2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
o çizgi bende mideme kadar çıktı kahve rengi

arkadaslar bugun bıraz yuruyus yaptım eve geldım wc ye gırdım boyle sutlu kahverengı rengınde akıntım gelmıstı.normalmıdır sızce varmı boyle akıntısı gelen
Bu ara benim de akıntım bol ancak beyaz benimki.bi sordurmanda fayda var bence

Canım ben hastaneye gidebilirim dayanılmaz bu hal aldı bugun yoruldum biraz altta çok fena bi acı var tuvalete gittim sanki birsey geldi gibi bilmiyorum çok korkuyorum

ahh be canım daha geçen gün konuşmuştuk yorulmak yok diye...
belki de yorgunluğa bağlıdır...

eğer sancın çoksa hastaneye gitmelisin en azından nst falanla sancı var mı yok mu bakarlar..
doğum sancıları ritmik kasılmalar şeklinde gelirmiş örneğin her yarım saatte bir sonra 20 dk bir sonra her 10 dk da bir gibi ve oturma ve yatmada pozisyon değişince kasılmalar devam edermiş...

yalancı sancılar ise düzensiz aralıklarla gelirmiş, örneğin ayakta sancın var oturup dinlenince geçiyorsa yalancı sancı

Kızlar çok gazım var hamileliğin başındn beri, iki gündür dayanılmaz bir hal aldı ne yapsam geçer yardım lütfen

Kızlar çok gazım var hamileliğin başındn beri, iki gündür dayanılmaz bir hal aldı ne yapsam geçer yardım lütfen

İlk zamanlar gaz beni mafediyordu. Yemek yedikten sonra uzanma canım. Günlük mutlaka yürümeye çalış. Hareketsizlikten oluyor. Şükür benim gaz sancılarım geçti. Tuvalete çıkabiliyor Musun ? Düzenli ?

Canım ben hastaneye gidebilirim dayanılmaz bu hal aldı bugun yoruldum biraz altta çok fena bi acı var tuvalete gittim sanki birsey geldi gibi bilmiyorum çok korkuyorum

Haydaa... Noluyo yaa usuttuk mu acaba...haber ver bize
Benim de ara bir vajinama inceden bir sızı giriyor hele bugün karnımda ağrı var ya her yerinde geziyor ağrı sabah çok siddetliydi yine siddetlenirse giderim bu sefer ben de korkuyorum ya bişey olursa diye bebek de hareket ediyor ama büyüyor diye mi acaba oluyor bu ağrılar yoksa üşüttük mü ki? İlk gebelik olunca çok tecrübesiz yaaa

Arada bi belime bi sızı giriyo geciyo sonra karnımın sag tarafı sızlıyo sol tarafı sızlıyo bebek hareket edince aşagısı sızlıyo sık sık idrara çıkıyorum bide sanki dogum olan yerde birsey var batıyo kendimi sıktıgımda hissediyorum. Fazla yormadım kendimi aslında bi magzaya gittik lohusa picaması almak için sızlamalarım o zamandan başladı hemen eve döndük zaten

Çıkıyorum canım ama bu gaz miğdede birikiyo çıkıyo sürekli ama bitmiyo hep var gaz özellikle akşam yemekten sonra, dün saat 3 e kadar uyuyamadım , hareketsizlikten oluyo olabilir doğru söylüyosun canım en iyisi yemeklerden sonra yürümek

Üstte henüz olmadı benim ama henüz belli olmaz :) benim hoşuma gitti bu belli belirsiz çizgi ama inşallah koyulaşıp büyümez :) bir de geçer umarım doğum sonrası
Gecer sanirim canim ben kaliyomus diye duymamistim hic benimkide böyle belli belirsiz bi cizgi oyle kahverengi falan degil. Herkeste olmuyo diye biliyodum ama cogumuzda varmis :)

Evet ilk olnca anlamiyosn ki sanci mii sizi mii gaz mii valla kafayi yedim artik esimle kavga edecek duruma gelecegiz,, herseye acaba bu mu sumu demekten, suphelenmekten evhamdan birbrmze grcez... Bide gaz var 2 gundur allahm ondan mi acaba , ay bide asagilarda hareket edio sanki kipir kipir hareket ettkce mesaneme mi vuriyor o da sanci mi yapio yok bi gebelik beni benden aldi.

gobek kordonu iceriden sizlayip cekistiriliyor gibi bir acima hissi... ara ara giren kasilmalar ne ola ki
ya sona yaklaştıkça sorunlarımız ağrılarımızda birbirine benziyo artık benimde bugun bebeğim bi yerde toplanıyo kasıyo kendini rahim kasılması yazardı herkes anlamazdım bugun çok çok net anladım sertleşiyo bi tarafa tüylerim diken diken oluyo o anda anca böyle anlatabilirim bide tuvalete gidiyorum geliyorum tekrar çişim varmış gibi oluyo Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla zamanında doğumlar nasip etsin herkese. Benim gebelik şekerim var onu takıyodum kafaya unuttum bi kaç gündür bu sancılardan ölçmüyorum bile.

aynen katılıyorum arkadaşım sana ilk gebelik tecrübesilzik anama soruyom kaynanama soruyom araştırma içindeyim sürekli gerçi anama göre herşey normal son aylarda olur öyle sertleşme flan diyo.. ya annem çok rahat yada ben çok paniğim sağlıkla bi doğruyum herkesin sorusna cvp yazmaya çalışcam bildiğim konularda umarım normaldır herşey annemin dediği gibi :)

Çıldırmış bir bel ağrısı var karın ağrısı başladı bi de bugün ben de aynı ilk gebelik öğreniyoruz bakalım bunu bi sağlıkla dünyaya getirsek inşallah bazen fazla mı nazlıyım diyorum herkes doğuruyor bi ben mi böyleyim

bizde aynı durumdayız kendi şekerimi ölçüyom alete güvenemiyom eşiminde şekerini ölçüyom acaba alet doğru mu diye .Bazen kalbim çarpıyo tansiyon aletini getir herhalde tansiyonum yükseldi .Kasılmam olur acile mi gitsek acaba adam bıktı benden bi doğursaydın artık bi rahatlasaydım diyo yazık ama napıyım ne normal ne anormal bilmiyorum ki netten bişeyi araştırmaya kalksam herşey erken doğum sebebi başlarda araştırdım herşey düşük sebebine giriyodu şimdi erken doğum ..Bu evhamla 40.haftayı görmem ben zannetmiyorum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…