- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.321
https://www.tahtakaletoptancilari.com/seker-mazemeleri/cam-urunleri#/sort=p.price/order=ASC/limit=21Insallah hic birseye gerek kalmadan rahatlatirlar seni.bize mutlaka haber ver gece yatarkende aklimdaydin dua ettim insallah hic bir sorun yoktur
Bencede yeterli 50 tane eve bile kalir.ama ben o siseleri bulamadim kutularda 40 kr tu sanirim
Senin rüya çok güzelmiş canım benimki daha çok kabustu.Rüya demişken bende rüyamda gördüm dün akşam doğum yapmışım minik dudaklı bebeğim vardı beni görünce gülümsedi bana. dedim hangi ara doğurdum ne zaman doğurdm hiç acı sızı yok bende ne rahatmış kolaymış diyordum. Allahm inşallah gerçeğini nasip etsin aynı şekilde söylemeyi
maasallah yıllık izin süpermiş :) süt izni ne oluyo
Insaallah caanım, Allah kolaylık versin... gercekten zormus ama hamiş hamiş calışmakBanada bu ayın 17sinde rapor verecek ama ben kısmetse çalışabilir raporu alacağım 2 hafta daha. hem maddi olarak 900 -950 tl kar olur yinede bana 10gün daha çalışmak bebeğime alacağım şeyler var.hem manevi olarak fazla zaman geçirim diye. inşallah planladığm gibi olur ayın 17sine gelelim de hayırlısıyla
hımm evet işyerlerine göre degişiyo demekki hayırlısı :)) tesekkurler acıklama için canımsüt izni bebeğiniz 1 yaşını doldurana dek günde 1,5 saat kullanabileceğiniz izin hakkı. Aslında toplu kullanılmıyor kanuna göre. Gün içinde istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz ya da işe geç gelme/erken çıkma şeklinde uygulanıyor. Ama tabi bu işler birazda işçi işveren ilişkisine bakıyor toplu kullanma açısından yani..
Hoşgeldin aramızagünaydın anneler, uzun süredir topiği takip ediyorum ama mesajlar hızla değiştiğinden yazamıyordum :) Allah nasip ederse ben de mayıs annesiyim, inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. Artık ay olarak genelde 28 hafta ve üzerindeyiz, sağlık açısından tansiyon ölçümlerimize ve ödem durumlarına dikkat etmeliyiz, diyabet tanısı almış olanlarda diyete dikkat etmeli, artık bebeklerimiz haftada ortalama 200 gram alıyorlar yani biz hiç almasak da doğuma kadar alınacak 2-3 kilo bizi bekliyor, bu aylarda bebeğimizin beyin gelişimi hızlandığı için beslenme daha önemli hale geldi, hergün çiğ badem, çiğ ceviz, haşlama yumurta , haftada 2 gün küçük deniz balıkları yenilmesi faydalı olacaktır. Kas kramplarımız artacaktır bunun içinde magnezyum desteği almak gerekir, ayrıca ligament ağrısı denilen kısa süreli ama bıçak saplanır gibi can yakan ağrılarımız olup geçecektir, genelde ani oturup kalkmalarla ani hareketlerle bu ağrı tetiklenir, sebebi bebeğin büyümesiyle rahmin ağırlığının artması ve rahmi tutan bağların yani ligamentlerin gerilmesidir. Sağlık durumu müsait olanların günde 30 dk orta düzeyde yürüyüşe başlama vakti geldi, bacak ve karın kaslarının yürüyüşle güçlenmesi doğumda bebeğin itilmesini hızlandıracaktır. Kansızlık şikayeti olanların doktor kontrolüyle kan ilaçlarını düzenletmesi ve itinayla kullanarak doğuma kadar kansızlığı azaltmaları gerekir, zaten doğumda ve lohusalıkta kan kaybı olacağı için şimdiden toparlamak lazım. Sırt üstü yatmak bebeğe hiçbir zarar vermez ancak rahmin arkasından bacaklarımız ve kalp arasında kan ileten ana damar yani aorta abdominalis vardır, sırt üstü yatınca bebeğin ağırlığıyla damar sıkışır ve kan akımınız azalır, bu da altta bacak ve kasık ağrılarına, uyuşmalara, kramplara neden olur, üstte çarpıntı , nefes alamama, boğazınıza baskı var gibi hisler yatırır bu yüzden sırt üstü yatmanız önerilmez. Rahime ve dolayısıyla bebeğinize kan götüren ana damar vena cava sağ tarafınızdafır, sağ tarafınıza uzun süre yatarsanız bu seferde rahim vena cavaya basacağı için rahime giden kan miktarı azalır, bebeğiniz rahatsız olur, hareketleri yavaşlar, en sağlıklı yatış sol tarafınıza dönerek yatmak olacaktır. Vücudumuzdaki kan miktarı hamilelik öncesine göre çok arttığından burun kanamaları artabilir, burunlara nazik davranmak gerekir. Deride çatlakların oluşmamasının ilk kuralı içeriden nemlendirmektir yani bol su içilmesi lazım, bol su içmeden ne sürseniz çatlarsınız, ayrıca c vitamini deriyi sağlam tutan kolagenleri artırdığından her gün c vitamini tüketmeye çalışın, dışarıdan da yağlarla cildi nemlendirmek yeterli olacaktır. :)
Aminnn aynen dediğin gibi canım. İzinlerimiz çok az doğum sonrası 8 hafta nedir ya? En az 6 ay olmalı. İlk 6 ay sadece anne sütü deniyor izin süresine bakAnne olmak zor ama çalışan anne olmak daha zor sanki.. Mesajlarınızı okudum da bende baktım bizde durum ne oluyor ne bitiyor diye. İnsan 1 günün bile hesabını yapıyor bebeği ile kendisi ilgilenebilmek için Allah yardımcımız olsun
Yaaaa çok tatlı seyler almıssın ve inanilmaz uygun... Hemen bakınayım biseyler ben deBak cnm. hatta EFT yapanlara yüzde 6 indirim yapılıyor. 31 TL ye geldi hepsi. 3 parça ürün 50 şer adet.Başka yerde bu kadar şey mümkün değil 31 TL tutmaz.
Hediye el çantayı beyaz almakla iyimi ettim bilmiyorum ama . pembe rengi yoktu zaten. beyaza puanlı pembe kurdele yaparım dedim.inşallah güzel durur
yok ben o kadar pimprkli davranamadım vallaSenin rüya çok güzelmiş canım benimki daha çok kabustu.Ay bebeğim doğdu, süt arttırıcı çayımı getirin, göğüs ucu kremim nerede bebeğimi besleyeceğim hiçbir şey hazır değil tadında bir rüyaydı benimki Ama bebişkom çok tatlıydı
cnm bende ilk kez siparş verdim. geçende arkadaş demişti inşallah salatalık gelmezHayirli geceler hamisler kac gundur yazamadim misafirim vardi sizin yazdiklarinizida anca bitirebildm:) oda resmi pijamalar hediyelikler gordum hepside birbirinden guzel masAllah.ECEcanN canim onerdigin sayfaya baktim az once gercekten fiyatlar hem uygun hemde guzel seyler var ben gecen carsida bakindim guzel seyler bulamadm burda bide pahaliydi baya.siteden aldiklarin eline ulastimi kapidan odeme yoktu kart gecilecegi icin sana sormadan almak istemedim guvenilirmi diye
Aminnn aynen dediğin gibi canım. İzinlerimiz çok az doğum sonrası 8 hafta nedir ya? En az 6 ay olmalı. İlk 6 ay sadece anne sütü deniyor izin süresine bakÜcretsiz izni de herkes alamaz şartlar malum kredi vs.
Ay salatalık demeyin nolurcnm bende ilk kez siparş verdim. geçende arkadaş demişti inşallah salatalık gelmez
Kart ve eft ödemesi var eft yaparsan yüzde 6 indirim var. eft yaptm. ne zamn gelir bilmiyorm. 1 hafta sürer galiba .ben ararım bikaç gün snra ne zamn ulaşır diye.
Ay salatalık demeyin nolurDur gidip bir iki tane yiyim.
Haftalık toplam da kullanılıyor. Her gün erken-geç çıkmak değil de, haftanın 1 günü izinli şeklindesüt izni bebeğiniz 1 yaşını doldurana dek günde 1,5 saat kullanabileceğiniz izin hakkı. Aslında toplu kullanılmıyor kanuna göre. Gün içinde istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz ya da işe geç gelme/erken çıkma şeklinde uygulanıyor. Ama tabi bu işler birazda işçi işveren ilişkisine bakıyor toplu kullanma açısından yani..
Maşallah canımTeyzeleri minnakimi gormeye gttim bu gun. 1400 gram olmusuz. Normal dogum pozisyonuna da girmisiz. Kafasi asagidaydi balimin:) ayaklar bi sag bi sol zaten. Dr a diyorum bazen çıkınti yapiyo elimi koyuyorum saniye durmuyo kaciyor hemen. Nazli bir bebek demekki dedi. Kii olusundan nazlidr kizimiz :))
neydi sayfanin adi cnm.. instagramda mi?evet cnm hatta eft yaptım 31 TL ye geldi. yuzde 6 indirim oldu eft ile. 3 ürün. şişeler, lokum kutuları, hediyelik çantaları, 50 şer adet yeterli bana. teşekkürlerdery.a cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?