2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim annem de diyor karın ağrısı olmaması lazım diyor bebek tepişiyor mu diyor evet diyorum anne sen en son dogurali 16 sene olmuş unutmuşsundur diyorum bebek yerini genişletiyor herhalde deyip panik olmak istemiyorum ilk aylar zaten tecrubesizlikten zırt pırt hastanedeydik kasık ağrir koştur bulantı olur koştur lekelenme olur koştur

Kızlar çok gazım var hamileliğin başındn beri, iki gündür dayanılmaz bir hal aldı ne yapsam geçer yardım lütfen
of o gaz bendede var özellikle aksam saatlerinde yataga girene kadar karnim sisiyor catliycak gibiyim. Afedersin tuvaletede taksit taksit gidiyom bi rahatliyamadim. Ben demir ilaci aliyom ondandir diye düsünyom :/

ilk 13 hafta boyunca haftada 2 defa bazen 3defa hastanedeydim bende ..kahverengi başbelası lekeler ve yerleşme ağrısı denilen kasık ağrısı yüzünden..Şimdi gördüğüm kişiye bunların normal oldugunu kafaya takmaması gerektiğini anlatıyorum yazıyorum.. 18 haftadan beri biraz rahatladım hareketleri hissedince şimdide son haftalara yaklaştım herhalde haftalık hastane ziyaretlerim başlayacak

Ben de kustugum günleri hatırlamak istemiyorum serumsuz geçmiyordu hastaneye yatiyordum Allahtan oyle geciyordu Allah bütün hamilelere yardım etsin özellikle ilk 3 ay ve son 3 ayda olanlara

Offf günlerdir uykularım yok saat kaç olmuş tık yok bişicik anlamadım

Pekmez karabiber ye gece uyumadan önve bi güzel yaksın boğazını belki bi ihtimal iyi gelir sabaha uyandığında terlemiş atlatmış pamuk gibi olursun
Size yazdikdan sonra bir yattiysam biraz once uyandim goremedim mesajini canim kahvaltidan sonra denerim ins sagol
Canim ins olmazsin bazen banada oluo hemen limon skip iciorum gecio.sanciya gelince ben hic hissetmedigim icin bilemiorum yorma kendini bikac gun iyice dinlen en iyisi
Valla erkenden yattim kalkicak mecalim yoktu halada yok
Canimm cok gecmis olsun insallah sifayi bulursun
Canım çok geçmiş olsun, kendine dikkat et. bol bol su iç, meyve ye, dinlen. Aman dikkat, sonlara geldik...
Sagol canim.bi kalkiyimda yicem biseyler.benki oburiks bir hamis dun oglenden beri yemek yemedim

Biraz daha durucam evde sızlama falan çogalırsa gidicem doktora bu korkuyla uyiyamam içim hiç rahat degil

Hepinize gecmis olsun kizlar.insallah saglikli bir gune acarsiniz gozlerinizi.bundan sonra olucak boyle ufak tefek agrilar sancilar.Allah yardimcimiz olsun.ilk oldugu icin tecrubesizsiniz evet ama benm ucuncu olmasina ragmen bu sanci ne simdi diyorum.annelik ic gudusu birazda..

Arkadaslar cokkotuyum oksurmekten sabaha kadar uyuyamadim. Ve her oksurdugde karnimin yanlarina kramp giriyo sanirsiniz birsey kopuyo icimde. Ben simdi ne dr una gitmeliyim. Kbb mi kadin dogum mu dahiliyemi????

Hamilelik değişik bir sey :)çoğu hamilede oluyor ve geçiyor allahtan o yüzden içim rahat ..bende de damarlar çok belirgin oldu buğday tenli olmama ragmen belli normal o zaman sende de varmis

HERKESE GUNAYDINLARRR
BIR HAFTA EVDE SADECE YATTIM UYKUSUZ GECELER GECIRDIM COK SUKUR HAFTA SONU DUZELDIM. SU AN AGRIM COK HAFIFLEDI. OTURAMIYORDUM ARTIK OTURMAYI BASARIYORUM . COK STRES OLDUM ERKENDEN GELECEK BEBEK DIYE CARSAMBA KONTROLUM VAR BAKALIM INSALLAH HERSEY YOLUNDA OLUR.

hhifasesaa canım ne yaptın sen de rapor alınca bi kayboluyosun hee. nasıl oldun ağrı sancı yoktur inşallah

IYILESTIM :) COK HAFIF KALDI AGRI. INSALLAH ARTMAZ. BUGUN ISE BASLADIM HEP MASA BASI İŞİM. OTURUNCA ARTIYOR AGRIM BUGUN DENEME YAPACAGIM SIKINTI OLURSA TEKRAR IZIN ALIRIM .

VE ARTIK 81 E DÜŞTÜK COK MUTLUYUM :)) AMA CESARETIM BIRAZCIK GIDIO DOGUMDAN KORKMAYA BASLADIM GAYET CESARETLİ İDİM. GECEN HAFTA KI AGRIDAN SONRA COK KORKTUM AMA INSALLAH BISEY OLMAZ KIZIMA KAVUSACAGIM INSALLAH:)

GERCEKTEN OYLE AGRI SANCI OLUYOR SONRA MELEGIM BI TEKME ATIYOR. KENDIMCE DIYORUM KIZIM IYI :)

Benim ikinci hamileligim ama hala farkını bilmiyorum.ilk hamileliğimde agrim sancim olmamıştı.daha doğrusu ben hissetmemisim.dr gittiğimizde çıktı sancim Dr panik bir bakışla sancin varmış dedi.bense birsey hissetmedigim için eee nolmuski tavrıyla duruyoru. gayet sakin :) ama serum takacagiz deyince bir panik olmustum.kasilmalarin var mı dediğinde de nasıl birşey anlayamıyorum ben diyordum.bu hamileliğimde de pek anlayamayacağım sanırım.karnim bi sabahları iyi ondan sonra hep gergin duruyor benim.bu hamileliğimde agrilarimda oluyor.bir kaç gün önce ağrı ve bıçak saplanması durumlarını bende yaşadım.su an da da aşağı kısımda hafif hafif bıçak saplanmalari oluyor.sanirim rahmimiz buyuyor.ondan yaşıyoruz bu ağrıları.tabi surekli ağrı olursa Dr gitmekte fayda var..

Ben de öyle umuyorum ya :)
Bir de akşamları ve geceleri coşuyor kerata, dogduktan sonra da böyle olursa diye korkmuyor degilim :) Gece nöbetteyiz eger öyle olursa.
Ben gündüz nöbetteyiim sanırım. işte çalışırken hep haraket halinde oldukça hızlı şekilde. akşam 7-8 de devam ediyor sonra yavaşlıyor . gece tık yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…