- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.401
Maşallah canım kocaman olmuş30+1 den selam kızlar...
Bugün görüş günümüzdü, hasret giderdik.
Oğlum 1370 gr 37 cm miş, bana az geri geldi. Dr amcamız da iyi dedi ama ölçümler geri çıkmış. Hele fl ölçüsü 28+4 görünüyo.
Böyle bişi olursa tasalanmam diyordum ama insan düşünmeden edemiyor.
velhasıl iyİZ demi teyzeleri?
Tamam cnm olur gelsın ben haber veririm sana. sen özelden hatrlat bana ama unutrsam tamm mıOzaman ben bekleyeyim seninkiler gelsin ona gore alayim ben gelince beni etiketleyerek yazarmisin canim cok hosuma gitti urunleri cunku.
iyi yapmışsın cnm. bende artık oradan alacağım herşeyi. bunlar gelsinde. başka ne lazm olursa tek adresim orası olacak. inşallh güzelce gelir memnun kalırız öncelik buSiteye bayildim ve hemen bende sise, poset ve harf siparisi verdim canim. İcine gul suyu koyacagim . Susleyince resimde atarim. Ayrica hediyeliklerimide siparis verdim. Oh vallla bunlarida hallettim. Birde gittigidiyordan lokum kutusu siparisi verdim. Konseptim kelebek olacak. Hersey hazir olunca bende resim atarim kizlaaaaaar
Hosgeldin aramiza, saglikla kucagina alirsin insalllah sende minnosunu. Benimde 75gr seker yuklemem sinirin biraz ustunde cikti diyet yapiyorum. Arada ufak kacamaklarim
Olsada artik evvdeki seker olcumelrim iyi cikiyo. Sadece sabah aclik degerim 86 ile 93 arasi cikiyor. 85 altina dusurenedim birturlu ama 95 alti zaten normalmis. Aclik sekerini daha da dusurmek icin bir formülün var mi canim?
Hazirliklar tam gaz devam, eksiklerim bitti sayilir. Mobilyalar persembe geliyor, annemleNasıl gidiyor hazırlıklar? Odayı tamamladın mı?Sesin pek çıkmıyor bu aralar, herhalde son hız devam Lohusa pijaması da almamış mıydın ya sen bir daha mı alacaksın tatlış anne
Bence guzel gelir yaa, hic sorun etmiyorum ben sonucta eminonu esnafi bunlariyi yapmışsın cnm. bende artık oradan alacağım herşeyi. bunlar gelsinde. başka ne lazm olursa tek adresim orası olacak. inşallh güzelce gelir memnun kalırız öncelik bu
cnm 3&4 iyiye benziyor.özellikleri kalitesi güzelse yeterliyse bunları terch edersnbende ana kucagına karar veremedım.
Eki Görüntüle 1963515 Eki Görüntüle 1963517 Eki Görüntüle 1963519 Eki Görüntüle 1963520
atarım tabiki. bana da öyle geliyor güzl gelir bencede.süsleyince çook tatlı olacaklar.Bence guzel gelir yaa, hic sorun etmiyorum ben sonucta eminonu esnafi bunlarsusleyince sende resim at
atarım tabiki. bana da öyle geliyor güzl gelir bencede.süsleyince çook tatlı olacaklar.
ya bu arada şerbet kadehi varmıydı orda gördün mü. aklıma geldi şimdi. mini kadehler oluyorya sert plastikten bak yine unuttum onların adını.
Evet bundan vardi sualenmemis olarak. Ben pendikten aldim da baktim burda daga ucuzmus
ay valla almadım .bende bakayım hemen tüh ya kargo ücreti almazlar tekrar inşallh. alıcı ödeme göndersinler fazladan söylim de inaşallh kabl ederler.Evet bundan vardi sualenmemis olarak. Ben pendikten aldim da baktim burda daga ucuzmusneyse 6tane aldim ben hastaneye, ama henuz suslemedim. Sen burdan al almadiysan kuzum
Ben Mecit diye bir markanın aldım. Penyesi çok güzel model herkese hitap etmeyebilir. Resmini koyuyorum ama ben kırmızı olanı aldım. Bebeği pembeymişAy kizlar hala kohusa pijamami alamadim. İnternetten alip memnun kalan var mi? Varsa site ve model paylasin kizlaaaaaaar yaaaaa bulamiyorum valla
Ben Mecit diye bir markanın aldım. Penyesi çok güzel model herkese hitap etmeyebilir. Resmini koyuyorum ama ben kırmızı olanı aldım. Bebeği pembeymişama çok sevdim giyecem yine. Oğlum gelene kadar giyer bi tane de ekru alırım.
Bana pidra lazim canim, sabahligimla uyumlu olmasi icin. Guzel gunlerde kullan cok sekermis. Olsun bebisi pembe olsun nolcakki
Ara soyle canim, tek kargo olarak gondersinler. Siaprisi vermeden soyleki ona gore siparisi gecersin.ay valla almadım .bende bakayım hemen tüh ya kargo ücreti almazlar tekrar inşallh. alıcı ödeme göndersinler fazladan söylim de inaşallh kabl ederler.
Çok güzel bişey ya yüzü daha belirginlesmis çok şaşırdım görüncesiz gördükçe bebişleri bende seviniyorum bana noluyosaakızımın akranlarıda sağlıkla büyüyor ya ona sanırım sevincim.
Çok merak ediyorum ilk kimin mutlu haberini alacağız hayırlısı ile
oh masallahhhh :) Sıraya girdiler, dönüyorlar pıtır pıtır anlasılan. Kızlar bu grubu direk yenidoğan grubuna alıyoruz mayıs sonu en gec :))))Teyzeleri minnakimi gormeye gttim bu gun. 1400 gram olmusuz. Normal dogum pozisyonuna da girmisiz. Kafasi asagidaydi balimin:) ayaklar bi sag bi sol zaten. Dr a diyorum bazen çıkınti yapiyo elimi koyuyorum saniye durmuyo kaciyor hemen. Nazli bir bebek demekki dedi. Kii olusundan nazlidr kizimiz :))
buda cok cici güle güle kullanın insallah. Kızlar icin secenek cok ne güzel cicili bicili :)Teyzeleri.biz o diger besikten vazgectik. Boyutu 60 a 120.idi icime sinmedi. Sanki skiacak gibi geldi minnak. Bu 70 e 130 bununla degistrdk:) hem sifonyeride var iyi olacak benm icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?