2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ben çanta almadım hala. nasl alayım siz nasl aldınız resimlermisiniz ya bakayım?çok uçuk fiyat olmasın ama .hangi siteyi öneriyorsunuz nerden alayıııııııım
Benimde daha cantam yok... arkadasim dedi kücük bir valiz hazirla hem daha cok sigar. Bilemedim acikcasi :) ve kac gün kaliniyor hastanede onuda bilmiyom..

benim doktorum hemen hemen her gittiğimde kan ve idrar testi istiyor canım. Kan değerlerimde sorun yok hatta sanırım bu nedenle bana hiç kan hapı falan vermedi bir çok kişinin kullandığını duyuyorum.
Ne güzel yaptiriyorsan sorun yok bütün tetkikler cok pahali tutuyor ya ben istanbulda özelde her ay yaptiramiyorum bu yuzden

benim doktorum hemen hemen her gittiğimde kan ve idrar testi istiyor canım. Kan değerlerimde sorun yok hatta sanırım bu nedenle bana hiç kan hapı falan vermedi bir çok kişinin kullandığını duyuyorum.
Ne güzel yaptiriyorsan sorun yok bütün tetkikler cok pahali tutuyor ya ben istanbulda özelde her ay yaptiramiyorum bu yuzden

Haftalık toplam da kullanılıyor. Her gün erken-geç çıkmak değil de, haftanın 1 günü izinli şeklinde @ucangiz

canım kanunda o şekilde geçmiyor. Bebeğin emme ihtiyacı bir günlük olmadığı için :) senin dediğin durumda yine işçi-işveren ilişkisine giriyor. Olması gereken her iş günü için 1,5 saat kullanmak.

aatestler için ekstra ücret mi alıyorlar bende özele gidiyorum canım muayene parası dışında ödeme yapmıyoruz

maşallah size nasıl kilosu haftası ile uyumlu değil mi annesi doktorunuz bişey dedi mi

Güzel paylaşım teşekkürler ..bende gastasyonel diyabet cıktı dikkat ediyorum ve insan iyice agırlaşıyor..
hepimize saglıklı kolay doğum insanllah

Ben bir kaç kere aile hekiminde yaptirdim sonuçlarin yanliş ciktiğini farkettim yaptiramiyorum o yüzden dişarda da dünya para ya
Allah allah sonuçların yanlış çıktığını nasıl fark ettin canım? Evet özellerde pahalı oluyor, devlette de doktor kendisi takip etmediği için arıza çıkartıyor yapmıyor. Yani ben yaptıramadım

Tabi canım, işveren insiyatifinde bu durum. Benim fabrikamda vardiyalı çalışma sistemi olduğu için, haftanın 1 günü veriyor. Kanunda geçen günlük 1.5 saat tabiki.

Benimde daha cantam yok... arkadasim dedi kücük bir valiz hazirla hem daha cok sigar. Bilemedim acikcasi :) ve kac gün kaliniyor hastanede onuda bilmiyom..

Canım hastane çantanı zaten valiz yap bence. Küçük valize koyacağım ben. Sırt çantasına bi şey sığmaz ki zaten havlun doldurur sırt çantasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…