2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sana dinlenmek haram mı şekerim
Sanirim oyle 2 hafta hastaydim o zaman bile bi kez olsun butun gun yatamadim. Zavalli esimde yemek yapmayi bilmiyo geldi bekliyo ac ac az dinlensem kalkicam oyle basit biseyler yapicam. Oglumuzun cani sagolsun diyorum yapicak bisey yok. Ayaklarim bacaklarim sizliyo resmen niye boyle oldum bilmiyorum. Temizlik bile yapamiyorum oyleki icimden gelmiyo benden baska boyle olan varmi bilmiyorum.

Tabi canım yemek lazım, ananasın suyunu içmeyi denesene Vitamin olsun bebişlere
Blenderdan gecirip mi icsem olurmu oyle? Yani daha dogrusu smooti mi ne oluyo ya onun makinasi var direk suyu degil ama posasida oluyo icinde tumden atiyosun az su kokuyosun icine ben mango muz falan yapiyorum cok guzel oluyo tadi ananasida deneyebilirim.

Canım gecen gün 2 tabak vardı bulaşık makinasına atmayım elimde yıkayım dedim belim bir ağrıdı ki sorma. Yani aramızda hafta farkı da var bak seninki normaldir artık. Vücut yorulunca dinlenmek istiyor haliyle...

O makinayı bilemiyorum ama katı meyve sıkacağı gibi bir şeye benziyor. Olabilir dene bence. Çok vitaminli çünkü mahrum bırakma kendini, bebeğini

Çok da oyalanmayın artık kızlar, ben tamamladım sayılır vallahi çoğu şeyi. Haftasonu avm de eşimle dolaşırken acayip rahattık, hiç alınacak birşey yok o mağaza bu mağaza koşturmuyoruz artık, oh be dedik. Haftalardır ne çekmişiz newyork88

Sende sagol canim.ne yaptimki

Fisini atmasaydim aldigim yerle bi gorusurduk belki kargolarlardi
Gerçi o aynalı isimlerden de yapıştırıyorlar ya üzerine belki onun fiyatı da vardır içerisinde. Kaç adet yaptırdın canım? Ben mevlüt için şimdiden alayım kenarda bulunsun istiyorum. Erken gerçi ama aradan çıksın. Sen hastanede evde filan mi dağıtacaksın, mevlüt için mi aldın?

Günaydın canım çok geçmiş olsun enfeksiyon olduğunu nasıl anladın?akıntın var mıydı?bende de çatı ağrısı var hafif hafif.doktorum da ağrı olabilir demişti.nasıl ayırt edicez?

na
Bir gün kalktım sabah inanılmaz kemiklerim agrıyordu. Baska hicbir belirtim yoktu benim. Sonra cuma günü randevumuzda sordum Dr'uma, olabilir idrar yolları enfeksiyonuda olabilir o, sık wc ye cıkma batma varmi diye sordu yok dedim. Bası asagi dogru dönünce bebeğin idrar torbasına baskılama yapıyor, idrar kalınca enfeksiyon oluyor dedi. Ben yinede yazarım sana bir ilac hemen gecer dedi. Derken iste adet günü ileriydi geriydi, unuttu yazmayı, pazar sabahı agrıyla uyandım, batma vardı cok hemen aradım sordum, dedi sen al ilaci ic 2 aksam üst üste :) Dün ictim bugun cok daha iyi o kemik agrım. Bakalım bu aksamda iceyim de, toparlarım insallah. Carsamba alisveris günüm, cok dolancam agrım sızım olmasın

Kizlar ,tam kan sayimi fln demir d vitamini,şeker ve idrar testlerini doktorlariniz (tit)duzenli istiyorlar mi ?ben bayadir yaptirmiyorum hatta tam idrar testini hiç yaptirmadim son aylarda preaklamsi cikabiliyormuş kimilerinde .ondan cok korkuyorum ben .
idrarda protein olunca anlasiliyormuş sizler yaptirdiniz mi?

Yok canım ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kan ve idrar testi yaptırdım bir de 2 sefer rutin aile hekimi kontrollerimde verdim kanı. Şeker yüklemesi yaptırmadım, açlık tokluk kanımı aldırıp baktırdım. Benden doktorum hiç kan tahlili, idrar falan istemedi. Her kontrolde, kilo ve tansiyona bakıyor o kadar. Gerekli olsa doktor isterdi sanırım.

Canım bir sonraki kontrolümüzde yani 32.haftada idrar ve kan testi yapalım dedi doktorum bugün. Ne durumda değerlerin bakalım dedi. Onun dışında düzenli bir şey istemedi. Bir tek tansiyonuma bakıyoruz düzenli; ayrıntılı ultrasonda yüksek tansiyon riski çıkmıştı bende, çok şükür yüksek değil düşük gidiyor; 9-5. Açlık tokluk şekerime de her hafta iş yeri hemşiresine baktırıyorum, şeker yüklemesi yaptırmadı çünkü doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…