2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Konfor resmen 1 haftada hepsi biter, yeter ki işleri bitirmeye niyetlen. Sonra kafan rahat olur. Ben acayip rahatladım. Rüyalar görüyordum acil doğuma giriyorum şu eksik bu eksik diye panik oluyorum filan
Rüya demişken bende rüyamda gördüm dün akşam doğum yapmışım minik dudaklı bebeğim vardı beni görünce gülümsedi bana. dedim hangi ara doğurdum ne zaman doğurdm hiç acı sızı yok bende ne rahatmış kolaymış diyordum. Allahm inşallah gerçeğini nasip etsin aynı şekilde söylemeyi

Ankarada eyup ekici var belki duymussundur cok iyi bir dr aklinda bulunsun canim.insallah yavrun cok iyidir hic biseyi yoktur.niye arafda birakiyolarki seni
Sagol canm duydum arastirdimda bugun netice alamazsam onuda düşünüyorum

Kızlar bebeğimi kasıklarımda hissediyorum son bir haftadır sürekli aşağıda hareket ediyo kontrolüme bir hafta var daha yardımcı olur musunuz sizde de var mı böyle bir durum 31 haftalığım bu arada

vayyy gerçekten çok uygunmuş...
mantarlı şişelere gül suyu konulup mevlitte dağıtılabilir
harikasın valla..
Aynen cnm hastanede dağıtcm inşallah. mevlütte bakarız o zamn gelsinde. belki mevlüte bişey yapmam.çok hazırlığm olur çünkü yeme içme. o zaman duruma göre haraket ederm.

İlk defa oldu bakalım beklicem huzursuz olursam giderim hastaneye çok yakınım eşim telaslanma diye sakinlestiriyo bakalım belkide dediğin gibi yorgunluktan ben anlamıyorum sanırım
Bence yorgunluktan hissetmiyorsun veya pozisyonundan ama bunu en iyi dr bilir. İhmal etme yine de. 2 hafta sonra tekme vs değil direk çıkıntı olarak görüp hissedeceksin bebeğini muhteşem bir duygu İyice büyüyünce böyle oluyor demek ki. Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Anne olmak zor ama çalışan anne olmak daha zor sanki.. Mesajlarınızı okudum da bende baktım bizde durum ne oluyor ne bitiyor diye. İnsan 1 günün bile hesabını yapıyor bebeği ile kendisi ilgilenebilmek için Allah yardımcımız olsun

Kızlar bebeğimi kasıklarımda hissediyorum son bir haftadır sürekli aşağıda hareket ediyo kontrolüme bir hafta var daha yardımcı olur musunuz sizde de var mı böyle bir durum 31 haftalığım bu arada
bende bazen kasıklarımda hissediyorum gıdıklanıyorum hatta oralarda kıpırdanınca :) korkmayın

Canım ben de benzer bir durum yaşıyorum, 2-3 gündür kasıklara vuruyor genelde. Sebebini çözdüm en azından kendim için; önceden bebeğimin kafası aşağıda bacaklar yukardaydı bu nedenle hareketlerini göbekte hissediyordum. Dün doktor kontrolünde doktor söyledi bebeğin kafası yukarı çıkmış bacaklar eller daha aşağıda. Öyle olunca da kasıklara vuruyor şu an. Tamamen bebeğin pozisyonu ile alakalı yani. Ayy resmen vajinama vuruyor birazdan fırlayacak diye korkuyorum

Sagol canm duydum arastirdimda bugun netice alamazsam onuda düşünüyorum
Insallah hic birseye gerek kalmadan rahatlatirlar seni.bize mutlaka haber ver gece yatarkende aklimdaydin dua ettim insallah hic bir sorun yoktur
evet cnm hatta eft yaptım 31 TL ye geldi. yuzde 6 indirim oldu eft ile. 3 ürün. şişeler, lokum kutuları, hediyelik çantaları, 50 şer adet yeterli bana. teşekkürler dery.a cnm
Bencede yeterli 50 tane eve bile kalir.ama ben o siseleri bulamadim kutularda 40 kr tu sanirim

Walla ben tuvalete zor yetişiyorum kasıklarımda baya belirgin hareketleri war insan korkuyo yinede

benimki bazen hem kasıktan hem göbekten oynuyor bende diyorumki eli ayağı durmuyor eliyle kazıma çalışması yaparken ayağıylada tekmeliyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…