2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın kızlaaar. Benim yavrum annesine idrar yollari enfeksiyonu hediye etmis basiyla asagi düsünce. Catı agrılarım ondanmıs. Dün gece ve bu gece olmak üzere 2 adet efervesan antibiyotiğimiz var. Vitamin haplari disinda 7 aydan sonra ilk defa ictim ilac. Hemen kesti gibi ama masallah, agrim kalmamis simdi kalktim. Korunmak icin disaridan yapabileceğimiz birseyde yokmus maalesef, bebegin pozisyonu yaktı beni :)) Agrınız olursa ihmal etmeyin. Enfeksiyon iyi değil bebege biliyorsunuz.

Hmm o kadar olrmu ya. aynen bende aynı olurum o zamn bende 16 diyim bari

kızlar günaydın.haftasonu şehir dışına çıktım.ıı gun günde 3er 4er saat gezdim.bide donuş yolu.dün eve gelmemle kusmam bir oldu.sonrasındada resmen bayıldım.kafam kalkmadı.sabah yatakdan kalkarken sağ kasığıma remne bıçak saplandı kalkamadım.sanırım haftasonu sansımı biraz fazla zoraldım

Cnm kaç adet sipariş verdin ? 40 ı mevlüdünde de bu tarz hediyeler dağıtacak mısın? hastanede sadece çikolata ve küçük şişide kolanya mı dağıtsam diye düşünüyorum ?
40 mevlüdünde de yapan var ama ben yapmasamda olur zaten birsürü hazırlık olacak yeme içme . kafam çok karışık.ya. ne yapayım ben

Geçmiş olsun canım bol bol sıvı tüket ben ne zaman Dr q gitsem idrar testi yaptırıyorum ihmal etmemek lazım dediğin gibi gebelikte ćok önemli bir durum parfümsüz günlük Ped kullan sürekli değiştir daha hijyenik sürekli iç çamaşırı değiştiremiyoruz malum zaten az kaldı Rabbim sağlıkla doğurmak nasip etsin tüm hamilelere inşallah.

Canm olsn için rahat etti. kötü bir durum yok geçer inşallh. stres yapma. kontrol iyidir.

Son günlerde ayakta biraz bile kalsam veya çok az yorulacak bir şey yapsam çamaşırım ıslanacak kadar akıntım oluyor. Sizde de oluyor mu? Acaba suyum mu geliyor diye endişelendim...
Bende dee oluyor cnm. dün 3-4 saat yürüdüm. farknda olmadan çamaşırım ıslanmış akıntı olmuş bende korktum. ama endişe etmeye gerk yok sanrıım norml . tabi dikkat etmk lazm çok yormamak gerek kendimizi.ama su gelmesi bizim düşündüğmz gibi olmuyor. ful akıyor bacaklara kadar tüm suyun öyle okumuştm bir yazıda..

Günaydın canım çok geçmiş olsun enfeksiyon olduğunu nasıl anladın?akıntın var mıydı?bende de çatı ağrısı var hafif hafif.doktorum da ağrı olabilir demişti.nasıl ayırt edicez?
na

Herkeste olmuyormuş canım ya da belki yakında oluşur :)
aynen bende herkeste olmadığını duymuştum ve bende de oluşmadı. Göbek deliğinde de değişiklik oluyormuş benimki küçüldü sadece çıkıntı gibi olmadı.

Kızlar merhaba, kasilmalariniz basladi mi? Benim bi kac haftadir var. Son gunlerde cok sik olmaya baslayinca dra gittim. Progestan verdi. Vajinal kullaniyorum. Daha erken degil mi kasilmalar için? Sizde durumlar nasil?
Cnm kasılma dediğin nasl birşey ?Ben yaşıyormuyum acaba. Bana bazen adet sancısı gibi sancı vuruyor.

Cnm o toplanma bende hep var. sağ taraf taş gbii oluyo yumruk gibi şişiyor.ama bu durum benm çok hoşuma gidiyor kaslma o değil değil mi?

Ben 70 tane lavanta kesesi ve 70 tane magnet yaptım. Buna ek isim etiketli çikolata, badem şekeri ve lokum alıcam. Bunları hastane, eve gelenler, mevlüt filan karışık kullanmayı düşünüyorum. Mevlüt için bir de yasin dağıtıyorlar ya isme özel. Ondan sipariş veririm belki. Eksiklerimizi bitirdik artık, bunlar kaldı çok şükür. Bunlar da olmasa da olur şeyler zaten...

geçmiş olsun, bende de lökosit mi ne o yüksek çıkmıştı bi kerelik antibiyotiklerden kullandım. Sağlık ocağındaki hemşire çamaşırlarının ağ kısmını ütülemeye çalış yapamazsan bile günlük değiştir demişti birde malum sık tuvalete çıkıyoruz olur olmadık avm lerde vs. ev dışında yani mümkün olduğunca sağa sola çok dokunmadan çamaşırını çek diyoruz dedi.

Merhaba Arkadaşlar
Ben haziran annesiyim
Bebegim cok asagida hareket ediyor
Kasiklarimda hissediyrm
Siz 25 haftada nasil hissediyordunuz
Dr gitsem mi
Korktum
cnm benmde öyleydi snra çıktı yukarı endişe etme. net hafta hatrlamıyorm ama sanırım 22-23 o haftalardan snra hep yukrda hissettim.göbek hizasında. seninde az kalmş. ama istersen doktoruna sor yinede.

benm boş da birsürü magnetim var 70-80 tane. resimsiz. eskiden kalma duruyor. bebek doğsun resmini yapıştırıp dağıtacağım en yakınlara mevlütte.zaten en yakınlar 30 kişi ediyoruz.ben hastanede kolanya çikolata lavanta dağıtayım.aklıma gelmiyor hiç ya ne yapsm diye hep karıştı kafam 40 mevlüdede aklm gidiyor hangiisne ne yapsam diye. 40 ında magnet ile ne dağıtılr başka yanına ? kalp kutuda tesbihler oluyor pembe kokulu.onlar olurmu magnet yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…