- 26 Ocak 2010
- 11.135
- 8.408
- 773
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.261
Hmmm erken gittiginden mi oyle oldu o zaman? Ben de birkac gun gec gidecegim ama izin durumu gene perşembeden başlayacak demek. Pazartesiden itibaren olmuyor mu ya? 2 gün 2 gündürNormalde 32. Haftam yarin doluyor. Doktor yarin degilde cumartesi muayne ettigi icin dogum tarihide buna gore degisti gibi gorunsede raporda izin baslangic tarihim 8 mart gorunuyor. Yani izne ayrilsaydim cumartesinden itibaren degil yarin 32 im doldugu icin carsambadan itibaren baslamis olacakti. Eke ekledim canim.
Hahah cok güzelmişBizi biraz motive etsin. Gittikçe şişiyorum böyle yazıları görünce moralim düzeliyor :)
Canım ben geçen hafta biliyorsun hastanede yattım sancılarım oldugu için ordaki ebe karnını çok sevme okşama dedi hissediyor bebek ve hareket ettikçe sancıların oluyor dedi Şen'de son haftalardasın dikkat etKizlar aranizda bebe yagi surenler vardi dimi, ben 2. Kez bebe yagi surdum. Bebek canimi yakacak sekilde hareketlendi. Yanlis birsey mi yaptim acaba? Yagi aldim bolca surdum.
Aynen canim, cumartesi degilde yarin gitseydim orda 2 mayis yazacakti sat 2 mayis. Ama dedigim gibi bu izne cikis tarihimi degistirmedi 8 mart gorunuyor izin baslangic tarihim.Ben de perşembe günü 32'yi dolduruyorum ama izinler pazartesiden başlasın diye 32 çalışabilir raporunu da 37'deki izne ayrılma raporunu da pazartesiye denk getirmeyi düşünüyorum :)
Doğum tarihini ultrasona bakarak mı öne cekti doktorun? Çünkü sanırım SAT'a göre 2 Mayıs?
Telaşlanma canım sakin olmaya çalış. Benim de senin gibi oluyordu ara ara. 2 gün hissetmedim 3. gün hissettim o gün de dr kontrolü vardı. Dedim 2 gün hissetmedim bugün hissettim, senin gibi gelenler oldu şimdiye kadar problem çıkmadı ama bi bakalım dedi. Ultrasonda kıpır kıpırdı dr hissediyor musun dedi inanır mısın hiçbir şey hissetmiyordum. Yorgun olduğunda veya bebeğin pozisyonundan anlamıyor olabilirsin dedi. Ben hem dinlendiğim için hem de bebek kilo aldığından sabah akşam sürekli hissediyorum senin de öyle olacaktır 31. haftada. İnşallah iyidir annesi ama telaşlanıyorsan bence de acile git rahatlarsın hiç değilseAslında dün arkadaşlar la Tekirdağ gidip geldik eve geç girdim belki onun yorgunlugu var.. yedim çikolata felan ama yok
Ben hep suruyorum bebe yagi ama dediğin gibi bir durum yasamadim. Belki de tesadufen denk gelmiştirKizlar aranizda bebe yagi surenler vardi dimi, ben 2. Kez bebe yagi surdum. Bebek canimi yakacak sekilde hareketlendi. Yanlis birsey mi yaptim acaba? Yagi aldim bolca surdum.
Sagol canim, bildigin cildirdi korktum. Surmiyim ya catlayacagim varsa catlarim zaten.Canım ben geçen hafta biliyorsun hastanede yattım sancılarım oldugu için ordaki ebe karnını çok sevme okşama dedi hissediyor bebek ve hareket ettikçe sancıların oluyor dedi Şen'de son haftalardasın dikkat et
Hahah cok güzelmiş
Ben de çoğu zaman kendimi ters dönmüş böceklere benzetiyorum, düzelmek isterler ama beceremezler ya
Ben ilk hamileliğimde neler sürdüm bebe yağı badem yağı ama karnım harita gibi oldu maalesef küçük oğlumdada şimdi hamileligimdede kullanmıyorum bişi dikkat etSagol canim, bildigin cildirdi korktum. Surmiyim ya catlayacagim varsa catlarim zaten.
İlk defa oldu bakalım beklicem huzursuz olursam giderim hastaneye çok yakınım eşim telaslanma diye sakinlestiriyo bakalım belkide dediğin gibi yorgunluktan ben anlamıyorum sanırımTelaşlanma canım sakin olmaya çalış. Benim de senin gibi oluyordu ara ara. 2 gün hissetmedim 3. gün hissettim o gün de dr kontrolü vardı. Dedim 2 gün hissetmedim bugün hissettim, senin gibi gelenler oldu şimdiye kadar problem çıkmadı ama bi bakalım dedi. Ultrasonda kıpır kıpırdı dr hissediyor musun dedi inanır mısın hiçbir şey hissetmiyordum. Yorgun olduğunda veya bebeğin pozisyonundan anlamıyor olabilirsin dedi. Ben hem dinlendiğim için hem de bebek kilo aldığından sabah akşam sürekli hissediyorum senin de öyle olacaktır 31. haftada. İnşallah iyidir annesi ama telaşlanıyorsan bence de acile git rahatlarsın hiç değilse
Kızlar Allah aşkına takmayın kiloları kafanıza ilk hamileliğimde 69la hamile kaldım 86 ile Doğuma girdim ikinci oğlumda 80 le hamile kaldım 91 le Doğuma girdim emzirme falan derken 94 çıktım daha sonra emzirme bitince 70 kiloya düştüm kiloyu takmayın kafaya hamileleğin keyfini çıkarın sonra çok arıyorsunuz bu günleriBen bazen ağlıyorum :/ sinirlerim bozuluyor aldığım kiloya :/
Ben kullaniorum hic oyle bisey olmadi bende canim ondan okduguna eminmisinKizlar aranizda bebe yagi surenler vardi dimi, ben 2. Kez bebe yagi surdum. Bebek canimi yakacak sekilde hareketlendi. Yanlis birsey mi yaptim acaba? Yagi aldim bolca surdum.
Bende kullaniyorum ama yag ile alakali degildir, oyle denk gelmistir. Bende simdi yan yattim vurup duruyo anne kalk der gibiKizlar aranizda bebe yagi surenler vardi dimi, ben 2. Kez bebe yagi surdum. Bebek canimi yakacak sekilde hareketlendi. Yanlis birsey mi yaptim acaba? Yagi aldim bolca surdum.
Bende kullaniyorum ama yag ile alakali degildir, oyle denk gelmistir. Bende simdi yan yattim vurup duruyo anne kalk der gibiKizlar aranizda bebe yagi surenler vardi dimi, ben 2. Kez bebe yagi surdum. Bebek canimi yakacak sekilde hareketlendi. Yanlis birsey mi yaptim acaba? Yagi aldim bolca surdum.
Canım diğer arkadaşların dediği gibi yorgun olduğumuzda hareketli olduğumuzda hissedemiyoruz yarin istersen bir kontrole git için rahat olsun.İlk defa oldu bakalım beklicem huzursuz olursam giderim hastaneye çok yakınım eşim telaslanma diye sakinlestiriyo bakalım belkide dediğin gibi yorgunluktan ben anlamıyorum sanırım
Deneyelim bakalim gerci ben brokoli, karnibahar i biraktim banada gaz yapiyo diye kuru fasulye, nohut yiyen biride degilim pek hatta canim cok kurufasulye istedi yapicam bu hafta normalde hic sevmemAnnisler hayat kuryaran bir bilgi paylasayim sizinle. Ben bilmiyordum. Bilenler vardir elbet. Anne malum emzirdigi. Donem de yediklerine dikkat etmeli bebege gaz yapacak yiyecekler yememeli. Bu gun bir arkadasm aradi bunu hamilelik doneminde 37. Haftada falan baslatmak gerekiyormus. Minnaklarn gazli dogmamasi icin. Gaz sorunu yasamamis bu sayede cok rahat etms
Canim korkma hemen ama tedbirli olmakta fayda var tabiki. Arkadasimda bi gun hic hissetmemis doktor demis ice vuruyo bazen sirta dogru belki ondan hissetmemis olabilirsin. Cikolataya sute karanlikta uzaninca oynamiyosa cok bekleme icin rahatlasin diye bi ultrasona girAslında dün arkadaşlar la Tekirdağ gidip geldik eve geç girdim belki onun yorgunlugu var.. yedim çikolata felan ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?