2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
normalde 28 gün biliyorsun canım. ama uzun süre regl olmadım sebebi bilinmiyordu hamile dendi çıkmamıştı, ve hayatımda ilk defa 79 gün regl olmamıştım ondan sonrada hamile oldgumu ögrendim 6 haftalık enteresandı zaten ondan sonrada hiç olmadım en son temmuzdu yani

benim ki 10 agustosa göre 3 hafta ileride gidiyor diyor aceba hesaplasam tam mı gelir haftası ?

Kızlar bu hafta olayını niye bu kadar kafaya taktiniz? Ben kafa çevresi kaç hafta, karın çevresi kaç hafta vs hiç bilmiyorum ve sormuyorum da doktora.

Kızlar bu hafta olayını niye bu kadar kafaya taktiniz? Ben kafa çevresi kaç hafta, karın çevresi kaç hafta vs hiç bilmiyorum ve sormuyorum da doktora.
Sonuçta skor da önemli diil mi ama takip etmemiz açısından

Bizimde gelişimi 10 gün önden gidiyor, 19 Ağustos sat olmasına rağmen doktor 9 Ağustos olarak sat söyle dedi.

Canım ben de aynı soruyu soracaktım aynısı bendede oluyo insallah birsey olmaz ama ben sırt üstü uyandıgımda hemen sola saga dönüyorum elimden geleni yapıyorum Rabbim miniklerimizi korusun

Cehalet mutluluktur diyorum:) fazla kurcalamamak daha iyi bence :) zaten herşeyi kafaya takar bi süreçteyiz.
Orası öyle tabi kesinlikle katılıyorum.ancak baştan sona riskli bir süreç hepimiz için.o yüzden meraktan ziyade takip etmek şart bence.bir de kötü bir deneyimin olmuş ilk hamileliğinde evladını kaybetmişsen eğer...

Güneşli bir ilkbahar pazarından hepinize günaydın tatlış anneler :) sabah sabah canım bol köpüklü mis kokulu bir suyla gün boyu temizlik yapmak istiyor

canım boşver ya...bol köpüklü bir süt iç daha faydalı olur...
erken doğumları okudukça saçımı kıpırdatasım gelmiyor
sakın yorma kendini...

Görmüş müydün bilmiyorum da ben haftalar önce U şeklinde yastık aldım, ondan sonra sırt üstü dönmez oldum. Biraz geç oldu gerçi ama istersen onu dene. Hamile yastığı diye geçiyor.

Canım ben de aynı soruyu soracaktım aynısı bendede oluyo insallah birsey olmaz ama ben sırt üstü uyandıgımda hemen sola saga dönüyorum elimden geleni yapıyorum Rabbim miniklerimizi korusun
Uyanınca ben de hemen sola dönüyorum ama uykumda dönmüş oluyorum. Herhalde onemli bir durum değildir, sonucta insan kendini uykusunda kontrol edemiyor ama yine de her seyden endiseleniyoruz iste :)

Görmüş müydün bilmiyorum da ben haftalar önce U şeklinde yastık aldım, ondan sonra sırt üstü dönmez oldum. Biraz geç oldu gerçi ama istersen onu dene. Hamile yastığı diye geçiyor.
Evet canım görmüştüm, haklısın aslında onun arkasında da destek oldugu icin donemezsin istesen de :) bi bakayım en iyisi :)

Uyanınca ben de hemen sola dönüyorum ama uykumda dönmüş oluyorum. Herhalde onemli bir durum değildir, sonucta insan kendini uykusunda kontrol edemiyor ama yine de her seyden endiseleniyoruz iste :)
Aynen ya bide ilk olunca fazla bi tecrubemizde yok. O hamile yastıgından bende baktım ama çok büyük gibi geldi bana eşim nereye yatacak zaten bu koca göbekle zor sıgıyorum yataga

Canım sırt üstü yatmanın bebege bir zararı Yok. Sadece senin bel ağrın olur ilerleyen haftalarda nefes darlığı vs. Olur. Korkma ama sırt üstü yatmamaya da çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…