2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet canım maşallah seninki bizimkinden tombiş iş, biz de bugün 28+6da 1200 gram çıktık, 37 cm. Haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. Sezeryan 38-39da oluyor diye biliyorum.
Aynen canim bakalim saglikli dogsunlarda tek istegimiz o:) insan bu son zamanlarda kime benzeyecek nasil olucak dye heyecan yapmadan duramiyor:)

Ayy ne güzell, dolaşırken alacak bir şey bulamamak mı? benim de hayalim bu inşallah mart ayı sonuna kadar bitirebilecek miyim bakalım..

Ayy ne güzell, dolaşırken alacak bir şey bulamamak mı? benim de hayalim bu inşallah mart ayı sonuna kadar bitirebilecek miyim bakalım..
Konfor resmen 1 haftada hepsi biter, yeter ki işleri bitirmeye niyetlen. Sonra kafan rahat olur. Ben acayip rahatladım. Rüyalar görüyordum acil doğuma giriyorum şu eksik bu eksik diye panik oluyorum filan

Anladım canım tekrardan geçmiş olsun demek öyle şeyler de yapıyor yaramazlar..alışverişin bitmemiş miydi senin en son odasını derlemiştin neler alacaksın?unuttuğumuz bişey kalmasın eşinle sen bu konuda fikir danışabileceğimiz insanlarsınızgerçi en son babaeldivem niyetine çorap mı almıştı

Anladim canim istemiş idrar testini büyük ihtimalle preaklamsi icin istedi bu şey cok sinsi bu forumda başina gelenleri okuyorum idrarda protein var mi diye bakiliyor varsa preaklampsiden şüpheleniyorlar gerçi yuksek tansiyonda bi ipucu veriyor .. önlem amaçli idrar testi istiyorlar ben de yaptirayim o zmaan ya pimpirikliğimden öleceğim bir gun

Aslinda arada yaptirmak lazim sen yaptirmişsin yine . ben bi basinda yaptirdim bir şey yoktu sonra 5.ayimda yaptirdim tsh yuksek cikti ilaca başladim .sonra da başka hiçbir şeye bakilmadi

Fisini atmadiysan bilgileri verebilir misin canim. Ankarada arkadaslarim var. İstanbula yakinda gelecekse getirirdi.
Canimm yazdigim gibi attim dun malesef
Belkide canim dedigin gibi olabilir ..ben mevlut icin aldim canim.hastanede boyle biseye gerek yok ikramlik bi tatli ,bi cikolata olsa yeter gibi geliyor bana .

Cok.guzel cok ciciler annesi
Tahtakaletoptancıları diye site var herşey çoooooooooookkkkkkkk uyguun 50 şişe mantarlı şişe 50 hediyelik çanta ve 50 lokum kutusu puanlı bana kaça geldi söylüyoruummmmmm ........
Tam 33.50 TL
Neeeee nasi yani ??

Evet benim 2 haftadir var ama cok fazla benim.seninki cok deilse normaldir canim.
sen ilac kullaniyor musun bunun icin canim. Drun ne diyor bu duruma?

Cnm o toplanma bende hep var. sağ taraf taş gbii oluyo yumruk gibi şişiyor.ama bu durum benm çok hoşuma gidiyor kaslma o değil değil mi?

kasilmayi karinda sertlik olarak düşün. Mesela kol kaslarin kasilsa nasil sert olur onun gibi. Benim de toplanma normalde hep oluyordu. Ama rahatsiz edici boyutta olunca dra danistim. İlac kullaniyorum simdi. Karnim baya yumusadi. Bugun saglik ocagindaki ebeye bahsettim. Magnezyum kullaniyor musun o iyi gelir dedi. Ben kullanmiyorum magnezyum.

Kızlar şimdi sinirden korkudan elim ayagım titriyor resmen sizdede böyle bir durum var mı ? yaşadıgım şehirde tek özel hastahane medicana ve bu medicanadaki doktorlardan sadece 1inden memnun kaldım neyse takıldıgım konu ise korku sardıran şu: Eger oldu ki sancım gece tuttu veya oldu ki doktorların çıkış saati asla kendi doktorun gelmiyormuş ve gelemiyormuş ordan nöbetçi kimse o dogum yaptırıyormuş ve ben bu insanlara yine aynı parayı verecekmişim hayatımda ilk dfa böyle bir saçmalıkla karşılaştım şok oldum ne yapacagımı şaşırdım...

Cnmm sakin ol sen strese girdikçe bebeğinde stres yaşıyor. İyi düşünmeye çalış gündüz doktorun doğumu yaptırabilir. Bide bizim doktorlarımızında Doğuma gelme garantisi yok, duyduğum kadarıyla baştan sona ebe ilgileniyormuş Doğum da yeterli açılma olduğunda doktor geliyormuş o yüzden çok birşey anlamayacağız belkide stres yapmaki bebeğin zamanında ağrısız sancısı gelsin. Kendini telkin et, dua et cnm

acil sezeryan mi. Ay ben korkuyorum acil sezeryandan. Gece dogum basladi mesela anestezi ekibi de geliyor dimi, genel anestzi falan yaparlar bi de, epiduralin uzmanni farkli oluyor bildigim kadariyla. Dra her seferinde sorucam ama unutuyorum ne hikmetse. Daha dogum tarihini bile konusmadik. Benim ilki sezeryan oldu dolayisiyla bu da sezeryan olacak insl. İlkinde 38 de suyum geldi gece yarisi. Dogum ilerlemedigi icin sezeryana döndük ertesi gün. Simdii de dogumun zamansiz olmasi enbuyuk korkum. Ruyalarima girioe. Kendimi bi rahatlatabilsem.

hahahha hic sorma canım :)) corap diye aldıkları eldiven cıkmıstı :)) Bebeğin alısverisi bitti sükür simdi ben valizdi gecelikti pijamaydı onları tamamlayayım diyorum. En ufak bisiler yapsam yoruluyorum artık, iyicene haftalar gecmeden halledeyim diyorum. Türkmen'in bir tek bezi maması kaldı, onlarıda son haftalarda alırız dedim.

benim doktorumda istemedi ama ben her ay aile sağlığı merkezinde kan testlerimi yaptırdım. Hatta demir ve ferritin değerlerim düşmüş kan ilaçlarım değişti. Vitaminlere, tsh ve kollestrole düzenli baktırıyorum. Preaklamsi tehlikeliymiş bende birkez şdrar tahlili yaptırmıştım başlarda sonrasında hiç idrar tahlili yaptırmadım. Bende onu yaptırayım, dikkat etmemiz lazım

Tahtakaletoptancıları diye site var herşey çoooooooooookkkkkkkk uyguun 50 şişe mantarlı şişe 50 hediyelik çanta ve 50 lokum kutusu puanlı bana kaça geldi söylüyoruummmmmm ........
Tam 33.50 TL

vayyy gerçekten çok uygunmuş...
mantarlı şişelere gül suyu konulup mevlitte dağıtılabilir
harikasın valla..

Evet cnm banada öyle söylediler hastanede panik olma. İnş herşey yolunda gider hepimiz için

haklısın fakat bir kaç kişi kendi dogum yapmış düşün ne eziyet çektik flan diyorlardı ve istemedigim doktor yaptırsın istemem bende normal dogum istiyorum oldu ki normalde geç saat oldu hiç bi yerde doktor gelmez diye bişey yok burda niye var kafam almadı cidden Devleti bile düşünmeye başladım

Kızlar bütün kıyafetleri yıkayıp ütüledim kaç gündür öldüm biraz öncede hast cantamı hazırladım sadece son dk konucak seyler kaldı hersey hazır artık sadece nehir hanımı bekliyoruz :)) hafta sonu şifonyerinide alıp kurduk eşimle hiç bi eksiğim kalmadı sadece ana kucagı alıcam oda sadece siparişe bakıyo zaten uygun bi zamanda onuda alırım

Hangi şehirdesin, doğumu ailenin olduğu şehirde yapma şansın var mı? Kendini iyi hissetmen çok önemli doğum zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…