2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende alırım galiba biz aynıymısız bende 62yle kaldım suan 76 oldum ama 80 olurum daha iki ay var dikkat ediorum tatlı yemiyorum hamur işi ekmek yemiyorum bakalım daha fazla almam insallah benm boyumda 170 buarada
Ben en başından beri yemiyorum hamur işi vs sevmediğimden o da.allahtan sevmiyorum bide sevseydim:)))

Canim 37. Haftaya kadar nasil calisicaksin Allah guc kuvvet versin sana.ne kadsr gec birakirsam o kadar gec birakirim bebegi diyosun haklisinda ama zorlanicaksin son haftalarda ucretsiz izne ayrilamiyomusun bi sure
Canım olmadı çok zorlanırsam erken bırakırım diyorum. Şuanda rahat, daha 7 hafta var bakalım, işte rahat masa basında olunca dayanabilirim gibi geliyor... Ücretsiz izin alamam ya olmazsa erken ayrılırım izne zorlanırsam. Rapordan sonra kullanmayı dusunuyorum ucretsiz izin

Kızlar gül kolonya şişem.Lokum kutularım ve içlerine koyacağım hediyelik el çantam tamam . El çantasını bilerek beyaz aldım çünkü zaten renkliler pembe puanlı kurdaleli oldukları için. dış çanta sade olsun dedim. beyaz karton çantanın dışına etiket ve pembe puanlı kurdele yapıştıracağım sadece.
Nasıl sizce ? Hastane de bunları dağıtacağım sadece yeterli değil mi ? LovePink_ cnm görüşünü alayım

Çok bile canım hepsi gayet güzel

Hahah varmi oyle bisey? Ucakta dogunca dunya vatandasimi oluyo yoksa sakami? :) benimki direk isvicre vatandasi oluyo benim ustume kayitli oluyo cifte vatandas olcak. Cumartesi gunu butun gun oturmak zorunda kaldim ayaklarim davul gibi oldu arada kalkip yurusemde ise yaramadi zor valla ya ayaktada calisamiyorum resmen bacaklarim ayaklarimin alti sizliyo kasiklarim agriyo oyle felaketim kendimi 1 ton gibi hissediyorum

Aynen canım, 32. haftada cıkıyorum kısmetse... Önümüzdeki Pazartesi tam 32+1 olmuş olacak... Doktora randevuyu aldim, raporu yazdırdıktan sonra finish Darısı başına hayatım
Banada bu ayın 17sinde rapor verecek ama ben kısmetse çalışabilir raporu alacağım 2 hafta daha. hem maddi olarak 900 -950 tl kar olur yinede bana 10gün daha çalışmak bebeğime alacağım şeyler var.hem manevi olarak fazla zaman geçirim diye. inşallah planladığm gibi olur ayın 17sine gelelim de hayırlısıyla

Ay taze ananas cok guzelde ben fazla yiyemiyorum dilim cok kötü oluyo :)) kivide yiyemiyodum simdi yine idare eder ikiside dilimi kasindiriyo dikenler batiyo sanki vucudumu bilmiyorum ama ayaklarim sistiginde buz iyi geliyo indiriyo hemen onuda deneyebilirsiniz.

Kivi değil de anans bende de yapıyor o dediğini, sevdiğim için ama yiyiyorum inadına

Ben ücretsiz izinle 6 aya tamamlayacağım ekstra 2 ay yarım günde çok iyi olur. Ne zmn? Nereye başvurmamız gerekiyor acaba
Tam bilmiyorum o kısmı canım, iş yerine insan kaynaklarına sor istersen. Bizim şirkette de henüz uygulaması olmamış bunun, prosedürleri netleştirmeye çalışıyorlarmış, ben de belki düşünebilirim.

Pekiyi Canım ben istersen 2 ay yarı zamanlı calısıp sonra işe dönüyorsun diye biliyorum, yani yarı zamanlı calıştıktan sonra ücretsiz olmuyor. İkisinden birisini seçmen gerekiyor. Yine de bir araştır bakalım. Belki ben eksik biliyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…