2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar aranizda bebe yagi surenler vardi dimi, ben 2. Kez bebe yagi surdum. Bebek canimi yakacak sekilde hareketlendi. Yanlis birsey mi yaptim acaba? Yagi aldim bolca surdum.

Hmmm erken gittiginden mi oyle oldu o zaman? Ben de birkac gun gec gidecegim ama izin durumu gene perşembeden başlayacak demek. Pazartesiden itibaren olmuyor mu ya? 2 gün 2 gündür

Kizlar aranizda bebe yagi surenler vardi dimi, ben 2. Kez bebe yagi surdum. Bebek canimi yakacak sekilde hareketlendi. Yanlis birsey mi yaptim acaba? Yagi aldim bolca surdum.
Canım ben geçen hafta biliyorsun hastanede yattım sancılarım oldugu için ordaki ebe karnını çok sevme okşama dedi hissediyor bebek ve hareket ettikçe sancıların oluyor dedi Şen'de son haftalardasın dikkat et

Aynen canim, cumartesi degilde yarin gitseydim orda 2 mayis yazacakti sat 2 mayis. Ama dedigim gibi bu izne cikis tarihimi degistirmedi 8 mart gorunuyor izin baslangic tarihim.

Aslında dün arkadaşlar la Tekirdağ gidip geldik eve geç girdim belki onun yorgunlugu var.. yedim çikolata felan ama yok
Telaşlanma canım sakin olmaya çalış. Benim de senin gibi oluyordu ara ara. 2 gün hissetmedim 3. gün hissettim o gün de dr kontrolü vardı. Dedim 2 gün hissetmedim bugün hissettim, senin gibi gelenler oldu şimdiye kadar problem çıkmadı ama bi bakalım dedi. Ultrasonda kıpır kıpırdı dr hissediyor musun dedi inanır mısın hiçbir şey hissetmiyordum. Yorgun olduğunda veya bebeğin pozisyonundan anlamıyor olabilirsin dedi. Ben hem dinlendiğim için hem de bebek kilo aldığından sabah akşam sürekli hissediyorum senin de öyle olacaktır 31. haftada. İnşallah iyidir annesi ama telaşlanıyorsan bence de acile git rahatlarsın hiç değilse

Sagol canim, bildigin cildirdi korktum. Surmiyim ya catlayacagim varsa catlarim zaten.

İlk defa oldu bakalım beklicem huzursuz olursam giderim hastaneye çok yakınım eşim telaslanma diye sakinlestiriyo bakalım belkide dediğin gibi yorgunluktan ben anlamıyorum sanırım

Ben bazen ağlıyorum :/ sinirlerim bozuluyor aldığım kiloya :/
Kızlar Allah aşkına takmayın kiloları kafanıza ilk hamileliğimde 69la hamile kaldım 86 ile Doğuma girdim ikinci oğlumda 80 le hamile kaldım 91 le Doğuma girdim emzirme falan derken 94 çıktım daha sonra emzirme bitince 70 kiloya düştüm kiloyu takmayın kafaya hamileleğin keyfini çıkarın sonra çok arıyorsunuz bu günleri

Bende kullaniyorum ama yag ile alakali degildir, oyle denk gelmistir. Bende simdi yan yattim vurup duruyo anne kalk der gibi ama kusura bakmasin cok yorgunum uyumam lazim, sabah beri midem tas gibi usuttummu naptiysam uyuyam uyanam belkim gecer herkese iyi geceleeeeerrrr ben uyudummmm

Bende kullaniyorum ama yag ile alakali degildir, oyle denk gelmistir. Bende simdi yan yattim vurup duruyo anne kalk der gibi ama kusura bakmasin cok yorgunum uyumam lazim, sabah beri midem tas gibi usuttummu naptiysam uyuyam uyanam belkim gecer herkese iyi geceleeeeerrrr ben uyudummmm

Kizlar bu gun minnakima nohut battaniye aldim. Lc waikikiden hem u ygun hem kaliteli. Almak isteyen olursa internetten de siparis veriliyo. Yada.magazasinda ev tekstili.bölümünde var 20 tl ye. Piyasada 30 dan asagi yok 30dan asagi olaninda mali iyi .degl

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-07-00-23-10.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 55
İlk defa oldu bakalım beklicem huzursuz olursam giderim hastaneye çok yakınım eşim telaslanma diye sakinlestiriyo bakalım belkide dediğin gibi yorgunluktan ben anlamıyorum sanırım
Canım diğer arkadaşların dediği gibi yorgun olduğumuzda hareketli olduğumuzda hissedemiyoruz yarin istersen bir kontrole git için rahat olsun.

Deneyelim bakalim gerci ben brokoli, karnibahar i biraktim banada gaz yapiyo diye kuru fasulye, nohut yiyen biride degilim pek hatta canim cok kurufasulye istedi yapicam bu hafta normalde hic sevmem sadece gaz yapan yiyecekler degilde kendimizide usutmememiz lazimki gaz olmasin bende tam tersi bi haftadir ustumu bile örtmüyorum askiliyla yatiyorum ayaklar ciplak o kadar ki sicak basiyo nolcak bu halim :)

Aslında dün arkadaşlar la Tekirdağ gidip geldik eve geç girdim belki onun yorgunlugu var.. yedim çikolata felan ama yok
Canim korkma hemen ama tedbirli olmakta fayda var tabiki. Arkadasimda bi gun hic hissetmemis doktor demis ice vuruyo bazen sirta dogru belki ondan hissetmemis olabilirsin. Cikolataya sute karanlikta uzaninca oynamiyosa cok bekleme icin rahatlasin diye bi ultrasona gir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…