- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.421
Beşiğiniz büyüyen modelden mi canım?Teyzeleri.biz o diger besikten vazgectik. Boyutu 60 a 120.idi icime sinmedi. Sanki skiacak gibi geldi minnak. Bu 70 e 130 bununla degistrdk:) hem sifonyeride var iyi olacak benm icin
Siteye bayildim ve hemen bende sise, poset ve harf siparisi verdim canim. İcine gul suyu koyacagim . Susleyince resimde atarim. Ayrica hediyeliklerimide siparis verdim. Oh vallla bunlarida hallettim. Birde gittigidiyordan lokum kutusu siparisi verdim. Konseptim kelebek olacak. Hersey hazir olunca bende resim atarim kizlaaaaaar
Hosgeldin aramiza, saglikla kucagina alirsin insalllah sende minnosunu. Benimde 75gr seker yuklemem sinirin biraz ustunde cikti diyet yapiyorum. Arada ufak kacamaklarim
Olsada artik evvdeki seker olcumelrim iyi cikiyo. Sadece sabah aclik degerim 86 ile 93 arasi cikiyor. 85 altina dusurenedim birturlu ama 95 alti zaten normalmis. Aclik sekerini daha da dusurmek icin bir formülün var mi canim?
Canim ayni durum bende de oldu. Pazardan beri hareketlerini hissetmiyordum. Az once doktora gittim. Gayet hareketli sen bunu nasil hissetmezsin diye cikisti doktor. O yuzden icini rahat tut sende de bir sey yokturKızlar hayırlı akşamlar .. ben iki gündür bebeğimi hissetmiyorum korkmaya başladım artık tekme felan atmıyor acaba yorgunluktanmidir
Masallah benim prensesimeee cok akilli cokta nazli olsun cekeriz ne yapalim benim zavalli oglum :))Teyzeleri minnakimi gormeye gttim bu gun. 1400 gram olmusuz. Normal dogum pozisyonuna da girmisiz. Kafasi asagidaydi balimin:) ayaklar bi sag bi sol zaten. Dr a diyorum bazen çıkınti yapiyo elimi koyuyorum saniye durmuyo kaciyor hemen. Nazli bir bebek demekki dedi. Kii olusundan nazlidr kizimiz :))
Güle güle güzel günlerde kullansin kuzucuk buda cok güzel annesiTeyzeleri.biz o diger besikten vazgectik. Boyutu 60 a 120.idi icime sinmedi. Sanki skiacak gibi geldi minnak. Bu 70 e 130 bununla degistrdk:) hem sifonyeride var iyi olacak benm icin
Lohusa takımını ben bir mağazaya girdim aldım çıktım yahu o kadar irdelemeye gerek yok. Zaten şapşal şapşal modeller var hep, sade birşey al geç aklından çıksın bence.Hazirliklar tam gaz devam, eksiklerim bitti sayilir. Mobilyalar persembe geliyor, annemle
Silip yerlestirmeye baslayacagiz artik yavastan. Siz yaptikca hevesleniyorumben pijama takimi almistim yedek olsunndiye evde giyerim, bir de sabahlik aldim. Sadece bir tane lohusa pijamasinalacagim sabahligima uyumlu. Henuz begenip alamadim yaaa buarada hediyeliklere taktim, hediyeliklerimi ayarliyorum kimisini siparis verdim, kimisini de kendim yapacagim insalllah. Birazda usuttum galiba midem cok gergin ve sert. Evde uzaniyorum, sicak su torbasi ile ask yasiyorum
Sen naptin canim yerlestirdinmi kiyafetlerihali perdeyi aldinmi? Senden resim bekliyorum buarada gobis buyudumu, artik atmiyorsun resim goremiyorum benim gobis hala minnak buyumuyo ama kizim icerde baya baya donuyor bir saga bir sola icerisi genis galiba
Suanda battaniyenin son rotuslarini yapiyorum, bugun bitirip utuleyecegim kismetse artikbizden boyle teyzoş, diger haberler sende
Ben buyugunden pembe ayakli olandan aldim. Bence 6 yeterli, yikanip tekrar ikram edilir sonucta. Cok alipta cope gidecegine az alip yikar isimiz bitince cope atariz.Söyledim cnm. beraber göndercekler sen hangisinden sipariş verdin. Eki Görüntüle 1963574 Eki Görüntüle 1963575 küçük mü alayım büyüğünümü. 6 cm küçüğü. büyüğü 11 cm.
Bu arada bende 6 tane aldım. 6 lı yeter mi ki
Bende de şöyle bir durum oluyor. Yemeği erken yiyip akşam pek birşey yemeyince sabah açlık şekerim normalde çıkandan daha yüksek çıkıyor. Dün 6 gibi yemek yedim.Açlık şekerin haftana göre gayet iyi çünkü artık bebeğinde pankreası insülin üretiyor dolayısı ile insülin direnci başlıyor annede sabah doktorumdaydım akşam 105 şekerle yatıp sabah 107_110 ile uyanıyorum ben doktorum insülin miktarını arttırma çünkü bu açlık şekeri senin şekerini telafi edemediğini göstermez,bebeğin gece büyüdüğü için hormonların yükselişe geçtiğinden hamilelik boyunca geceden sabaha yükselen sabah dirençli şekerlerin olması beklediğimiz durum dedi. Ve 30 haftadan sonra bu durum dahada artabilir benim yürüyüşler serbest yürüyerek dengeliyorum eğer yürüyüş sizede serbest ise bol bol yürüyün kendinizi zorlamadan kasıklarda baskı hissederseniz yürüyüşü bırakın.en kolay şeker düşürme yürüyüş ile oluyor
Birde akşam saat 6 dan sonra yemek yemeyin meyve dahil buna acıkırsanır bir parça peynir veya yoğurt ile açlık bastırabilirsiniz.göreceksiniz sabah şekeriniz daha iyi çıkacak.
Ya bend emagazaya gidip bakayim, internetten begenip alamayacagim anlasilan.Lohusa takımını ben bir mağazaya girdim aldım çıktım yahu o kadar irdelemeye gerek yok. Zaten şapşal şapşal modeller var hep, sade birşey al geç aklından çıksın bence.Benim eksiklerim çok şükür bitti. Azıcık ütüm kaldı, onlar da bitsin tam yerleştireceğim. Halı aldım, perdem ve avizem de geldi, takıldı. Düzenlemeleri yaptıktan sonra fotoları atıcam muhakkak Hastane süsleri, hediyelik şeyler, lohusa tacı filan hazırlıyorum şimdi sıkıldıkça. Göbüşlü foto atmıyorum artık sosyal medyaya. Koyduklarımdan da sildim zaten Ne zaman göbüş koysam bütün enerjim çekiliyor nazar mı değiyor ne oluyorsa artık göbüş yok bir süre Şimdi doktordan geldim, benim bebiş yine terse dönmüş. Doktorum bu iyi birşey demek ki suyu yeterli dedi, yoksa pek dönemiyormuş, senin de iyi demek ki kuzun dönüp durduğuna göre Battaniyeyi yolla merak ediyorum, ben örmüştüm aylar önce ama süslemesi kaldı hala yapmadım. Mobilyayı da sildikten sonra havalandırman gerekiyor biliyorsun değil mi? Bizim hesap ettiğimizden çok önce geldiği için yaklaşık 1 ay kapaklarını açık bırakıp havalandırmıştım ama senin süre azaldı ya istersen bir çay bardağına 1 paket vanilya koyup üzerine limon kolonyası koyup bekletiyorlarmış, ben yapmadım ama arkadaşım söylemişti. Sen internetten bir bak da öyle yap istersen. Bebişin mis kokan çamaşırlarına mobilya kokusu sinmesin sonra.
Teskr ederiz kuzu yaa oule baktm durup durup dertleniuorum cok kucuk benm kuzum.skisacak falan :))) halbuki onuda 4 yasina kadar kullanabilir dedi. Bu daha iyi geldi icim rahatladi :)Güle güle güzel günlerde kullansin kuzucuk buda cok güzel annesi
Hakikaten cekecegi var pasaninn:))) ay boyle bazen poposuni falan dayiyo karnima yada ayagi azck.seveym.diyorum bi kacisi var sanki ne yaptimm:)))Masallah benim prensesimeee cok akilli cokta nazli olsun cekeriz ne yapalim benim zavalli oglum :))
Yok canim degil. Onu hic dusunmedim. 3 yasina kadar besigi kullanir. Sonra 3 yasinda 2. Yi dusunuyorim Allah izin verirse bu seferde kardesi kullanir. Duyduğum kadaryla pek kullanisli olmuyormus. Buyuyen besiklerBeşiğiniz büyüyen modelden mi canım?
Yok aslında 4-5 gün oldu gideli ama haftasonu bir akıntı sendromu yaşamıştım ya doktoruma yazmıştım o da haftaiçi gel bir bakalım dedi, o sebeple gittim içim rahat etti. Sıkıntı yokmuş biraz enfeksiyon olmuşum.Ya bend emagazaya gidip bakayim, internetten begenip alamayacagim anlasilan.
Dolabimiz zaten var, buyuyen besik ve raf gelecek canim. Bende bikac gun silip havalandiririm
Da dolap zaten bir yildir kullandigimizdan gayet havali
Perde ve haliyi alinca kuzumun odasi tamamlanacak ama hazirlamam aksesuarlari ayarlamam bir ayi alir zaten. Nisana anca hazirlarim.
Battaniye bitsin resim aticam canim.
Ben demistim cok resim koyma nazar degegr diyeneyse tuh yuh masallllaaaahhhhhh oglusunaaaa yirimmonu geziyormus demek bak sen artik iki haftada bir mi kontrole gidiyorsun canim?
tesekkur ederiz ❤❤buda cok cici güle güle kullanın insallah. Kızlar icin secenek cok ne güzel cicili bicili :)
Bende büyük verdim değiştim sonraküçük verdim 6 cm lik. . ablam da 5-6 cm lik vermişti. 2 yudum alıp bırakılıyor hatta dudak değdirip bırakan da vardıBen buyugunden pembe ayakli olandan aldim. Bence 6 yeterli, yikanip tekrar ikram edilir sonucta. Cok alipta cope gidecegine az alip yikar isimiz bitince cope atariz.
Evet dönmüş tey zesi cok şükür ❤ senn cati agrin nasl olduq canim daha iyi misin. Benm cati agrm olmaymca dedm heralde donmedi.minnakm. ama dönmüşoh masallahhhh :) Sıraya girdiler, dönüyorlar pıtır pıtır anlasılan. Kızlar bu grubu direk yenidoğan grubuna alıyoruz mayıs sonu en gec :))))
Canimsin tesekkur ederimhttps://www.tahtakaletoptancilari.com/seker-mazemeleri/cam-urunleri#/sort=p.price/order=ASC/limit=21
buradan bakabilirsin cnm
çanta
https://www.tahtakaletoptancilari.c...e-cerez-cantasi-karton-11x4-5x4-5-renkli.html
buda puanlu yazılı kutu
https://www.tahtakaletoptancilari.com/kutu-ambalaj/lokumluk-karton-bebek-pusetli.html
https://www.tahtakaletoptancilari.com/kutu-ambalaj/kulahlar/lokumluk-karton-puantiyeli.html
Canim sigmazki esyalariniz bakim cantasina.kucuk bir valiz yapmak lazim brn digerlerindede ayni sekilde hazirladim bebegin giysilerini bebek cantasina bakim malzemeleri kendi giyeceklerim ve bezleri kucuk valizeaynen hastane çantası. e hastane çantası bebek çantası da olmuyor mu sonuçda aynı çantayı kullanmayacakmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?