2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Mama vermeyi düşünüyor musun yoksa tedbir amaçlı mı alacaksın?sen erkenden bitirdin daha bizmodasımı bekliyoruz nisan başında gelecekmiş.bizim daha işimiz var.sorma gün geçtikçe ben de ağırlaştığımı hissediyorum.bide sol kasığıma konmuş benim kuşum kafayı yaslamış oraya,hareket ettikçe canımı acıtıyor.maşallh güçlenmiş de yani son haftalar felan nasıl tekmeler yiyecem kestiremiyorum:))

yok tedbir amaclı alıcam bir kutu sadece. Valla bitti bitti sükür, iyiki bitirmisim diyorum. Mesela simdi yemek yedim daha beter oldu uyusam uyicam yani :) Olsun nisandan sonra daha bir ayımız var asagi yukarı :) yavas yavas halledersin artık. Bizimkide vuruyor, bazen ay diye bagirirken yakalıyorum kendimi.. Geceleri saga yada sola yatınca resmen o tarafa gelip tekmeliyor degistir pozisyonunu diye :) Sabahları babasını tekmeyle yolluyor ise artık. Rituel oldu. 2 adam arasında kaldım valla.

Ay çok hoş:)))ben de öyleyim vallaha.dün eşim eve geldi sarıldık birbirimize uyuycaz bi baktım koca ayaklım bitane sağlam geçirdi öyle ki eşim de farketti gülmeye başladık:))tesadüf de olsa çok komik..eşim de diyor ki ikimiz de seni sıkıştıracaz yandın elimizden çekeceğin var

Canım bence yakın bi hastaneye git kalp atışına baktır bi kere hareket etmemesi gerekiyo en fazla 10 hareket normal sayılır ama genede iyi seyler düşünelim belki de uyumuştur kuzucuk insallah hersey yolundadır
Gittim bugun dr.ankarada buyukdogumdaydim yatis dedi hemen sonra bi dobler cektirdim bi deger yuksek cikti sma ultrasonu cekerken yarim saat ugrasti tam olcum yapamıyorum dedi badka dr.cagirdi yani sonuctan ben emin olamadim bunun üzerine de dr yatisa tam karar verdi sebebini soruyorum neden hareketi az bisi demiyolar yatinca ne olacak ne kadar yatarim hiçbişey demiyolar sinirlerim bozuldu bide 9da gidip aksam 6ya kadar surunce istemiyorum deyip ağlayarak ciktim yarin ozele gidip karar vereceğim

Orası öyle gözüküyor :) Bir arkadasım var, onunda oglu oluyor bana dedi dün "Kızım bir adamı kolluyorduk karı kızdan simdi iki tane oldular napicaz biz" diye. Cok güldüm

Kordon dolanip dolanmadigiyla ilgili bir aciklama yaptilar mi canim?

Calisabilir raporumu aldim. Raporda tahmini bebek dogum tarihi 29.04.2017 gorunuyor. Mayis dan nisana dusurduler :)
Canım bu çalışabilir raporu konusunda beni aydınlatır mısın ben illa 32 olmak zorunda mı 33de gitsem de 32yim desem kim bilecek ki takip eden doktor dışında son adet tarihini bi hafta geç söylerim doğum da erken olmuş gibi olur mesela tani bi netliği yok ki 32nin senin doğum mesela nasıl öne geldi kafamda deli sorular

Doğum ama öyle aniden başlamıyor zaten. Sancı sıklaşınca doktoruna haber verirsen yeniden planlanır. Arkadaşım da zaten gün almıştı ama nişanı akşam vakti gelince sabahına sezaryene girmiş. Yani öyle bir anda doğuma girmiş değil. Allah hayırlı doğumlar versin inşallah hepimize

Annisler hayat kuryaran bir bilgi paylasayim sizinle. Ben bilmiyordum. Bilenler vardir elbet. Anne malum emzirdigi. Donem de yediklerine dikkat etmeli bebege gaz yapacak yiyecekler yememeli. Bu gun bir arkadasm aradi bunu hamilelik doneminde 37. Haftada falan baslatmak gerekiyormus. Minnaklarn gazli dogmamasi icin. Gaz sorunu yasamamis bu sayede cok rahat etms

Canim doktora ozele gitsen bile, saglik ocaklari senin haftani takip edip kaydediyor. Ve 2 li, detayli testlerde haftan ișleniyor.

Bilgilerim olmasa raporda, raporu eklerdim aslinda baktiginda hic bir soru isareti kalmiyor.

Sağolasın canim dikkat etmek lazım

Ben 31+1'de 32'den gün aldığın için izne ayrılınıyor diye duymuştum ama yanlış mı duydum acaba?

Mi
Kizlar ben de 32.haftamdayim ve dr kan ve idrar tahlilinde tekrar istedi idrarda biraz akıntı görünüyor dedi ve fitil verdi biliyorsunuz mantar enfeksiyon en sık karşılaşilanlar arasında benm öyle bir durumum yok ama ilerlememesi için önlem olarak fitil verdi siz de dr nuzdan tahlil isteyin muhakkak.

Aaa evet ben o kısmı hiç düşünmedim :) işin bir de sağlık ocağı boyutu var zaten 37ye kadar çalışamam ama direnmeyi düşünüyorum bakalım ne kadar dayanabileceğim
Canim doktora ozele gitsen bile, saglik ocaklari senin haftani takip edip kaydediyor. Ve 2 li, detayli testlerde haftan ișleniyor.

Bilgilerim olmasa raporda, raporu eklerdim aslinda baktiginda hic bir soru isareti kalmiyor.

Kullaniorum canim magnezyum verdi simdilik haftaya kontrolum var bakalim ne dicek

Aaa evet ben o kısmı hiç düşünmedim :) işin bir de sağlık ocağı boyutu var zaten 37ye kadar çalışamam ama direnmeyi düşünüyorum bakalım ne kadar dayanabileceğim

Basarabiliriz, birbirimize destek oluruz. Doktor 35. Haftada tekrar bakariz engel bir durum varsa ayrilirsin dedi izne. Doktor ayril dedikten sonra yapabilecek birsey yok. Birde mesela toplam dogum izni 16 hafta ya ben ilk hamileligimde 37. Haftada dogum iznine ayrildim 38. Haftada dogum yaptim. 2 haftam da dogum sonrasina kalmis oldu. Yani toplam 16 haftanin 1 haftasini dogundan once kullanmis oldum.

Aynen canım benim doktorum da bir sonraki kontrolümüzde yapalım dedi testleri; 32.haftada olacak. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…