2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doğru söylüyorsun şartlar da malum. Yarım gün çalışma hakkı güzel aslında. Hem işe devam ediyorsun işinden olmuyorsun, hem de paranın yarısı fondan karşılandığı için işverenin de işine geliyor. Yarım gün anne için de iyi aslında çok yorulmadan çalışılabiliyor evden de çıkmak iyi gelir hem. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla, rahat bir şekilde büyütelim inşallah

Kıza da naz yakışır annesi Yerim ben onun ayaklarını canım Maşallah sağlıkla büyüsün, doğsun

Slm mayıs annisleri biz bugün 28 haftamizi doldurduk kontrolumuz vardı oğluşum 1280 Gr 38 cm olmuş bir sonraki kontrolumuz 32 de nst ye gircez bı de çalışabilir raporumuzu alicaz

siz gördükçe bebişleri bende seviniyorum bana noluyosaa kızımın akranlarıda sağlıkla büyüyor ya ona sanırım sevincim.
Çok merak ediyorum ilk kimin mutlu haberini alacağız hayırlısı ile

Yani yeterli gelmez bence. 1 büyük çanta ya da valiz yapmak daha mantıklı.
ben buyuk bır valız tekerleklıler varya rahat olsun dıye ona koyduk esyları. ayrıca aldıgım bebek ıcın sırt cantasına en acıl lazım olanları koyduk. hemsıreye verecek oldugumuz bebek kıyafetlerı hurma zemzem gıbsınden pratık olsun dıe

Valiz yapsan da zaten bebeğin kıyafetlerini ayrıca bir poşete falan koymak mantıklı arama sıkıntısı olmaması açısından. İyi yapmışsınız

maşallah size nasıl kilosu haftası ile uyumlu değil mi annesi doktorunuz bişey dedi mi
Uyumlu dedi canm suyunda plesantada bi skinti yokmus. Normal de 9 mayis gozukuyor dogum ama 10 gun oncesi sonrasi da olabilir . normal bir durum dedi. Yani mayisin 1inde de gelebilir. 15inde de. Dogum pozisyonunu alms o cok mutlu etti beni. Dr da sevdi kuzumu nasil yerini hemen alms diyor. Bu arada ben boyle kilolu olsun fln istiyodm. Gecen arkadas anlatti 3900 mus bebek baya zorlanms. Artk kilo alsn istemiyorum :)))) haftasina uyumlu olsun yeter insaallah. Gozum korktu. Normal dogurmayi cok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…