2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim sen onceden normalde kac gunde bir adet oluyodun ona göre bi hesap yap bence 28-30 gun arasi mesela benim duzenli 29 gunde bir geliyodu bana bakarsan doktorun dedigi degilde ultrasonun hesabi su an icin dogru adet tarihimle uyumlu. Hatta arada gittigim doktorda hem adet tarihine hem ultrasona bakarak bebek kendi gununde demisti cok emin bir sekilde.

Canim aynen bende senin gibiyim doktor önde dedi ama ultrason ölcümünde su an tam haftasiyla uyumlu bende doktorun dedigi tarihe göre bekliyodum en son gittigimde kendimde olcumlere dikkat edince sanirim bi hafta gec gelecek diye dusunmeye basladim. Hep diyorum saglikli olsun zamaninda gelsin ama cok gecte gelmesin beni bekletmesin 41-42 hafta :) saglikli olsun ogluslar hayirisiyla sag salim zamani gelince gelsinler beklicez artik bi hafta eksik yada fazla bakalim.

Merhaba Arkadaşlar
Ben haziran annesiyim
Bebegim cok asagida hareket ediyor
Kasiklarimda hissediyrm
Siz 25 haftada nasil hissediyordunuz
Dr gitsem mi
Korktum

Merhaba Arkadaşlar
Ben haziran annesiyim
Bebegim cok asagida hareket ediyor
Kasiklarimda hissediyrm
Siz 25 haftada nasil hissediyordunuz
Dr gitsem mi
Korktum
Hareket varsa sıkıntı etme o haftalarda çok dönüyorlar çünkü belki elidir belki ayağıdır değişebilir kontrole gittiğinde sorarsın

Seninki de çok iyi değil tamam da sende bir sıkıntı yokken evham yapıyorsun en azından. Ben şöyle biraz rahat olayım artık dedikçe bir sıkıntı çıkıyor. Yoksa çok endişeli biri değilimdir... Neyse uyudum uyandım rahatladım azıcık.

gunaydin, temizlik mi aserdin canim keske bulasici olsa, benim su an en son isteyecegim sey.
Canım benimki sadece istek olarak kalır onu pratiğe dökmek yürek ister aman ne uğraşacam kahvaltı için daha ocağa çay koymaya üşenen insanım :) sen hele hiç heves etme otur akıllı akıllı yerinde 40. Haftaya kadar cısss artık o işler

Güneşli bir ilkbahar pazarından hepinize günaydın tatlış anneler :) sabah sabah canım bol köpüklü mis kokulu bir suyla gün boyu temizlik yapmak istiyor
Ahahaa bendensin...ama icraat yok o ayri :))))
Yüzüstü yatamıyorum, sırtüstü yatamıyorum, sağa ve sola yatınca da kalçam inanılmaz ağrıyor. Amuda kalkarak yatabilsem uyuyabileceğim
Aksamlari gozumden uyku akiyor ama yataga gidesim yok o agri yuzunden

Bebek cantasi icin bence en pratik sirt cantasi..yandan takilan cantaların artik ne modasi var ne de pratikligi var ..ben özel olarak cicili bicili bi bakim cantasi istemiyorum normalde de takabileceğim günlük hayatta da kullanabileceğim geniş deri gibi de olabilir bez de olabilir öyle bi canta alacagim ..magazalarda satilan sirt çantalari gibi :)

Bende o tarz bişey düşünüyorum ama hem kibar hem kullanışlı hem de rahat taşınabilir bişey olsun istiyorum

Aynen bende ayakkabı falan alırım internetten ama çantayı görmem kurmasına falan bakmam lazım nasıl bişey alsam onu bile bilmiyorum kafamda deli sorular resmen

Kullanışlı sırt çantası önce kim bulursa bize de fikir verir. İnternette bulduğum modelin fotoğrafını paylaşıyorum.

Eklentiler

• IMG_3337.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_3338.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 45
Kullanışlı sırt çantası önce kim bulursa bize de fikir verir. İnternette bulduğum modelin fotoğrafını paylaşıyorum.
Bu güzele benziyor canım bakayım bende ama çantayı internetten almak istiyorum gidip görüp almak daha iyi geliyor bana özellikle çanta konusunda

Günaydınlar
Ben bazen gece kendimi sırt üstü dönmüş buluyorum. Ama buyuk ihtimalle de vücut rahatsız oluyor ve uyanıyorum. Umarım bi sakıncası yoktur bu durumun. Elimde olan bir durum değil ama bi yandan da endişelenmiyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…