2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaslar alt karin sanki mesane bolgem gbi ani bicak gbi saplanma hissediyorum. Surekli degil. Nadiren. Ama aniden olnca bagrtio yani saniyelikte olsa... Ne bu sizce?

Bende hic olmadi daha cizgi falan. Cok acık tenliyim ben. Kırmızılık bile yok cildimde.
Açık tenlilerde olmama ihtimali daha yüksekmiş canım, şanslısın ben de çok koyu tenli değilim ama ufacık da olsa başladı, bakalım koyulaşacak mı..

Bendede var hatta tek asagida degil cok cok acik daha bir an bakinca degilde iyi bakinca belli oluyo hem asagi dogru hemde migdeme dogru :)
Üstte henüz olmadı benim ama henüz belli olmaz :) benim hoşuma gitti bu belli belirsiz çizgi ama inşallah koyulaşıp büyümez :) bir de geçer umarım doğum sonrası

Canim kusuruma bakma ben biseymi kacirdim neyin var ciddi bisey yoktur insallah
Canim dun doktora gittigimde kan degerlerim cok dustugu icin acile girisimi yaptirip serum taktilar, yan etkisi olabilecegi icin biraz bekledim hastanede sonra cok sukur yan etkisi olmadi eve dondum. Birde sistit olmusum idrar torbam iltihaplanmis, idrarda kan gorduler antibiyotige baslatti doktor 8 saatte bir 1000 mg antibiyotik aliyorum. Allah beterinden korusun canim durum boyle.

Göbek çizgisi bende de oluşmaya basladi. Hem göbek deliğinin altında biraz hem de üstünde biraz. Beyaz tenliyim. Açık renk şu anda, ama doğum yaklaştıkça koyulasiyormus.

Grip oluyorum yaniyo genzim bogazim halsizlik cokeye basladi...bide bugun belimde ignelenme tarzi sanci oluyo anlik girip cikiyo yoruldum 3 gundur bazi isler ust uste geldi istemeden ondan oldu sanirim
Canım çok geçmiş olsun, kendine dikkat et. bol bol su iç, meyve ye, dinlen. Aman dikkat, sonlara geldik...

Kızlar afedersiniz dogum olan yerde sanki birden bıçak kesilmesi gibi birsey oluyo normalmi sizce çok canımı yakıyo acaba açılma oluncamı öyle olur birden bi sızı vuruyo o bölgeye ama içinde hissediyorum hele bebek hareket edince daha çok canım acıyo

Göbek çizgisi ben de 2 aydir fln var bugünlerde farkettim tam göbegimin üstüne de cikmis çok garip .hatta bebegi sezeryanla aldiklari yerde de sanki tam orda enine çizgi oluşmuş ayni sezeryan sonrasi dikis izi kalir ya onun gibi olmuş tabi ince açik bir cizgi .bundan sonra incelemicem her yerimi artik

Bende sordm biraz once bunu.. Tarifde edemiyorum ki tam nerem oldgnu. Karin alti mii rahimmi anlayamadim

arkadaslar bugun bıraz yuruyus yaptım eve geldım wc ye gırdım boyle sutlu kahverengı rengınde akıntım gelmıstı.normalmıdır sızce varmı boyle akıntısı gelen

arkadaslar bugun bıraz yuruyus yaptım eve geldım wc ye gırdım boyle sutlu kahverengı rengınde akıntım gelmıstı.normalmıdır sızce varmı boyle akıntısı gelen

Ben de yeni fark ettim çizgimi yani 1 haftadır falan gözüme takılıyordu ama işte pantolonların izi falan sanıyordum bir de damarlarım falan çok belirgin göbek kısmımda, kollarımda da öyle. o bahsettiğin enine çizgi yok ama canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…