2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizimde yarin bebisin odasi geliyo, sonra perde ve haliyi da aldikmi oda tamamdir. Yavastan bend ekiyafetleri yikayip utulerim. Sonrada hastane valizimi hazirlarim. Ama hala lohusa pijamami secemedim. Pijama takimi ve sabahlik tamam ama lohusa pijamam yok
Bebisimin herseyi tamam sayilir sadece sampuanini alicam eczaneden.
Sonra da susleme islerine baslayacagim, hala karar veremedim dagitacaklarima hastane suslemesi icin malzemeleri aldim onlari da bikac saatte zaten diker hazirlarim sonra resim atarim sizede. Bugun battaniyemi bitirip utuleyecegim. Aylrdir öre öre anca bitti yahuuuuu

Buarada bugun benimde midem acayip gergin, şiş gibiyim. Yediklerimden degil bence usuttum ben. Karnimda sorun yok norma ama midem sankim patlicak acayip gergin. Bi haftadir atlet giymiyorum kasintidan dolayi, tam kasintidan kurtuldum simdi de bu cikti, gece acik kaldi galiba gobus ayaklarima sicak su torbasi koydum bakim nolcek

Bu liste guzelmis, saol canim

Yaa çok geçmiş olsun, dikkat et canım, atletsiz gezme daha havalar tam ısınmadı... İnşallah cabuk gecer

Bence işini şansa bırakmamak için son haftalar hep fönlü gezmen lazım

canım benimki mecbruri sezeryan olacak... eğer süpriz olmazsa tarih belli olacak yani...
olmadı bir süpriz olursa anestezili iken kız kardeşime hastanede fönletirim :)

1 ay kala ben sürekli assolist gibi gezmeyi planlıyorum

O zaman olur canım, her türlü hazırlanırsın o zaman inşallah

Fazlasi var eksigi yok canm
ben doğumdan 1 gün önce saç fönleteyim diyorum sonraki güne fönlü kalır ne de olsa...
fotoğraflarda zaten solgun çıkacam bari saçım başım düzgün olsun

de bakalım hesaplar uyacak mı
Sezaryenmi olucak dogum.dogumdan sonra cok terleniyor hanimlar ilk dogumu olucaklarin bilgisi olsun.makyaj yapmak istiyosaniz cok hafif bir makyaj olmali bi goz kalemi bi allik gibi hadi pastel renkli birde ruj olsn.emzirmeye calisirken hele kan ter icinde kaliyor insan ne fon kalir o sacda ne bisey tepeden baglayin gitsin :)))

ilk doğum ya insan hevesli oluyor...
tabi hayaller bunlar gerçekler çok daha farklı olabilir
evet canım mecburi sezaryen..öyle makyaj yapmayı düşünmüyorum da
hepten saç baş dağınık derbeder çıkmak istemem fotoğraflarda

hem kızım beni güzel görmeli...benim onu merak ettiğim kadar o da beni merak ediyordur

Tecrübeli annelerin gözünü seveyim (2. bebeğini bekliyordun di mi? Yanlış hatırlamıyorumdur inşallah )

Canm ananasın doğumu kolaylaştırıcı etkisi varmış şimdilerde çok yenmese iyi olur bence son haftalar yeriz bol bol
Canım ilk 3 ay tüketmeyin diyorlar. Bir de aşırı yersen zararlı, ayrıca çok fazla yenirse ishale neden oluyor zaten. Aşırı yenmediği sürece sıkıntı olmaz Ben haftada 1 tane yarısından fazlasını yiyiyorum

ben doğumdan 1 gün önce saç fönleteyim diyorum sonraki güne fönlü kalır ne de olsa...
fotoğraflarda zaten solgun çıkacam bari saçım başım düzgün olsun

de bakalım hesaplar uyacak mı
Benim de sezaryen olacağı için plan yapıyorum ama bazen ona da belli olmuyor. Arkadaşım da geçen hafta sezaryene girecekti, gün planlandı, önceki gün apar topar girdi sezaryene :) o yüzden büyük konuşmuyorum ama mümkünse bir fön hafif makyaj olsun yani değil mi Herşey yolunda gitsin de inşallah, saç makyaj çok gereksiz ayrıntılar

Yaa çok geçmiş olsun, dikkat et canım, atletsiz gezme daha havalar tam ısınmadı... İnşallah cabuk gecer
Saol canim, haklisin havalar isinmadi ama kasiniyordum baya ya o yuzden atleti cikardim. Atletler yapisiyor ya kasiniriyorim. Tisort ve hirka ile oturuyorum daha rahat ettim ama usuttum galiba pufff bilemedim. Dikkat edicem ama

bende alırım galiba biz aynıymısız bende 62yle kaldım suan 76 oldum ama 80 olurum daha iki ay var dikkat ediorum tatlı yemiyorum hamur işi ekmek yemiyorum bakalım daha fazla almam insallah benm boyumda 170 buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…