2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok cici ve çok uygunmuş fiyatlar da yaa, ben de bakayım hemen :)
Bak cnm. hatta EFT yapanlara yüzde 6 indirim yapılıyor. 31 TL ye geldi hepsi. 3 parça ürün 50 şer adet.Başka yerde bu kadar şey mümkün değil 31 TL tutmaz.
Hediye el çantayı beyaz almakla iyimi ettim bilmiyorum ama . pembe rengi yoktu zaten. beyaza puanlı pembe kurdele yaparım dedim.inşallah güzel durur

Bence gayet güzel canım, kendin de süsleyebilirsin dediğin gibi. Ayy ben daha bu konulara gelemedim, daha beşiğimiz gelecek, uyku seti alınacak, kıyafetler yıkanıp ütülenecek ve dolaba yerleşecek. Biraz eksik var bebek için onlar tamamlanacak, hastane çantası cabası.. Ne pijama ne lohusa takımı var ortada.. Daha çocuğun doğumu sonrası dağıtılacaklara çok yolum var yani yine de bakıyım şimdiden belki bunu aradan çıkarırım, sondan mı başlasam?

Kızlar acil yardım eder misiniz kafam allak bullak oldu son adet tarihim 05.08.2016
32. Haftada çalışabilir raporu alıcam hangi güne denk geliyor aranızda alan var mı

Cnm aradan çıkar bence al kenarda dursun. çünkü benm de kıayfetler yıkanck ütülencek. hastane çantamı almadım dahaca. çantamı hazırlicam. dolabı düzenlemedim. gelsinler bana ben 33-34 de yaparım süslemesini zaten bunların. kutular açık gelck ya katlamasını kurdelelrını fılan snra takacağım. bidaha araştırmakla uğraşmim dedim.

Aynen canım ben birikmiş izinlerden artıya geçiyorum süt iznimi de toplu kullanmak istedim çünkü bir kere iş başı yapınca biliyorum ki o haftada 1 gün biraz gümbürtüye gidecek; sürekli arayanlar iş için devam edecek.. O yüzden benim için böyle daha mantıklı oldu.

Kızlar acil yardım eder misiniz kafam allak bullak oldu son adet tarihim 05.08.2016
32. Haftada çalışabilir raporu alıcam hangi güne denk geliyor aranızda alan var mı
Canım senin 17 martta 32+0 oluyor yani izni hakediyorsun. Doktoruna da sor 17.03.2017 tarihinde verecektir raporunu sende cumartesi calısıyorsan iş yerine verirsin raporu.

Kizlar ben ankaradayim.ankaradakiler bilirler Haci Bayram Veli Camiinin bahcesinde kitapcilar var ordan aldik.internetten degil yani.sizde su hac ve umreye gidenler icin hediyelik esyalar satan yerlere bakin yakinlarinizda varsa
Sagol canim :)

Kizlar ben ankaradayim.ankaradakiler bilirler Haci Bayram Veli Camiinin bahcesinde kitapcilar var ordan aldik.internetten degil yani.sizde su hac ve umreye gidenler icin hediyelik esyalar satan yerlere bakin yakinlarinizda varsa
Ben baktım Antalya'daki dediğin mağazalarda internettekinden daha pahalı. Neyse araştırayım ben biraz daha.

Belki pasaportumuz is görmesede tc vtandasi olmaktan gayet memnunum :) kismet canim burda verseler gel burda dogum yap derdim :) ay tam geldim ayaklarimi dikip yaticam is cikti iste banada yorgunluktan oluyo valla neyse bebisimin cani sagolsun ne diyim

Sana dinlenmek haram mı şekerim

Kivi değil de anans bende de yapıyor o dediğini, sevdiğim için ama yiyiyorum inadına
Bende seviyorum ama cok yiyemiyorum ananas iste bi dilim belki dilime degdirmeden cabuk cigneyip yutarsam bisey olmuyo :) kivi yapiyodu bende ama hamilelikten beri sorun olmuyo nedense :) c vitamini portakaldan daha cokmus bide kivide ise yariyo en azindan :)

Canım ben 20 martta çalışabilir raporu alsam olur mu cumartesi pazar çalışmıyorum bide senden bişi rica edicem 20 martta çalışabilir raporu alsam 37. Haftada bırakıcam ne zaman bırakmam lazım işi
37+0 haftan 21 nisana denk geliyor canım. O gün son çalışmanı yapar izne çıkarsın. Canım 17 martta çalışacaksın doktordan raporunu alıp 20 martta raporunu vereceksin iş yerine çalışmaya devam edeceksin aynı şey oluyor. Yine doktoruna danış derim.

Tabi canım yemek lazım, ananasın suyunu içmeyi denesene Vitamin olsun bebişlere

Tesekkur ederim canım ya doktorum izinde soramadım o yüzden. İnşallah 37 ye kadar çalışabilirim olmazsa izni kesicem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…