2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlarr, doktor kontrolümüz vardı sabah 9da, çok şükür herşey yolunda. 28+6yız, Meleğim 37 cm ve 1200 gram olmuş haftasıyla uyumluymuş tüm ölçümleri. Çok komik bir kızım var, ayaklarını alnına değdiriyor akrobatik hareketler sürekli.. Su miktarımız da çok iyiymiş, rahimde hiç açılma yok, bir tek kafası aşağıdaydı son kontrolde ne güzel, şimdi ters dönmüş kafa yukarda.. Doktor daha çok döner dedi, bakalım. Onun dışında son 1 ayda kızım 500 gram, ben de kızımın aldığı dahil 1,2 kg almışım, ona da iyi dedi. Tam 3 hafta sonra çalışabilir raporu almak için tekrar kontrole gidicez, 37ye kadar çalışmak istiyorum çünkü.
Bu da kızımın minnak sevilesi ayakları

Eklentiler

• image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 53
maşallah minnağa, annesi büyüyünce kızını baleye gönderirsin artık doğmadan kabiliyetli

Ben çanta siparişi verdim, fiyatı da çok uygun, kullanıcı yorumlarında iyiydi, beğenmezsem iade edicem. Bizim eksik listemiz tamamlandı gibi son 2 eksiğimiz yatak ve alez kaldı
Masaallah canm umarim begenirsin. Gosterdgn cantayi mi aldin. Eline ulastiginda yorum yaparsan cok sevinirim :)

Kızlar hastane çantanızı hazırladınız mı? Be n henüz hazırlamadım neler kıymalıyız içine ?
Canım ben geçen hafta aile sağlığı merkezine rutin kontrol için gittim, ordaki ebe hastane çantanı hazırlamalısın artık ne olacağı belli olmaz dedi.. O zaman dank etti bana da doğumun yaklaştığı :) minimum olarak; hastane çıkışı, bez, ped, kendin için pijama/gecelik koy dedi.

Masaallah canm umarim begenirsin. Gosterdgn cantayi mi aldin. Eline ulastiginda yorum yaparsan cok sevinirim :)
Tabi gelince haber veririm mutlaka, daha uyguna buldum onu sipariş ettim, görüntülerini ekledim

Eklentiler

• IMG_3342.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3343.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 41
Uyy onun ayaklarini yesinler. Masaallah suphanallah fistiga. Oyle deli kizlari cok seviyorm yaa. Bizimki babaya cekms agir takiliyor :))

Tabi gelince haber veririm mutlaka, daha uyguna buldum onu sipariş ettim, görüntülerini ekledim
A fiyati cok iyi acikcasi bende oyle 100 vs vermeye niyetli değilim neticede sirt cantasi :)) biraz gens olsun yeterli bence. O halde haberlerini bekliyorum. Guzel gozukuyor

Evet canım maşallah seninki bizimkinden tombiş iş, biz de bugün 28+6da 1200 gram çıktık, 37 cm. Haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. Sezeryan 38-39da oluyor diye biliyorum.

maşallahh o parmaklar tam yemelik bezelye gibi bizde 28+5 iz bugün bakalım bizim boy kilo ne durumda merakla bekliyorum ama daha var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…