2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende alırım galiba biz aynıymısız bende 62yle kaldım suan 76 oldum ama 80 olurum daha iki ay var dikkat ediorum tatlı yemiyorum hamur işi ekmek yemiyorum bakalım daha fazla almam insallah benm boyumda 170 buarada
zeran Kızlarrr bende 170 boyundayım, 60 la hamile kaldım şuan 70 kiloyum. Bakalım kaç kiloyla bitiricem hamileliği merak ediyorum

kızlarr ben şuanda ilk defa bebişimin hıçkırdığını hissettimm Allahım herşeyi ayrı bir mutluluk
Yesinler ya maşallah Canım senin kızın hangi zamanlar daha hareketli? Benimki genelde sabah 6-7 gibi ve akşam 7den sonra çok hareketli oluyor. Gün içerisinde uyuyor sanırım

Yesinler ya maşallah Canım senin kızın hangi zamanlar daha hareketli? Benimki genelde sabah 6-7 gibi ve akşam 7den sonra çok hareketli oluyor. Gün içerisinde uyuyor sanırım
canım sanırım sakin bir bebek olacak nadiren bi coşuyo :) genelde akşam yemeklerinden sonra. Sabahları ve hafta sonu çok oynamıyor ya da ben anlamıyorum hareket halinde olduğum için. Hafta içi oturarak çalıştığım için daha çok hissediyorum. Yalnız şundan eminim çikolatalı tatlıları pek seviyor yediğim zaman her türlü kendini belli ediyor

Ooo tatlıyı sevecek o zaman canım

Tecrübeli annelerin gözünü seveyim (2. bebeğini bekliyordun di mi? Yanlış hatırlamıyorumdur inşallah )
Olsun canim kalabaligiz hangi birini aklinda tutucaksin :)) 3. Bekliyorum insallah
Senn niye sezaryendi canm bi terslikmi var istege baglimi?

Kizlar bisiy dicem size.dun bogazim ve genzim yandigi icin sicak (kaynar degil kaynar suya bal konulmuyor) suya bi tatli kasigi bal yarima yakinda limon sıktım ictim yanmasi gecer belki diye.neyse kasintiyi aldi felan o ayrida bagirsaklari cok guzel calistirdi skntisi olanlar bi denesin

Benim de yorgunluklarım başladı ama biraz dişimi sıkıcam inşallah sıkıntı yaşamam :) seyahat etmeyeyim yeter diyordum, önümüzdeki hafta yine yurtdışı seyahati çıktı.. Neyse ki 1 saat uçuş. Ayy ben uçakta doğurayım da bari kızım dünya vatandaşı olsun, istediği ülkeye girip çıkar ilerde

iyi haftalar kızlar bol tekmeli ağrısız sorunsuz bi hafta geçirelim inşallah bebişlerimizle hasta olanlarada çok geçmiş olsun ..bende dün mutfak temizliği yaptım buzdolabını çektim sildim falan mahfolmuşum karnımın alt tarafı birde bacaklarım acıyo dünden beri, yattım dinlendim bugun hafifledi biraz birdaha bu kadar yormam artık kendimi ders oldu bana sizde dikkat edin kızlar

Ben de haftada 1 tane ananas yiyorum, gerçekten faydasını gördüm ödem konusunda

Selam kızlar, Doğum izinleri bittikten sonra 2 ay yarım gün çalışma konusunda bilgisi olan var mı? Maaşın yarısını çalışılan şirket yarısını da işsizlik sigortası fonundan ödeniyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…