabilir.vucudum sanciyi hissetmedigi icin acilmaninda farkinda olmamisim
Canım geçmiş olsun. Umarım açılma olsa da en yavaşından olup riskli dönemi atlatırsın.Canim iki hafta once 20 dk da bi gelen ufacik sanciya benzer seyler hissettim ve acilmam olmus ayrica kasilmalarim cok fazla.sanci durduruldu ama kasilmalar gecmio 13.unde randevum var acilma devam ederse her an dogum olabilir.vucudum sanciyi hissetmedigi icin acilmaninda farkinda olmamisim
32 canimAllah korusun canım sen kaçıncı haftadasin
Insallah canim saol iyi dileklerin icin rabbim hepimizin yardimcisi olsunCanım geçmiş olsun. Umarım açılma olsa da en yavaşından olup riskli dönemi atlatırsın.
Güzel olsun inşallah her şey
En az 35 e kadar bari inşallah durur da daha erken gelmez inşallah yorma kendini32 canim
Canim benimde hosuma gidiyo esimde istiyo ama bende erkek cocuga zararli oldugunu duydum ilk 4 ay ama yeni dogan icinde var doktora sormak lazim tabiki bide bebeklerin kemikleri daha yumusak diyede ilk 4 ay iyi degil diyorlar ama ben burda isvicrelilerde goruyorum kullanan var. Ben kararsizim su an icin :)Kızlar kanguru alacakmisiniz benim çok hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?