2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen öyle canım, calıstıgın kadarını iş yerinden alıyorsun kalanını devlet ödüyor

Evet canım öyleymiş, 60 gün yarısını iş yerin karşılıyormuş ama devletin karşıladığı yarısı değil galiba belli bir miktar; yani asgari ücrete göre yarısına denk geliyormuş ama maaşın daha yüksekse yine de asgarinin yarısı kadar yatırıyor diye duydum.

Aynen devlet asgari üzerinden yatırıyor zaten canım o kötülüğü var

Aynen canım, 32. haftada cıkıyorum kısmetse... Önümüzdeki Pazartesi tam 32+1 olmuş olacak... Doktora randevuyu aldim, raporu yazdırdıktan sonra finish Darısı başına hayatım
Aa o zaman benimki fazla oldu di mi 32+0 oldu mu izni hakediyorsun o zaman di mi Ayy ben 37.haftamda bırakıcam daha cok var

Kabızlığa bir etkisini görmedim ben hatta bugün kabızlık için ilaç yazdırdım doktoruma, çok ihtiyacım olduğunda kullanıcam
Allah allah ona da iyi geliyor ama lifli olduğu için... Demek ki sana etki etmemiş canım, iyi yapmışsın ilaç yazdırmakla...

Aa o zaman benimki fazla oldu di mi 32+0 oldu mu izni hakediyorsun o zaman di mi Ayy ben 37.haftamda bırakıcam daha cok var
Canim 37. Haftaya kadar nasil calisicaksin Allah guc kuvvet versin sana.ne kadsr gec birakirsam o kadar gec birakirim bebegi diyosun haklisinda ama zorlanicaksin son haftalarda ucretsiz izne ayrilamiyomusun bi sure

Ben ücretsiz izinle 6 aya tamamlayacağım ekstra 2 ay yarım günde çok iyi olur. Ne zmn? Nereye başvurmamız gerekiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…