2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Güle güle kullanın cnm, bizde daha çok eksik var ne zmn tamamlanacak bilmem
Hafta sonu hallettik, ama çok yoruldum. Zaman geçtikçe zorlanmaya başladım. Haftaya yıkama, ütüleme, yerleştirme ve çantamı hazırlarsam işlerim bitecek, ondan sonra büyük ev temizliği yaptıracağım sonra gelsin oğluşum bütün zamanım onun olacak inşallah

İnşallah cnm biz kaç haftadır bişi yapamıyoruz misafir var. Birde üstüne eşim pazarları da çalışıyor işleri yığın kaldı öylece. Zaman geçtikte bi ağırlık çöküyor bana da

aynen bende herkeste olmadığını duymuştum ve bende de oluşmadı. Göbek deliğinde de değişiklik oluyormuş benimki küçüldü sadece çıkıntı gibi olmadı.
Benim göbek deliği düzleşmeye başladı, dışarı çıkıntı yapacak bu gidişle kesin. Bir de çok enteresan göbek deliğimin içinde minicik bir et beni gibi bir şey oluşmaya başladı...

Kizlar benimde oglusum 2 hafta onden seyrediyor kilo olarak. Ozellikle bas kafa buyuklugu doktorum kafa yapisi genetiktir dedi yani iri bir bebek olur sadece dedi bakalim heyecanla bekliyoruz en son 28+5 te gittim kontrole 1400 gr dedi bakalim 31.haftamda tekrar gidecegim..esimin basi bana gore kucuk sanrm bebisin kafa yapisi bana cekmis:) birde bayanlar dogum sezeryanla olursa 38.haftada mi aliyorlar bilginiz varmi

Geçmiş olsun canım, bende de çatı ağrısı var ama yürüyüş yaptıkça geçiyor, doktor aşırı ağrı yoksa normal dedi. Umarım öyle bir sıkıntı yoktur. Enfeksiyonun geçer inş en kısa zamanda

Listen hazır ve neyi nerden alacağın belli olduktan sonra hızlıca hallediliyor. Sende işleriniz rahatlayıncaya kadar ön araştırmanı yaparsan sonrası kolay olur bence,hiç sıkıntı yapma, buarada ben uzun zamandır misafir kabul etmiyorum. Yemekti temizlikti çok zor vallahi

Cnm o toplanma bende hep var. sağ taraf taş gbii oluyo yumruk gibi şişiyor.ama bu durum benm çok hoşuma gidiyor kaslma o değil değil mi?
Canım bugün kontrolümüz vardı ben o toplanmayı sordum doktoruma, bende de oluyor sık sık, rahim doğuma hazırlanmak için zaman zaman kasılıyor ufaktan, bebek de o sırada sağa ya da sola doğru toplanıyor, normal bir durum dedi. 34.haftalardan sonra giderek artacak bu durum dedi

Evet cnm listem hazır. İnternetten bakıyorum öyle takip ediyorum bakalım inş uygun bir zmnda alırız inş bizde. Yaa misafir üstüne bir de hasta olduk evde herkes hastaydı bende antibiyotik içiyorum şimdi. Şu ara hiç bir şeye enerjim kalmadı valla

NE GÜZL. YA ÇOK HEYCANLI HEP TOPLANSIN İSTİYORUM BEN O BÖLGEYİ SEVİYORUM BEBEĞİME DOKUNUYORM SANKİ

Anne ler sizlere bir sorum olacak adetim gecikti 4 gun ilk ikinci günü test yaptım negatif cikti olurum dedim bugün 4 gün geçti yapsam tekrar çıkarmı teste

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine, yorma fazla

Günaydin Hanımlar, yeni bir haftaya merhaba dedik cok sükür Valla göz acıp kapatıncaya kadar geciyor sanki günler, Dolayısıyla her sabah biraz daha heyecan basıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…