2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Açlık şekerin haftana göre gayet iyi çünkü artık bebeğinde pankreası insülin üretiyor dolayısı ile insülin direnci başlıyor annede sabah doktorumdaydım akşam 105 şekerle yatıp sabah 107_110 ile uyanıyorum ben doktorum insülin miktarını arttırma çünkü bu açlık şekeri senin şekerini telafi edemediğini göstermez,bebeğin gece büyüdüğü için hormonların yükselişe geçtiğinden hamilelik boyunca geceden sabaha yükselen sabah dirençli şekerlerin olması beklediğimiz durum dedi. Ve 30 haftadan sonra bu durum dahada artabilir benim yürüyüşler serbest yürüyerek dengeliyorum eğer yürüyüş sizede serbest ise bol bol yürüyün kendinizi zorlamadan kasıklarda baskı hissederseniz yürüyüşü bırakın.en kolay şeker düşürme yürüyüş ile oluyor

Birde akşam saat 6 dan sonra yemek yemeyin meyve dahil buna acıkırsanır bir parça peynir veya yoğurt ile açlık bastırabilirsiniz.göreceksiniz sabah şekeriniz daha iyi çıkacak.

Kızlar hayırlı akşamlar .. ben iki gündür bebeğimi hissetmiyorum korkmaya başladım artık tekme felan atmıyor acaba yorgunluktanmidir
Canim ayni durum bende de oldu. Pazardan beri hareketlerini hissetmiyordum. Az once doktora gittim. Gayet hareketli sen bunu nasil hissetmezsin diye cikisti doktor. O yuzden icini rahat tut sende de bir sey yoktur

Masallah benim prensesimeee cok akilli cokta nazli olsun cekeriz ne yapalim benim zavalli oglum :))

Teyzeleri.biz o diger besikten vazgectik. Boyutu 60 a 120.idi icime sinmedi. Sanki skiacak gibi geldi minnak. Bu 70 e 130 bununla degistrdk:) hem sifonyeride var iyi olacak benm icin
Güle güle güzel günlerde kullansin kuzucuk buda cok güzel annesi

Lohusa takımını ben bir mağazaya girdim aldım çıktım yahu o kadar irdelemeye gerek yok. Zaten şapşal şapşal modeller var hep, sade birşey al geç aklından çıksın bence. Benim eksiklerim çok şükür bitti. Azıcık ütüm kaldı, onlar da bitsin tam yerleştireceğim. Halı aldım, perdem ve avizem de geldi, takıldı. Düzenlemeleri yaptıktan sonra fotoları atıcam muhakkak Hastane süsleri, hediyelik şeyler, lohusa tacı filan hazırlıyorum şimdi sıkıldıkça. Göbüşlü foto atmıyorum artık sosyal medyaya. Koyduklarımdan da sildim zaten Ne zaman göbüş koysam bütün enerjim çekiliyor nazar mı değiyor ne oluyorsa artık göbüş yok bir süre Şimdi doktordan geldim, benim bebiş yine terse dönmüş. Doktorum bu iyi birşey demek ki suyu yeterli dedi, yoksa pek dönemiyormuş, senin de iyi demek ki kuzun dönüp durduğuna göre Battaniyeyi yolla merak ediyorum, ben örmüştüm aylar önce ama süslemesi kaldı hala yapmadım. Mobilyayı da sildikten sonra havalandırman gerekiyor biliyorsun değil mi? Bizim hesap ettiğimizden çok önce geldiği için yaklaşık 1 ay kapaklarını açık bırakıp havalandırmıştım ama senin süre azaldı ya istersen bir çay bardağına 1 paket vanilya koyup üzerine limon kolonyası koyup bekletiyorlarmış, ben yapmadım ama arkadaşım söylemişti. Sen internetten bir bak da öyle yap istersen. Bebişin mis kokan çamaşırlarına mobilya kokusu sinmesin sonra.

Ben buyugunden pembe ayakli olandan aldim. Bence 6 yeterli, yikanip tekrar ikram edilir sonucta. Cok alipta cope gidecegine az alip yikar isimiz bitince cope atariz.

Bende de şöyle bir durum oluyor. Yemeği erken yiyip akşam pek birşey yemeyince sabah açlık şekerim normalde çıkandan daha yüksek çıkıyor. Dün 6 gibi yemek yedim. Sonra bugün için yemeğimi hazır edeyim diye yeniden yemek yaptım canım çekti akşam 9 gibi bir tabak da ondan yedim. Üzerine meyve çerez yedim Tabi bunlar hep ekmeksiz ve az az öğünler. Öyle dolu dolu değil. Sabah ölçtüm düşük çıktı Bünyem bana ne oyunlar oynuyor acaba Çok aç kalınca da kan şekeri otomatik yükseliyor mu acaba, endokrine gidince bir soracağım.

Ya bend emagazaya gidip bakayim, internetten begenip alamayacagim anlasilan.
Dolabimiz zaten var, buyuyen besik ve raf gelecek canim. Bende bikac gun silip havalandiririm
Da dolap zaten bir yildir kullandigimizdan gayet havali
Perde ve haliyi alinca kuzumun odasi tamamlanacak ama hazirlamam aksesuarlari ayarlamam bir ayi alir zaten. Nisana anca hazirlarim.
Battaniye bitsin resim aticam canim.
Ben demistim cok resim koyma nazar degegr diye neyse tuh yuh masallllaaaahhhhhh oglusunaaaa yirimmonu geziyormus demek bak sen artik iki haftada bir mi kontrole gidiyorsun canim?

Güle güle güzel günlerde kullansin kuzucuk buda cok güzel annesi
Teskr ederiz kuzu yaa oule baktm durup durup dertleniuorum cok kucuk benm kuzum.skisacak falan :))) halbuki onuda 4 yasina kadar kullanabilir dedi. Bu daha iyi geldi icim rahatladi :)

Beşiğiniz büyüyen modelden mi canım?
Yok canim degil. Onu hic dusunmedim. 3 yasina kadar besigi kullanir. Sonra 3 yasinda 2. Yi dusunuyorim Allah izin verirse bu seferde kardesi kullanir. Duyduğum kadaryla pek kullanisli olmuyormus. Buyuyen besikler

Yok aslında 4-5 gün oldu gideli ama haftasonu bir akıntı sendromu yaşamıştım ya doktoruma yazmıştım o da haftaiçi gel bir bakalım dedi, o sebeple gittim içim rahat etti. Sıkıntı yokmuş biraz enfeksiyon olmuşum. Çamaşırını sık sık değiştir, ütüleyip giy, pamuklu çamaşır giy dedi aklında olsun senin de. Dikkat de ediyorum aslında ama daha da dikkat edicem artık. Dolap önemliydi zaten diğerlerini silip silip yerleştirirsin o zaman, oy çok heyecanlı Ben odasına girip girip çıkıyorum gün boyu Darısı başına Tüm bebişlerimize kocaman maşallah

buda cok cici güle güle kullanın insallah. Kızlar icin secenek cok ne güzel cicili bicili :)
tesekkur ederiz ❤❤
Daha neler vardirda teyzesi biz uygun olan bi magaza var orya takildik. Artik yan korumaliklarla falan ben renklendririm ins.

Ben buyugunden pembe ayakli olandan aldim. Bence 6 yeterli, yikanip tekrar ikram edilir sonucta. Cok alipta cope gidecegine az alip yikar isimiz bitince cope atariz.
Bende büyük verdim değiştim sonraküçük verdim 6 cm lik. . ablam da 5-6 cm lik vermişti. 2 yudum alıp bırakılıyor hatta dudak değdirip bırakan da vardı şerbeti seven yok malum hayırlsı olsn kuzum. güzel oldu

oh masallahhhh :) Sıraya girdiler, dönüyorlar pıtır pıtır anlasılan. Kızlar bu grubu direk yenidoğan grubuna alıyoruz mayıs sonu en gec :))))
Evet dönmüş tey zesi cok şükür ❤ senn cati agrin nasl olduq canim daha iyi misin. Benm cati agrm olmaymca dedm heralde donmedi.minnakm. ama dönmüş

Kızlar bn dün akşam hastane cantamıda hazırladım sadece son dk konucak seyler kaldı terlik diş fırçası gbi bide hazrlarken duygulandım ağladım sağlıkla gelsinler inş herseyi hazır miniğimin hediyelik yasin lohusa terliği siparişi flnda verdim herseyimiz bitti sadece kuzumu bekliyorum ay yine gözlerim doldu yarın doktor kontrolümüz var bebeğimi özledm zaten yine

aynen hastane çantası. e hastane çantası bebek çantası da olmuyor mu sonuçda aynı çantayı kullanmayacakmıyız
Canim sigmazki esyalariniz bakim cantasina.kucuk bir valiz yapmak lazim brn digerlerindede ayni sekilde hazirladim bebegin giysilerini bebek cantasina bakim malzemeleri kendi giyeceklerim ve bezleri kucuk valize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…