2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
30+1 den selam kızlar...
Bugün görüş günümüzdü, hasret giderdik.
Oğlum 1370 gr 37 cm miş, bana az geri geldi. Dr amcamız da iyi dedi ama ölçümler geri çıkmış. Hele fl ölçüsü 28+4 görünüyo.
Böyle bişi olursa tasalanmam diyordum ama insan düşünmeden edemiyor.
velhasıl iyİZ demi teyzeleri?

Belki benim saglik ocaginda öyledir ama endokrin doktorum da pek güvenme oraya diyor ..tsh yüksek cikmişti ben de ilaç kullandim 1 ay tekrar saglik ocaginda yaptirdim hiç inmemiş daha da yüksekti endokrin dr bir de hastenemizde yapalim orada yanlişliklar olabliyor dedi ve sonuç istedigimiz gibi oldu ..bir de alt ast degerlerim dusuk çikti saglik ocaginda .dahileye gittim orda tekrar yaptirdik her şey normal çikti bu şekilde o yüzden ben gittigim saglik ocagina güvenmiyorum maalesef cebimden istemiyerek de olsa veriyorum ..

Maşallh cnm gayet iyisiniz. Sağlıklı olsun da yeterki

Evt canim bu sefer gittgimde yaptiracagim önemli . zaten bir daha da istemezler galiba sona dogru yaklaşiyoruz:)

Aynen canim biz tedbirli olalaim da gerisi allahin işi ..önemli olabiliyor bu testler ..

Sagolasin canim :)
Hayirli olsun:)Ben de senin battaniyenin buyükler icin olanini almiştim koltuk şali gibi cok memnunum cok guzel isitiyor .bir de minnak icin alacam .ayrica banyo havlusu aldim lcw den 15 tl çok uygun ya yeri de çok güzel

Ozaman ben bekleyeyim seninkiler gelsin ona gore alayim ben gelince beni etiketleyerek yazarmisin canim cok hosuma gitti urunleri cunku.

Herkese merhaba 2016 şubat annesi olacaktım ama bebeğimi kaybettiğim için, bize bir sürpriz yaparak gelen bebeğimiz beni 2017 Mayıs Annesi yapmaya karar vermiş 31 haftalık hamileyim bir kızım olacak, Allah izin verirse dün dr kontrolumuz vardı inşallah kısmetse Doğumumuz 24NİSAN da olacak. yine bir sürpriz yapıp erken gelmezse tabii.

gebelik öncesi TİP2 diyabet ve tansiyon hastası olan bir anneyim bu konuda sorusu olan varsa seve seve yardımcı olurum, 10 yıldır bu hastalıkla yaşamayı ve onunla iyi geçinmeyi öğrendim, herkese sağlıklı doğumlar dilerim.

Senin özel sigortan vardir canim o yüzden :)300tlden asagi fiyat cikmiyor

yok canım sigortalı çalışanım biz 83 lira muayene ücreti ödüyoruz yalnızca. Sizinki kötüymüş o zaman öyle herşeye ekstra ücret mi olurmuş

evet cnm hatta eft yaptım 31 TL ye geldi. yuzde 6 indirim oldu eft ile. 3 ürün. şişeler, lokum kutuları, hediyelik çantaları, 50 şer adet yeterli bana. teşekkürler @dery.a cnm
Siteye bayildim ve hemen bende sise, poset ve harf siparisi verdim canim. İcine gul suyu koyacagim . Susleyince resimde atarim. Ayrica hediyeliklerimide siparis verdim. Oh vallla bunlarida hallettim. Birde gittigidiyordan lokum kutusu siparisi verdim. Konseptim kelebek olacak. Hersey hazir olunca bende resim atarim kizlaaaaaar
Hosgeldin aramiza, saglikla kucagina alirsin insalllah sende minnosunu. Benimde 75gr seker yuklemem sinirin biraz ustunde cikti diyet yapiyorum. Arada ufak kacamaklarim
Olsada artik evvdeki seker olcumelrim iyi cikiyo. Sadece sabah aclik degerim 86 ile 93 arasi cikiyor. 85 altina dusurenedim birturlu ama 95 alti zaten normalmis. Aclik sekerini daha da dusurmek icin bir formülün var mi canim?

Ay kizlar hala kohusa pijamami alamadim. İnternetten alip memnun kalan var mi? Varsa site ve model paylasin kizlaaaaaaar yaaaaa bulamiyorum valla

Oy maşallah.sağlıkla gelsin zeynocum.bu arada artık kontroller 2 haftada 1 öyle değil mi?ay az kaldı vallaha

sevindim canım sizin adınıza sağlıklı gelsinlerde 10 gün önce sonra fark etmez herhalde gerçi son zamanlar zorlaşıyormuş bazı anneler artık doğsun diye söyleniyormuş :) bende ağrım olduğunda biran evvel zamanı gelse de doğsa diyorum sonrada korkuyorum aman böyle dedim diye erken gelmesin benimde gönlümden geçen hep azıcık toplu olsun ele gelsin ama dediğin gibi doğurmak ona göre daha zor olacaktır. Rabbim bi avazda kolaycacık doğurmayı nasip etsin.

Ay kizlar hala kohusa pijamami alamadim. İnternetten alip memnun kalan var mi? Varsa site ve model paylasin kizlaaaaaaar yaaaaa bulamiyorum valla
Nasıl gidiyor hazırlıklar? Odayı tamamladın mı? Sesin pek çıkmıyor bu aralar, herhalde son hız devam Lohusa pijaması da almamış mıydın ya sen bir daha mı alacaksın tatlış anne

Amin amin inss canimm. Ins cok agirlasmayiz. Bu ara bile belli olmuyo baen 5 kmden fazla yuruyorum gayet iyiyim bu gun 2 km yuruyemedm. Gunumuzde günümüzü tutmuyor. Zamaninda gelsinler inss

Oy maşallah.sağlıkla gelsin zeynocum.bu arada artık kontroller 2 haftada 1 öyle değil mi?ay az kaldı vallaha
Benm gttgm hastanede gece nobeti sisyemi yokmuymus bsy dedi anlamadm. Anlayacagn dogum olmuyormus. O yuzden baska hastane onerdi oraya gidicem canm. Bi 10 gun sonra gideyim diyorum. Nst den falan da bahsetmedi dr. Pek aydinlatmadi acikcasi. Diger hastane dogum uzerine ona gidince anlycm artk canm. Bu arada tesekkur ederiz teyzesi ❤❤

Hayirli olsun:)Ben de senin battaniyenin buyükler icin olanini almiştim koltuk şali gibi cok memnunum cok guzel isitiyor .bir de minnak icin alacam .ayrica banyo havlusu aldim lcw den 15 tl çok uygun ya yeri de çok güzel
Evet canim malini cok begendim ben. Boyle kadifemsi ya guzel duruyor. Gule gule.kullansin ballar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…