2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Maşallah canım kocaman olmuş

Teyzeleri.biz o diger besikten vazgectik. Boyutu 60 a 120.idi icime sinmedi. Sanki skiacak gibi geldi minnak. Bu 70 e 130 bununla degistrdk:) hem sifonyeride var iyi olacak benm icin

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-06-20-10-17~2.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 58
  • received_1270522969650148.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 68
iyi yapmışsın cnm. bende artık oradan alacağım herşeyi. bunlar gelsinde. başka ne lazm olursa tek adresim orası olacak. inşallh güzelce gelir memnun kalırız öncelik bu

Nasıl gidiyor hazırlıklar? Odayı tamamladın mı? Sesin pek çıkmıyor bu aralar, herhalde son hız devam Lohusa pijaması da almamış mıydın ya sen bir daha mı alacaksın tatlış anne
Hazirliklar tam gaz devam, eksiklerim bitti sayilir. Mobilyalar persembe geliyor, annemle
Silip yerlestirmeye baslayacagiz artik yavastan. Siz yaptikca hevesleniyorumben pijama takimi almistim yedek olsunndiye evde giyerim, bir de sabahlik aldim. Sadece bir tane lohusa pijamasinalacagim sabahligima uyumlu. Henuz begenip alamadim yaaa buarada hediyeliklere taktim, hediyeliklerimi ayarliyorum kimisini siparis verdim, kimisini de kendim yapacagim insalllah. Birazda usuttum galiba midem cok gergin ve sert. Evde uzaniyorum, sicak su torbasi ile ask yasiyorum
Sen naptin canim yerlestirdinmi kiyafetleri hali perdeyi aldinmi? Senden resim bekliyorum buarada gobis buyudumu, artik atmiyorsun resim goremiyorum benim gobis hala minnak buyumuyo ama kizim icerde baya baya donuyor bir saga bir sola icerisi genis galiba
Suanda battaniyenin son rotuslarini yapiyorum, bugun bitirip utuleyecegim kismetse artik bizden boyle teyzoş, diger haberler sende

iyi yapmışsın cnm. bende artık oradan alacağım herşeyi. bunlar gelsinde. başka ne lazm olursa tek adresim orası olacak. inşallh güzelce gelir memnun kalırız öncelik bu
Bence guzel gelir yaa, hic sorun etmiyorum ben sonucta eminonu esnafi bunlar susleyince sende resim at

Bence guzel gelir yaa, hic sorun etmiyorum ben sonucta eminonu esnafi bunlar susleyince sende resim at
atarım tabiki. bana da öyle geliyor güzl gelir bencede.süsleyince çook tatlı olacaklar.
ya bu arada şerbet kadehi varmıydı orda gördün mü. aklıma geldi şimdi. mini kadehler oluyorya sert plastikten bak yine unuttum onların adını.

Evet bundan vardi sualenmemis olarak. Ben pendikten aldim da baktim burda daga ucuzmus neyse 6tane aldim ben hastaneye, ama henuz suslemedim. Sen burdan al almadiysan kuzum
ay valla almadım .bende bakayım hemen tüh ya kargo ücreti almazlar tekrar inşallh. alıcı ödeme göndersinler fazladan söylim de inaşallh kabl ederler.

Ay kizlar hala kohusa pijamami alamadim. İnternetten alip memnun kalan var mi? Varsa site ve model paylasin kizlaaaaaaar yaaaaa bulamiyorum valla
Ben Mecit diye bir markanın aldım. Penyesi çok güzel model herkese hitap etmeyebilir. Resmini koyuyorum ama ben kırmızı olanı aldım. Bebeği pembeymiş ama çok sevdim giyecem yine. Oğlum gelene kadar giyer bi tane de ekru alırım.

Ara soyle canim, tek kargo olarak gondersinler. Siaprisi vermeden soyleki ona gore siparisi gecersin.
Söyledim cnm. beraber göndercekler sen hangisinden sipariş verdin. küçük mü alayım büyüğünümü. 6 cm küçüğü. büyüğü 11 cm.
Bu arada bende 6 tane aldım. 6 lı yeter mi ki

siz gördükçe bebişleri bende seviniyorum bana noluyosaa kızımın akranlarıda sağlıkla büyüyor ya ona sanırım sevincim.
Çok merak ediyorum ilk kimin mutlu haberini alacağız hayırlısı ile
Çok güzel bişey ya yüzü daha belirginlesmis çok şaşırdım görünce bir sonraki kontrolumuz 32 de daha çok var

oh masallahhhh :) Sıraya girdiler, dönüyorlar pıtır pıtır anlasılan. Kızlar bu grubu direk yenidoğan grubuna alıyoruz mayıs sonu en gec :))))

Teyzeleri.biz o diger besikten vazgectik. Boyutu 60 a 120.idi icime sinmedi. Sanki skiacak gibi geldi minnak. Bu 70 e 130 bununla degistrdk:) hem sifonyeride var iyi olacak benm icin
buda cok cici güle güle kullanın insallah. Kızlar icin secenek cok ne güzel cicili bicili :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…