- 7 Nisan 2016
- 1.101
- 662
- 43
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.141
Ben de isterdim ücretsiz izin almayı ama ben ücretsiz izin alırsam kredilerimizi ödeyemeyizTabi canım, ben rapordan sonra ücretsiz izin kullanmayı planlıyorum bakalım
Olursa sen kobay olacaksın desene, seninle deneyeceklerTam bilmiyorum o kısmı canım, iş yerine insan kaynaklarına sor istersen. Bizim şirkette de henüz uygulaması olmamış bunun, prosedürleri netleştirmeye çalışıyorlarmış, ben de belki düşünebilirim.
Evet canım kendini maddi açıdan zorlamayacak şekilde bir yol seçiceksin işte bende de öyle aslına bakarsan, kredi, bir takım borçlar mevcut, sadece raporluyken iş yerim az bir mebla da olsa ödeme yapıyor üstüne eşimin maaşıyla geciniriz diyorum. Rapor parasını toplu aldığımda da 6 aylık dönemde onu kullanırız diyorum. Planlar böyle inşallah bu şekilde uygulayabilirim.Ben de isterdim ücretsiz izin almayı ama ben ücretsiz izin alırsam kredilerimizi ödeyemeyizo yüzden 4 aralık itibariyle işbaşı yapıcam, belki yarım gün çalışmayı düşünebilirim.
Göbek fıtığım var tatlım, o yüzden baştan belliydi normal olamayacağı. Tercih etsem normal isterdim ama yapacak birşey yok hayırlısı olsun inşallahOlsun canim kalabaligiz hangi birini aklinda tutucaksin :)) 3. Bekliyorum insallah
Senn niye sezaryendi canm bi terslikmi var istege baglimi?
Ben internetten fiyat sordum, iatediğin renk kaplı 12x17cm çanta boy 128 sayfa 4,5₺, 208 sayfa 5₺ Dediler. Üzerine isim yapıştırılmış hali bu fiyat. Sen hangi boy kaç sayfa ne kadara aldın canım?Hediye etmek icin yasin cuzlerimizide aldik
Çok cici ama bunlarEki Görüntüle 1963044 Eki Görüntüle 1963045 Eki Görüntüle 1963049 Kızlar gül kolonya şişem.Lokum kutularım ve içlerine koyacağım hediyelik el çantam tamam . El çantasını bilerek beyaz aldım çünkü zaten renkliler pembe puanlı kurdaleli oldukları için. dış çanta sade olsun dedim. beyaz karton çantanın dışına etiket ve pembe puanlı kurdele yapıştıracağım sadece.
Nasıl sizce ? Hastane de bunları dağıtacağım sadece yeterli değil mi ?LovePink_ cnm görüşünü alayım
Canim ben isim yazdirmak istemedim sadece Allah lafzı var ve tek olsun istedim.cok guzelller. ıcınde sadece ısım soyısım ve tarıh mı yazdırdın . bende sıparıs ettım yasın cuzu de acaba ne yazdırsam kı bılemedım
Eki Görüntüle 1963044 Eki Görüntüle 1963045 Eki Görüntüle 1963049 Kızlar gül kolonya şişem.Lokum kutularım ve içlerine koyacağım hediyelik el çantam tamam . El çantasını bilerek beyaz aldım çünkü zaten renkliler pembe puanlı kurdaleli oldukları için. dış çanta sade olsun dedim. beyaz karton çantanın dışına etiket ve pembe puanlı kurdele yapıştıracağım sadece.
Nasıl sizce ? Hastane de bunları dağıtacağım sadece yeterli değil mi ?LovePink_ cnm görüşünü alayım
Öyle bir efsane varHahah varmi oyle bisey? Ucakta dogunca dunya vatandasimi oluyo yoksa sakami? :) benimki direk isvicre vatandasi oluyo benim ustume kayitli oluyo cifte vatandas olcak. Cumartesi gunu butun gun oturmak zorunda kaldim ayaklarim davul gibi oldu arada kalkip yurusemde ise yaramadi zor valla ya ayaktada calisamiyorum resmen bacaklarim ayaklarimin alti sizliyo kasiklarim agriyo oyle felaketim kendimi 1 ton gibi hissediyorum
Aynen canım, maddiyat da önemli bir yerden sonra, bebişimize de iyi bakmak için. Artık nasıl kısmetse bakalım :)Evet canım kendini maddi açıdan zorlamayacak şekilde bir yol seçiceksin işte bende de öyle aslına bakarsan, kredi, bir takım borçlar mevcut, sadece raporluyken iş yerim az bir mebla da olsa ödeme yapıyor üstüne eşimin maaşıyla geciniriz diyorum. Rapor parasını toplu aldığımda da 6 aylık dönemde onu kullanırız diyorum. Planlar böyle inşallah bu şekilde uygulayabilirim.
128 sayfa canta boy 3 lira kesesi ile birlikte.buda yeterli icinde buyuk sureler varGöbek fıtığım var tatlım, o yüzden baştan belliydi normal olamayacağı. Tercih etsem normal isterdim ama yapacak birşey yok hayırlısı olsun inşallah
Ben internetten fiyat sordum, iatediğin renk kaplı 12x17cm çanta boy 128 sayfa 4,5₺, 208 sayfa 5₺ Dediler. Üzerine isim yapıştırılmış hali bu fiyat. Sen hangi boy kaç sayfa ne kadara aldın canım?
Çok cici ama bunlar
Ben sağlık sorunu olmazsa 37. Haftaya kadar çalışmayı planlıyorum. Nisan son haftası 16 haftalık izin başlasa Ağustos son haftası izinlerim bitiyor. 18,5 yıllık iznim var. Eylül sonunda izinlerim bitiyor. Ben Aralıkta işe dönmeyi düşünüyorum. Eylül sonu -Aralık başı arada kalan 2 ay için ücretsiz izin alıcam. Sen 4 araşığa kadar ücretsiz izin almadan nasıl çalışmayacaksın kafam karıştıBen de isterdim ücretsiz izin almayı ama ben ücretsiz izin alırsam kredilerimizi ödeyemeyizo yüzden 4 aralık itibariyle işbaşı yapıcam, belki yarım gün çalışmayı düşünebilirim.
Nerden almistin canim, uygunmus baya.128 sayfa canta boy 3 lira kesesi ile birlikte.buda yeterli icinde buyuk sureler var
Yarı zmnlı çalışıldığında 2,5 gün çalış!mal yeterli mi acaba ? Yoksa her sabah işe gidip öğlen mi çıkmak koşulu var?Pekiyi Canım ben istersen 2 ay yarı zamanlı calısıp sonra işe dönüyorsun diye biliyorum, yani yarı zamanlı calıştıktan sonra ücretsiz olmuyor. İkisinden birisini seçmen gerekiyor. Yine de bir araştır bakalım. Belki ben eksik biliyorumdur
Olsa ilk turk kimligini cikarcam ama olmuyo malesef burda dogdugu icin ilk isvicre vatandasi oluyo. Haha aslinda guzel fikirmis baska ulkenin vatandasi olmasi benim bildigim amerikaYa gidip dogum yaparsan direk vatandas oluyo zaten cocuk isvicrelilerde var onu yapan. Ay isten geldim ölüyorum bi bardak vardi kaldirayim dedim mutfakta elim masaya carpti kirdim acaip sinirim bozuldu elim bile tutmuyo yaÖyle bir efsane varbazı ülkeler kendi sınırları içinde doğunca çocuk o ülkenin vatandaşı oluyor; amerika gibi. Bazıları da izin vermiyor. Ülkeye göre değişiyormuş. Doğrusu bu :) seninki hayata 1-0 önde başlıyor ne güzel yaa :)
Ayrıntılarıyla alakalı hiç bilgim yok canım. Ama her gün sabah gidip öğle cıkarsın gibi geliyor bana.Yarı zmnlı çalışıldığında 2,5 gün çalış!mal yeterli mi acaba ? Yoksa her sabah işe gidip öğlen mi çıkmak koşulu var?
Canım ben de 37ye kadar çalışacağım, inşallah bir sıkıntı çıkmazsa; bu durumda 2 mayısta izne çıkıyorum. 16 hafta doğum izni + süt izinlerimi toplu kullanıcam (34-36 gün falan ediyordu galiba) + 51 gün birikmiş yıllık iznim var bu sene hak edeceğim ve geçmiş senelerden kalanBen sağlık sorunu olmazsa 37. Haftaya kadar çalışmayı planlıyorum. Nisan son haftası 16 haftalık izin başlasa Ağustos son haftası izinlerim bitiyor. 18,5 yıllık iznim var. Eylül sonunda izinlerim bitiyor. Ben Aralıkta işe dönmeyi düşünüyorum. Eylül sonu -Aralık başı arada kalan 2 ay için ücretsiz izin alıcam. Sen 4 araşığa kadar ücretsiz izin almadan nasıl çalışmayacaksın kafam karıştı
Sağol cnm teşekkürlerGöbek fıtığım var tatlım, o yüzden baştan belliydi normal olamayacağı. Tercih etsem normal isterdim ama yapacak birşey yok hayırlısı olsun inşallah
Ben internetten fiyat sordum, iatediğin renk kaplı 12x17cm çanta boy 128 sayfa 4,5₺, 208 sayfa 5₺ Dediler. Üzerine isim yapıştırılmış hali bu fiyat. Sen hangi boy kaç sayfa ne kadara aldın canım?
Çok cici ama bunlar
Aynen bizim amerikada yakın tanıdık falan olsaydı 32de izne ayrılıp gidebilirdim valla doğuma :) abd pasaportu.. Hayata avantajlı başlardı. Ama öyle bir şey mümkün değil tabi şimdi. Olsun artık :) canım benim de bir ara elim tutmuyordu 1 ay önce falan haftada 5 tane bardak kırdımOlsa ilk turk kimligini cikarcam ama olmuyo malesef burda dogdugu icin ilk isvicre vatandasi oluyo. Haha aslinda guzel fikirmis baska ulkenin vatandasi olmasi benim bildigim amerikaYa gidip dogum yaparsan direk vatandas oluyo zaten cocuk isvicrelilerde var onu yapan. Ay isten geldim ölüyorum bi bardak vardi kaldirayim dedim mutfakta elim masaya carpti kirdim acaip sinirim bozuldu elim bile tutmuyo ya
Çok cici ve çok uygunmuş fiyatlar da yaa, ben de bakayım hemen :)Tahtakaletoptancıları diye site var herşey çoooooooooookkkkkkkk uyguun50 şişe mantarlı şişe 50 hediyelik çanta ve 50 lokum kutusu puanlı bana kaça geldi söylüyoruummmmmm ........
Tam 33.50 TL
Senin birikmiş izinlerin baya iyiymiş :) benim 18,5 gün yıllık iznim var. Doğum izni, yıllık izin ve ücretsiz izinlerimi bitirdikten sonra süt izinlerini haftada 1 gün olarak kullanıcam 1 yaşına kadar haftada 4 gün çalışacağım.Canım ben de 37ye kadar çalışacağım, inşallah bir sıkıntı çıkmazsa; bu durumda 2 mayısta izne çıkıyorum. 16 hafta doğum izni + süt izinlerimi toplu kullanıcam (34-36 gün falan ediyordu galiba) + 51 gün birikmiş yıllık iznim var bu sene hak edeceğim ve geçmiş senelerden kalan4 aralıkta geri dönüyorum. Sen de Süt izinlerini toplu da kullanabilirsin iş yerin izin veriyorsa?
Nereden aldın, baya uygunmuş?128 sayfa canta boy 3 lira kesesi ile birlikte.buda yeterli icinde buyuk sureler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?