2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hastane bavulu

Teşekkür ederizz sağlıkla bir gelseler.. 2-2,5 ay kaldı şunun şurasında sonra sağlıkla gelsinler de ısırsak popolarından bol bol
Aminn canimm insallah saglikli uslu az gazli bebisler olsunlar :) popo ne kelime heryanlarini yicez oh misss cennet kokulu yavrularimiz.. sen 37 haftadan bahsediyosun calismak icin ben su an bile ölü gibiyim vallahi doktoru aricam bu gunlerde agzimla isticem rapor baktim vermiyo baska doktora gidicem arada :)

selam kızlar keyifli bir hafta sonu ve berbat bi geceden sonra burdayım cuma oda takımımız geldi çok şirin oldu çok şükür tabi hala halısı avizesi ve perdesi yok odamızın ama yavaş yavaş oluyor. cumartesi de anne yanı beşiğimizi ve bir de emzirme koltuğu aldık odamızı temizledik herşey çok keyifliydi ama gece acayip bi sancıyla uyandım yok yok doğum sancısı değil ama halt etmiş heralde . sol elimde hafif yollu bi sinir sıkışması vardı gebelikte ilerlermiş kilo alımına bağlı olarak ve gece hortlarmış resmen ağladım ama bebiş için değer dedim isyan etmedim Rabbim beterinden korusun sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah . tanıdığımız bi fizik tedavi doktoru var onunla görüştüm geceleri atel takmadan yatma yapacak başka da bişey yok sabır dedi sabredeceğiz artık

Normalde bakımsız gezmem ama daha şimdiden yamuldum hastanede nolurum bilmem makyaj malzemesi hiç düşünmüyorum bile

canım bugün nasılsın ? hala sancın var mı ?

Tamam canım en iyisi bi araştırma yapıyim gaz yapan bişey yemiyormuşum gibi geliyor ama yediklerimden oluyordur büyük ihtimal , kendimi üşütmemeye dikkat ediyorum sağol yorumun için canm

Canın nasıl istiyorsa öyle yaparsın güzelim. Ben de apartopar doğurmazsam azcık süsleneyim diyorum

ben doğumdan 1 gün önce saç fönleteyim diyorum sonraki güne fönlü kalır ne de olsa...
fotoğraflarda zaten solgun çıkacam bari saçım başım düzgün olsun

de bakalım hesaplar uyacak mı

ben doğumdan 1 gün önce saç fönleteyim diyorum sonraki güne fönlü kalır ne de olsa...
fotoğraflarda zaten solgun çıkacam bari saçım başım düzgün olsun

de bakalım hesaplar uyacak mı
Bence işini şansa bırakmamak için son haftalar hep fönlü gezmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…