2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ınsan gercekten duygulanıyor. ınsallah sag salım kavusuruz evlatlarımıza .

kızlar doğum sonrası inceltici korse almayı düşünen veya bilgisi olanlar var mı ??

Ben alıcam ama henüz hangi marka karar veremedim. Göğüs altından kasıga kadar olanlardan alıcam. Külotsuz yani. Ten markasının çamaşırlarını beğeniyorum. Herhalde oradan alıcam. Ama tecrübe edem ya da araştıran varsa bekliyorum bende yorumları.

Kizlar 3 gundur gecmeyen bi bas agrim var ilac haricinde nasil geciriyorsunz. Ne uyumak kar etti. Ne masaj ne ilik dus. Bitki cayo vs var mi acaba . gebelk oncesi migrenm.vardi. ama hc agrimamisti. Taki su 3 gune kadar

kızlar ben daha hiç bişey almadım desem yeridir sadece battaniye , zıbın kıyafet aldım bi kaçparça.
sebebide araba almayı düşünüyoruz onun için beklemiştim yanımızdaki parayıda onun için kullanmıyorduk ama oda hemen olmayacak sanırım kredi çekecektik beklememiz gerekiyor 1ay daha onun içinde.
sizce önce hazırlıklarımı mı tamamlasam 1ay daha beklersek geç kalacak herşeyim iyice elim ayağıma dolaşacak yani araba işini ertelesekmi diyorum bebiş gelene kadar ,bebek geldiğinde rahat ederiz diyordum ama arkadaşıda ben veririm size doğum olacağı zaman ilk zamanlar kullanırsınız demiş .
sizede danışmak istedim nasıl yapayım diye :)

Bende almayı düşünüyorum ama tecrübeli olan veya fikri olan varsa bekliyor tavsiyeleri. Ben bu modelden düşünüyorum netten yaptığım araştırmalar üzerine ama tecrübe en önemlisi tabi
resmi yükleyemedim

http://www.civilim.com/lilara-owli-...k6Nydn_dge1589bopYhotaZF3L0m6gyOx0RoCqJDw_wcB

Canım arabayı erteleyin ya da alın diyemem ama bebişin eşyalarını yavaş yavaş hazırlasan iyi olur Dediğin gibi ilerleyen zamanlarda iyice paniklersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…