2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hayirli geceler hamisler kac gundur yazamadim misafirim vardi sizin yazdiklarinizida anca bitirebildm:) oda resmi pijamalar hediyelikler gordum hepside birbirinden guzel masAllah. ECEcanN canim onerdigin sayfaya baktim az once gercekten fiyatlar hem uygun hemde guzel seyler var ben gecen carsida bakindim guzel seyler bulamadm burda bide pahaliydi baya.siteden aldiklarin eline ulastimi kapidan odeme yoktu kart gecilecegi icin sana sormadan almak istemedim guvenilirmi diye

Tahtakaletoptancıları diye site var herşey çoooooooooookkkkkkkk uyguun 50 şişe mantarlı şişe 50 hediyelik çanta ve 50 lokum kutusu puanlı bana kaça geldi söylüyoruummmmmm ........
Tam 33.50 TL
Gercekten hem cok guzeller hem de sok edici derecede ucuz. Bizim burda hediyelik hazirlayan bir yere fikir edinmek icin sordugumda kolonya sisesi icin 6 lira demisti. 50 adet uzeri olursa 5ten yapariz diyordu tanesi icin. Gule gule dagit canim

Canım inşallah dayanırız ama işte gün içinde o kadar yoğun oluyorum ki kalkıp tuvalete gidemiyorum sonra bebeğe bu da zarar belkide diyorum 38.hafta bebek gelişimini tamamladıktan sonra bana göre ideal doğum haftası Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım başka yere git yarın hemen, sürümcemede bırakmışlar seni uyuz oldum.

O zaman kendini cok zorlama canim, dayanabildigin kadar. Bebege de guc toplamak lazim.

Nasıl yani?
Valla ben catladıgım icin yağ, krem kullanımını artırdım, surekli ovmak zorundayım karnımı. Arkadaş bu bebekler de her seyden etkileniyorlar. Yok göğsünü okşama dogumu başlatır, karnını ovma sancın başlar. Doğumun başlaması bu kadar kolay mıymış ya? Sinirlerim bozuldu
Ben bazen ağlıyorum :/ sinirlerim bozuluyor aldığım kiloya :/
Canım ağlama ya inan bazen ben de hareketlerim kısıtlandıgı icin sinir oluyorum, cok aciz hissediyorum kendimi ama ne kaldı zaten şunun şurasında :) doğumla birlikte geçecek hepsi oyle düşün

Canım çok güzeller Yasinler bende Mevlüt için Yasin aldım tespihle en güzel hatıra Mevlüt için
Eveet acik bir amel kapisi insallah.aksam alintiliyacaktm esim geldi yarim kaldi canim prensesinin odasi maasallah cok guzel olmus Allahim hayirli nurlu uykular nasip etsin.poncik poncik uyusun kucuk hanim

Ben de isterdim ücretsiz izin almayı ama ben ücretsiz izin alırsam kredilerimizi ödeyemeyiz o yüzden 4 aralık itibariyle işbaşı yapıcam, belki yarım gün çalışmayı düşünebilirim.
4 aralık mı dogum iznin kac hafta canım benim eylül başı bitmiş olacak

benim doktorum hemen hemen her gittiğimde kan ve idrar testi istiyor canım. Kan değerlerimde sorun yok hatta sanırım bu nedenle bana hiç kan hapı falan vermedi bir çok kişinin kullandığını duyuyorum.

Aslinda arada yaptirmak lazim sen yaptirmişsin yine . ben bi basinda yaptirdim bir şey yoktu sonra 5.ayimda yaptirdim tsh yuksek cikti ilaca başladim .sonra da başka hiçbir şeye bakilmadi
Anladım canım, işte aile hekiminde hemşire düzenli alıyor, bir şey cıksa haber verirdi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…