2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bahar ayı girdi açılışı yaptım diyosun ben de başladım yavaştan ufak ufak yapıyorum ben de kimseye bırakmamaya çalışıyorum işleri son ay artık annemler bi süpürüp silerler tamam
aynen canim iyice agirlasmadan bitireyim diyorum bu ay .daha badana boya isleri var is cok yani doguma yakin bi supurup silme isleri kalsin dedigin gibi :) sende dikkat et canim cok yorma kendini ben simdiden zorlaniyorum valla

aynen canim iyice agirlasmadan bitireyim diyorum bu ay .daha badana boya isleri var is cok yani doguma yakin bi supurup silme isleri kalsin dedigin gibi :) sende dikkat et canim cok yorma kendini ben simdiden zorlaniyorum valla
Aslında ben de badana yaptırmak istiyorum her ne kadar temiz calişsalar da o dağınıklığı psikolojim kaldirmicak sanki en son 3 sene önce yaptırmıştım ama filli boya yaptırdık bu sefer 5 seneyi tamamlayamadı kaç yerde küf lekeleri oldu bazi köselerde ufak bir silmeyle hallolacak eşimin ellerinden öper güzelim duvarlar

Hayat biz planlar yaparken basimiza gelenlerdir, sozunu yasadim dun.

Burda kac kere muhabbetini yapmistik. Bebek ile daha cok vakit gecirmek icin 37. Haftaya kadar calismak istiyorum diyordum. Dun sirkette toplanti yapildi, sirketi devretmisler. 1 temmuzda calistigim sirket kapaniyor. Bize ya yeni sirket teklif sunacak yada tazminati verip cikartacaklar. Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.

canım vakitlice gelsin bebeğin en azından çok riskli dönemi atlatmışsın...
inşallah meleğin son haftalara kadar içerde sabreder...Belli ki annesine hemen kavuşası var.
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Bu gece vardiyada yalnizim :) kalkin çisinizi yapin

Uykum sifir , esimi uyandirip naber diye sorasim var

canım gün doğmadan neler doğar..inşallah bu durum senin için daha hayırlı olur

komik olur baya...yarın çalışacaksa ama kıyılmaz ki..
çiş mevzu... ben yataktan kalkınca eşim hemen soruyor zaten nasılsın nereye diye
adam şimdiden panik...
yatakta dönerken bile yavaş yavaş dön acele etme diye uyku arasında..

Evet ama kimseye anlatamıyorum ki görüyolar karnımı egilip kalkacak halim yok ama bundan sonra yok artık dünki agrılar bana ders olsun

Canım iki gündür var ama açık pembe yani çok açık ama pembe diyecek kadar var yani bebek hareket ettigi için telas etmedim biraz yoruldum bugunde komsularım gelmisti cocuklarıyla ondanmı oldu acaba
Canm muhakkak doktora gitmelisin.İhmale gelmez.Çünkü akıntı renksiz olur su gibi olur.beyazdır.
Sen görün için rahatlasın bu şekilde rahat edemessin zaten aklında kalır.

Doktora geldim. Kandan dolayi serun veriyorlar. Acile giris yapin dedi. Sistis olmusum idrar torbam iltahaplanmis. Onun icinde antibiyotik verdi.

Doktora geldim. Kandan dolayi serun veriyorlar. Acile giris yapin dedi. Sistis olmusum idrar torbam iltahaplanmis. Onun icinde antibiyotik verdi.
Telas etme canim idrar yolu iltihapi bendede var, bende antibiyotik kullaniyorum. Kaninda mi azalmis? Ne serumu veriyorlar ki? Gecmis olsun

Günaydin anişkolaaaar, harika bir hava var istanbulda. Bugun annem ve ablamla carsi gezicez, son eksiklerimi tamamlayacagim gece yine kasinti tuttu ama alistim uyudum geri dunde azicik diyetin disina cikmistim ama gel gorki sabah aclik sekerim 85, bence bana diyet yaramiyo diyet yapmazsam sekerim dusecek galiba ama tabi abartmiyorum diyete devam

Ben çok araştırdım bel desteği olanlar varmış Kraft marka da var bide ilk 4 ay bebeğin yüzü anneye baktığı sürece zararı yokmuş bide 24 saat kullanacak değiliz ya ben çok heves ediyorum doktora sordum bilinçli anne baba olduktan sonra kullanabilirsiniz dedi

Haklisin canim erkek cocuga zararli oldugunu ben de duydum. Bir de yazin terlemezmiyiz kanguru ile kizlar mayis ta dogum yapicaz onumuz sicaklar bence ekimde filan alalim ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…