- 1 Kasım 2013
- 3.187
- 2.726
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.381
http://www.hepsiburada.com/weego-anne-bebek-bakim-cantasi-gri-p-HBV000003GXOD
hepsiburadada 60 tl.
gittigidyorda aynısı 80 tl. aradaki fiyat farkına bak. iç resmini koymuş gittgidiyor
Belki benim saglik ocaginda öyledir ama endokrin doktorum da pek güvenme oraya diyor ..tsh yüksek cikmişti ben de ilaç kullandim 1 ay tekrar saglik ocaginda yaptirdim hiç inmemiş daha da yüksekti endokrin dr bir de hastenemizde yapalim orada yanlişliklar olabliyor dedi ve sonuç istedigimiz gibi oldu ..bir de alt ast degerlerim dusuk çikti saglik ocaginda .dahileye gittim orda tekrar yaptirdik her şey normal çikti bu şekilde o yüzden ben gittigim saglik ocagina güvenmiyorum maalesef cebimden istemiyerek de olsa veriyorum ..Allah allah sonuçların yanlış çıktığını nasıl fark ettin canım? Evet özellerde pahalı oluyor, devlette de doktor kendisi takip etmediği için arıza çıkartıyor yapmıyor. Yani ben yaptıramadım
Maşallh cnm gayet iyisiniz.30+1 den selam kızlar...
Bugün görüş günümüzdü, hasret giderdik.
Oğlum 1370 gr 37 cm miş, bana az geri geldi. Dr amcamız da iyi dedi ama ölçümler geri çıkmış. Hele fl ölçüsü 28+4 görünüyo.
Böyle bişi olursa tasalanmam diyordum ama insan düşünmeden edemiyor.
velhasıl iyİZ demi teyzeleri?
Senin özel sigortan vardir canim o yüzden :)300tlden asagi fiyat cikmiyoraatestler için ekstra ücret mi alıyorlar bende özele gidiyorum canım muayene parası dışında ödeme yapmıyoruz
Evt canim bu sefer gittgimde yaptiracagim önemli . zaten bir daha da istemezler galiba sona dogru yaklaşiyoruz:)Mi
Kizlar ben de 32.haftamdayim ve dr kan ve idrar tahlilinde tekrar istedi idrarda biraz akıntı görünüyor dedi ve fitil verdi biliyorsunuz mantar enfeksiyon en sık karşılaşilanlar arasında benm öyle bir durumum yok ama ilerlememesi için önlem olarak fitil verdi siz de dr nuzdan tahlil isteyin muhakkak.
Sagolasin canim :)Hayirli olsun cnm
Aynen canim biz tedbirli olalaim da gerisi allahin işi ..önemli olabiliyor bu testler ..benim doktorumda istemedi ama ben her ay aile sağlığı merkezinde kan testlerimi yaptırdım. Hatta demir ve ferritin değerlerim düşmüş kan ilaçlarım değişti. Vitaminlere, tsh ve kollestrole düzenli baktırıyorum. Preaklamsi tehlikeliymiş bende birkez şdrar tahlili yaptırmıştım başlarda sonrasında hiç idrar tahlili yaptırmadım. Bende onu yaptırayım, dikkat etmemiz lazım
Hayirli olsun:)Ben de senin battaniyenin buyükler icin olanini almiştim koltuk şali gibi cok memnunum cok guzel isitiyor .bir de minnak icin alacam .ayrica banyo havlusu aldim lcw den 15 tl çok uygun ya yeri de çok güzelSagolasin canim :)
Ozaman ben bekleyeyim seninkiler gelsin ona gore alayim ben gelince beni etiketleyerek yazarmisin canim cok hosuma gitti urunleri cunku.cnm bende ilk kez siparş verdim. geçende arkadaş demişti inşallah salatalık gelmez
Kart ve eft ödemesi var eft yaparsan yüzde 6 indirim var. eft yaptm. ne zamn gelir bilmiyorm. 1 hafta sürer galiba .ben ararım bikaç gün snra ne zamn ulaşır diye.
Senin özel sigortan vardir canim o yüzden :)300tlden asagi fiyat cikmiyor
Siteye bayildim ve hemen bende sise, poset ve harf siparisi verdim canim. İcine gul suyu koyacagim . Susleyince resimde atarim. Ayrica hediyeliklerimide siparis verdim. Oh vallla bunlarida hallettim. Birde gittigidiyordan lokum kutusu siparisi verdim. Konseptim kelebek olacak. Hersey hazir olunca bende resim atarim kizlaaaaaarevet cnm hatta eft yaptım 31 TL ye geldi. yuzde 6 indirim oldu eft ile. 3 ürün. şişeler, lokum kutuları, hediyelik çantaları, 50 şer adet yeterli bana. teşekkürler @dery.a cnm
Hosgeldin aramiza, saglikla kucagina alirsin insalllah sende minnosunu. Benimde 75gr seker yuklemem sinirin biraz ustunde cikti diyet yapiyorum. Arada ufak kacamaklarimHerkese merhaba 2016 şubat annesi olacaktım ama bebeğimi kaybettiğim için, bize bir sürpriz yaparak gelen bebeğimiz beni 2017 Mayıs Annesi yapmaya karar vermiş31 haftalık hamileyim bir kızım olacak, Allah izin verirse dün dr kontrolumuz vardı inşallah kısmetse Doğumumuz 24NİSAN da olacak. yine bir sürpriz yapıp erken gelmezse tabii.
gebelik öncesi TİP2 diyabet ve tansiyon hastası olan bir anneyim bu konuda sorusu olan varsa seve seve yardımcı olurum, 10 yıldır bu hastalıkla yaşamayı ve onunla iyi geçinmeyi öğrendim, herkese sağlıklı doğumlar dilerim.
Oy maşallah.sağlıkla gelsin zeynocum.bu arada artık kontroller 2 haftada 1 öyle değil mi?ay az kaldı vallahaTeyzeleri minnakimi gormeye gttim bu gun. 1400 gram olmusuz. Normal dogum pozisyonuna da girmisiz. Kafasi asagidaydi balimin:) ayaklar bi sag bi sol zaten. Dr a diyorum bazen çıkınti yapiyo elimi koyuyorum saniye durmuyo kaciyor hemen. Nazli bir bebek demekki dedi. Kii olusundan nazlidr kizimiz :))
Uyumlu dedi canm suyunda plesantada bi skinti yokmus. Normal de 9 mayis gozukuyor dogum ama 10 gun oncesi sonrasi da olabilir . normal bir durum dedi. Yani mayisin 1inde de gelebilir. 15inde de. Dogum pozisyonunu alms o cok mutlu etti beni. Dr da sevdi kuzumu nasil yerini hemen alms diyor. Bu arada ben boyle kilolu olsun fln istiyodm. Gecen arkadas anlatti 3900 mus bebek baya zorlanms. Artk kilo alsn istemiyorum :)))) haftasina uyumlu olsun yeter insaallah. Gozum korktu. Normal dogurmayi cok istiyorum
Nasıl gidiyor hazırlıklar? Odayı tamamladın mı?Ay kizlar hala kohusa pijamami alamadim. İnternetten alip memnun kalan var mi? Varsa site ve model paylasin kizlaaaaaaar yaaaaa bulamiyorum valla
Amin amin inss canimm. Ins cok agirlasmayiz. Bu ara bile belli olmuyo baen 5 kmden fazla yuruyorum gayet iyiyim bu gun 2 km yuruyemedm. Gunumuzde günümüzü tutmuyor. Zamaninda gelsinler insssevindim canım sizin adınıza sağlıklı gelsinlerde 10 gün önce sonra fark etmez herhalde gerçi son zamanlar zorlaşıyormuş bazı anneler artık doğsun diye söyleniyormuş :) bende ağrım olduğunda biran evvel zamanı gelse de doğsa diyorum sonrada korkuyorum aman böyle dedim diye erken gelmesinbenimde gönlümden geçen hep azıcık toplu olsun ele gelsin ama dediğin gibi doğurmak ona göre daha zor olacaktır. Rabbim bi avazda kolaycacık doğurmayı nasip etsin.
Benm gttgm hastanede gece nobeti sisyemi yokmuymus bsy dedi anlamadm. Anlayacagn dogum olmuyormus. O yuzden baska hastane onerdi oraya gidicem canm. Bi 10 gun sonra gideyim diyorum. Nst den falan da bahsetmedi dr. Pek aydinlatmadi acikcasi. Diger hastane dogum uzerine ona gidince anlycm artk canm. Bu arada tesekkur ederiz teyzesi ❤❤Oy maşallah.sağlıkla gelsin zeynocum.bu arada artık kontroller 2 haftada 1 öyle değil mi?ay az kaldı vallaha
Evet canim malini cok begendim ben. Boyle kadifemsi ya guzel duruyor. Gule gule.kullansin ballarHayirli olsun:)Ben de senin battaniyenin buyükler icin olanini almiştim koltuk şali gibi cok memnunum cok guzel isitiyor .bir de minnak icin alacam .ayrica banyo havlusu aldim lcw den 15 tl çok uygun ya yeri de çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?