- 27 Temmuz 2015
- 342
- 1.207
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.341
Ben bir kaç kere aile hekiminde yaptirdim sonuçlarin yanliş ciktiğini farkettim yaptiramiyorum o yüzden dişarda da dünya para yaAnladım canım, işte aile hekiminde hemşire düzenli alıyor, bir şey cıksa haber verirdi herhalde
Benimde daha cantam yok... arkadasim dedi kücük bir valiz hazirla hem daha cok sigar. Bilemedim acikcasi :) ve kac gün kaliniyor hastanede onuda bilmiyom..Kızlar ben çanta almadım hala. nasl alayım siz nasl aldınız resimlermisiniz ya bakayım?çok uçuk fiyat olmasın ama.hangi siteyi öneriyorsunuz nerden alayıııııııım
Ne güzel yaptiriyorsan sorun yok bütün tetkikler cok pahali tutuyor ya ben istanbulda özelde her ay yaptiramiyorum bu yuzdenbenim doktorum hemen hemen her gittiğimde kan ve idrar testi istiyor canım. Kan değerlerimde sorun yok hatta sanırım bu nedenle bana hiç kan hapı falan vermedi bir çok kişinin kullandığını duyuyorum.
Ne güzel yaptiriyorsan sorun yok bütün tetkikler cok pahali tutuyor ya ben istanbulda özelde her ay yaptiramiyorum bu yuzdenbenim doktorum hemen hemen her gittiğimde kan ve idrar testi istiyor canım. Kan değerlerimde sorun yok hatta sanırım bu nedenle bana hiç kan hapı falan vermedi bir çok kişinin kullandığını duyuyorum.
https://www.tahtakaletoptancilari.com/seker-mazemeleri/cam-urunleri#/sort=p.price/order=ASC/limit=21neydi sayfanin adi cnm.. instagramda mi?
Haftalık toplam da kullanılıyor. Her gün erken-geç çıkmak değil de, haftanın 1 günü izinli şeklinde@ucangiz
aatestler için ekstra ücret mi alıyorlar bende özele gidiyorum canım muayene parası dışında ödeme yapmıyoruzNe güzel yaptiriyorsan sorun yok bütün tetkikler cok pahali tutuyor ya ben istanbulda özelde her ay yaptiramiyorum bu yuzden
Teyzeleri minnakimi gormeye gttim bu gun. 1400 gram olmusuz. Normal dogum pozisyonuna da girmisiz. Kafasi asagidaydi balimin:) ayaklar bi sag bi sol zaten. Dr a diyorum bazen çıkınti yapiyo elimi koyuyorum saniye durmuyo kaciyor hemen. Nazli bir bebek demekki dedi. Kii olusundan nazlidr kizimiz :))
Bebek çantasından bahsediyor sanmıştım ben, hastane çantasından mı bahsediyorsun canımBenimde daha cantam yok... arkadasim dedi kücük bir valiz hazirla hem daha cok sigar. Bilemedim acikcasi :) ve kac gün kaliniyor hastanede onuda bilmiyom..
Genelde normal doğumda 1 sezeryanda 2 diyorlar. Değişebiliyor tabiBenimde daha cantam yok... arkadasim dedi kücük bir valiz hazirla hem daha cok sigar. Bilemedim acikcasi :) ve kac gün kaliniyor hastanede onuda bilmiyom..
Güzel paylaşım teşekkürler ..bende gastasyonel diyabet cıktı dikkat ediyorum ve insan iyice agırlaşıyor..günaydın anneler, uzun süredir topiği takip ediyorum ama mesajlar hızla değiştiğinden yazamıyordum :) Allah nasip ederse ben de mayıs annesiyim, inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. Artık ay olarak genelde 28 hafta ve üzerindeyiz, sağlık açısından tansiyon ölçümlerimize ve ödem durumlarına dikkat etmeliyiz, diyabet tanısı almış olanlarda diyete dikkat etmeli, artık bebeklerimiz haftada ortalama 200 gram alıyorlar yani biz hiç almasak da doğuma kadar alınacak 2-3 kilo bizi bekliyor, bu aylarda bebeğimizin beyin gelişimi hızlandığı için beslenme daha önemli hale geldi, hergün çiğ badem, çiğ ceviz, haşlama yumurta , haftada 2 gün küçük deniz balıkları yenilmesi faydalı olacaktır. Kas kramplarımız artacaktır bunun içinde magnezyum desteği almak gerekir, ayrıca ligament ağrısı denilen kısa süreli ama bıçak saplanır gibi can yakan ağrılarımız olup geçecektir, genelde ani oturup kalkmalarla ani hareketlerle bu ağrı tetiklenir, sebebi bebeğin büyümesiyle rahmin ağırlığının artması ve rahmi tutan bağların yani ligamentlerin gerilmesidir. Sağlık durumu müsait olanların günde 30 dk orta düzeyde yürüyüşe başlama vakti geldi, bacak ve karın kaslarının yürüyüşle güçlenmesi doğumda bebeğin itilmesini hızlandıracaktır. Kansızlık şikayeti olanların doktor kontrolüyle kan ilaçlarını düzenletmesi ve itinayla kullanarak doğuma kadar kansızlığı azaltmaları gerekir, zaten doğumda ve lohusalıkta kan kaybı olacağı için şimdiden toparlamak lazım. Sırt üstü yatmak bebeğe hiçbir zarar vermez ancak rahmin arkasından bacaklarımız ve kalp arasında kan ileten ana damar yani aorta abdominalis vardır, sırt üstü yatınca bebeğin ağırlığıyla damar sıkışır ve kan akımınız azalır, bu da altta bacak ve kasık ağrılarına, uyuşmalara, kramplara neden olur, üstte çarpıntı , nefes alamama, boğazınıza baskı var gibi hisler yatırır bu yüzden sırt üstü yatmanız önerilmez. Rahime ve dolayısıyla bebeğinize kan götüren ana damar vena cava sağ tarafınızdafır, sağ tarafınıza uzun süre yatarsanız bu seferde rahim vena cavaya basacağı için rahime giden kan miktarı azalır, bebeğiniz rahatsız olur, hareketleri yavaşlar, en sağlıklı yatış sol tarafınıza dönerek yatmak olacaktır. Vücudumuzdaki kan miktarı hamilelik öncesine göre çok arttığından burun kanamaları artabilir, burunlara nazik davranmak gerekir. Deride çatlakların oluşmamasının ilk kuralı içeriden nemlendirmektir yani bol su içilmesi lazım, bol su içmeden ne sürseniz çatlarsınız, ayrıca c vitamini deriyi sağlam tutan kolagenleri artırdığından her gün c vitamini tüketmeye çalışın, dışarıdan da yağlarla cildi nemlendirmek yeterli olacaktır. :)
Allah allah sonuçların yanlış çıktığını nasıl fark ettin canım? Evet özellerde pahalı oluyor, devlette de doktor kendisi takip etmediği için arıza çıkartıyor yapmıyor. Yani ben yaptıramadımBen bir kaç kere aile hekiminde yaptirdim sonuçlarin yanliş ciktiğini farkettim yaptiramiyorum o yüzden dişarda da dünya para ya
Tabi canım, işveren insiyatifinde bu durum. Benim fabrikamda vardiyalı çalışma sistemi olduğu için, haftanın 1 günü veriyor. Kanunda geçen günlük 1.5 saat tabiki.canım kanunda o şekilde geçmiyor. Bebeğin emme ihtiyacı bir günlük olmadığı için :) senin dediğin durumda yine işçi-işveren ilişkisine giriyor. Olması gereken her iş günü için 1,5 saat kullanmak.
aynen hastane çantası. e hastane çantası bebek çantası da olmuyor mu sonuçda aynı çantayı kullanmayacakmıyız
31 haftalık gebeyim hiç bir şey almadım daha çok mu rahatım
Âmin teyzesi cümlemizin evlatları inşEveet acik bir amel kapisi insallah.aksam alintiliyacaktm esim geldi yarim kaldi canim prensesinin odasi maasallah cok guzel olmus Allahim hayirli nurlu uykular nasip etsin.poncik poncik uyusun kucuk hanim
Benimde daha cantam yok... arkadasim dedi kücük bir valiz hazirla hem daha cok sigar. Bilemedim acikcasi :) ve kac gün kaliniyor hastanede onuda bilmiyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?