2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ankarada eyup ekici var belki duymussundur cok iyi bir dr aklinda bulunsun canim.insallah yavrun cok iyidir hic biseyi yoktur.niye arafda birakiyolarki seni

Bir bilgide benden. Dogumu kolaylastirmak icin yunus suresinin 31. Ayetini vucudunda bulundurmaliymis. Aklinizda bulunsun. Ne de olsa dunya dua uzerine kurulu. Rabbim saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah. Anlamini da okudim cok guzel...

Son sürat hazırlıklar devam Senin nasıl gidiyor?
Maşallah size bende bitirdim çoğu şeyi şükürler olsun yarın annem gelicek çantasını falan hazırlıyıcaz bazı resimler ekledim odamızdan bi kare Mevlüt hediyelerimiz kokulu taşlarımız ben yaptım hepsini fikir olsun

Eklentiler

• IMG_6205.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_5992.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_5994.webp
    14 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar hayırlı akşamlar .. ben iki gündür bebeğimi hissetmiyorum korkmaya başladım artık tekme felan atmıyor acaba yorgunluktanmidir

Çook güzel canım güle güle kullan. Tam prenses odası olmuş

Calisabilir raporumu aldim. Raporda tahmini bebek dogum tarihi 29.04.2017 gorunuyor. Mayis dan nisana dusurduler :)
Ben de perşembe günü 32'yi dolduruyorum ama izinler pazartesiden başlasın diye 32 çalışabilir raporunu da 37'deki izne ayrılma raporunu da pazartesiye denk getirmeyi düşünüyorum :)
Doğum tarihini ultrasona bakarak mı öne cekti doktorun? Çünkü sanırım SAT'a göre 2 Mayıs?

Kızlar hayırlı akşamlar .. ben iki gündür bebeğimi hissetmiyorum korkmaya başladım artık tekme felan atmıyor acaba yorgunluktanmidir
Canım ben de çok yorgun olduğumda hissetmiyordum. Artık çalışmıyorum rapor aldım 6 gündür evdeyim ve hiç iş yapmadım hareketlerini sürekli hissediyorum. Tatlı ye mandalina vs veya süt iç soluna yat karanlık olsun ortam hissedersin. Yine hissedemezsen doktora git. Aslında hareket ediyor ama vücut yorgun olunca anlamayabiliyor. Bir de 30 haftadan sonra bence daha istikrarlı ve kuvvetli hareket ediyorlar

Aslında dün arkadaşlar la Tekirdağ gidip geldik eve geç girdim belki onun yorgunlugu var.. yedim çikolata felan ama yok

Normalde 32. Haftam yarin doluyor. Doktor yarin degilde cumartesi muayne ettigi icin dogum tarihide buna gore degisti gibi gorunsede raporda izin baslangic tarihim 8 mart gorunuyor. Yani izne ayrilsaydim cumartesinden itibaren degil yarin 32 im doldugu icin carsambadan itibaren baslamis olacakti. Eke ekledim canim.

Eklentiler

• P_20170306_151405_1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…