- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.461
Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah, ama kendini yokla en ufak bir tereddütün olursa doğru hastaneyeYiycem resmen icerde tepiniyo sanki yer der gibi
canım ya uzaktan bakınca kolayca tamamlanır gibi geliyor ama işin içine girince öyle olmuyor hem çabuk yoruluyorsun hem aradığını anında bulamıyor bulsan da karar veremiyorsun ben bi ayıcık almak için 3 mağazaya 2 şer kere gittimkızlar ben daha hiç bişey almadım desem yeridir sadece battaniye , zıbın kıyafet aldım bi kaçparça.
sebebide araba almayı düşünüyoruz onun için beklemiştim yanımızdaki parayıda onun için kullanmıyorduk ama oda hemen olmayacak sanırım kredi çekecektik beklememiz gerekiyor 1ay daha onun içinde.
sizce önce hazırlıklarımı mı tamamlasam 1ay daha beklersek geç kalacak herşeyim iyice elim ayağıma dolaşacak yani araba işini ertelesekmi diyorum bebiş gelene kadar ,bebek geldiğinde rahat ederiz diyordum ama arkadaşıda ben veririm size doğum olacağı zaman ilk zamanlar kullanırsınız demiş .
sizede danışmak istedim nasıl yapayım diye :)
Canm bence al bikaç parça bişey lohusalığın da hiç çekilmz alışveriş.stres olacaksın bebeğinle uğraşacaksın aklında alışveriş kalmasın bu yok şu yok onu almadık demessin. Önemli olanları bu ay içinde al bence.pişman olma snra.Annelerimiz diyor aman çocuk doğsun hepsi alınır diyor.Hepsi alınır da biranda hepsi nasl alınsın hangi biri alınsın.bebeğe mi bakacan alışveriş mi yapacan.Tecrübessizsen hele annelikte herşeyin elinin altında olması lazım.En azından kıyafetleri 40 ına kadar yetecek şekilde olsun. ateş ölçerini banyo takımını biberon emzik havlu şampuan ve yatağını bunları alman gerekiyor . Allah korusun 8 ayında geldi diyelim bebişin ? İnşallah hepsi zamanında gelsin.kızlar ben daha hiç bişey almadım desem yeridir sadece battaniye , zıbın kıyafet aldım bi kaçparça.
sebebide araba almayı düşünüyoruz onun için beklemiştim yanımızdaki parayıda onun için kullanmıyorduk ama oda hemen olmayacak sanırım kredi çekecektik beklememiz gerekiyor 1ay daha onun içinde.
sizce önce hazırlıklarımı mı tamamlasam 1ay daha beklersek geç kalacak herşeyim iyice elim ayağıma dolaşacak yani araba işini ertelesekmi diyorum bebiş gelene kadar ,bebek geldiğinde rahat ederiz diyordum ama arkadaşıda ben veririm size doğum olacağı zaman ilk zamanlar kullanırsınız demiş .
Güzel bir liste yapmak lazım sanırım, yoksa insan mağazada nereye neye bakacağını şaşırıyorcanım ya uzaktan bakınca kolayca tamamlanır gibi geliyor ama işin içine girince öyle olmuyor hem çabuk yoruluyorsun hem aradığını anında bulamıyor bulsan da karar veremiyorsun ben bi ayıcık almak için 3 mağazaya 2 şer kere gittimo da takımımız kuruldu içine örtü diktirecem bakalım ne zamana verecekler sonra kıyafetler yıkansın ütülensin diyorum bu arada çalışmaya devam ediyorum işler uzadıkça uzuyor bitmiyor daha bezdir deterjandır kremdir tırnak makasıdır süt pompasıdır bakım çantasıdır hiç bişey yok ortada neyse uzatmadan bence araba işini biraz erteleyin
Aynen canim. Zaten cok cabuk acikiyorum. Yemek yiyorum aciktim diyorum esim diyo ooo iyi somuruyo anneyi diyoAllahın izniyle bir şey olmaz inşallah, ama kendini yokla en ufak bir tereddütün olursa doğru hastaneye
valla risk var diye hep erteledim şimdi de erken doğum riski başladı Allah muhafaza. liste var da yine de bilemiyorum neyi nerden alacağımı Allah sonumuzu hayretsin iyice şaşkına döndük vallaGüzel bir liste yapmak lazım sanırım, yoksa insan mağazada nereye neye bakacağını şaşırıyor
Azar azar mı yiyiyorsun peki? Dikkat et de fazla kilo olmasınAynen canim. Zaten cok cabuk acikiyorum. Yemek yiyorum aciktim diyorum esim diyo ooo iyi somuruyo anneyi diyo
Aynı canım valla, nasıl çıkıcaz işin içinden bilmemvalla risk var diye hep erteledim şimdi de erken doğum riski başladı Allah muhafaza. liste var da yine de bilemiyorum neyi nerden alacağımı Allah sonumuzu hayretsin iyice şaşkına döndük valla
olduğu kadar olmadığı kaderAynı canım valla, nasıl çıkıcaz işin içinden bilmem
Hazimsizlik sikintisindan ekmegi en aza indirerek yiyorum haliyle acikiyorum. Gecen dedim dunyalari yiyesim varAzar azar mı yiyiyorsun peki? Dikkat et de fazla kilo olmasın
Ekmeksiz doyamayanlardan mısın canımHazimsizlik sikintisindan ekmegi en aza indirerek yiyorum haliyle acikiyorum. Gecen dedim dunyalari yiyesim varyuruyuse basladim bi kac gundur dikkat etmeye calisiyorum
Şimdiden babaya aşık desene canımcumlemizinki inss canmm
Oldum olali nazli bu teyzesi. Hele babasina olan nazi hc bitmiyor :) bana bile daha yeni alisti .
Arkadasimm hic uzme kendini. Bende henuz hicbirsey almadim. Panik filanda olmus degilim. Evet benim 2 . Cocugum ama cinsiyet farki ve yas farki cok oldugundan ilkinden kalan hicbirseyimizde yok. Sadece sunu biliyorumki onceden alininca birsuru sey gereksiz yere aliniyor.kızlar ben daha hiç bişey almadım desem yeridir sadece battaniye , zıbın kıyafet aldım bi kaçparça.
Saat 12 de sut icip yatiyorum yoksa acliktan uyuyamiyorum oda uyumuyor dr yarim yagli sut kullan dedi cunku tam yagli iciyordum hergece haliyle birden kilo aldim sut icince sanki icimde rahat ediyo karni tok gibi hissediyorumEkmeksiz doyamayanlardan mısın canımBenim iştahım ilk 3 aydan sonra cok acılmıtı sonra normale döndü. Bende o zamanlar dünyaları yiyiyordum yani... Sürekli aç hissediyordum dediğin gibi. Kabızlık problemin falan varsa ananas ye, bir de akşam 9dan sonra bir şey yeme içme demişti doktorum. Normalde de zaten uyumadan 2 saat önce yiiyp içmeyi kesmek gerekiyormuş. Bende azıcık fazla yesem patlıcakmış gibi hissediyorum, hala öyle
Canım o aç kalmıyor ki, sen düzenli beslendiğin taktirde sıkıntı olmaz, psikolojik olarakta etkilemiş seni bu durumSaat 12 de sut icip yatiyorum yoksa acliktan uyuyamiyorum oda uyumuyor dr yarim yagli sut kullan dedi cunku tam yagli iciyordum hergece haliyle birden kilo aldim sut icince sanki icimde rahat ediyo karni tok gibi hissediyorum
Benim nişanımda da şerbet yapıldı şekerli olunca kimse içmiyor.Arkadasimm hic uzme kendini. Bende henuz hicbirsey almadim. Panik filanda olmus degilim. Evet benim 2 . Cocugum ama cinsiyet farki ve yas farki cok oldugundan ilkinden kalan hicbirseyimizde yok. Sadece sunu biliyorumki onceden alininca birsuru sey gereksiz yere aliniyor.
Alisveris dedigin nedir ki? iş ki para olsun para olunca hersey 2 gunde hallolur.
Bu arada arkadaslar bana ve ilk dogumumda gelen butun misafirlere ve su anda dogumumu bekleyen butun es dost arkadas cevremizde kim varsa 4 gözle lohusa serbeti bekliyor. Ben bu zamana kadar lohusa serbeti sevmeyen kimseyi görmedim hele birde ikram edilirken icine ceviz parcalari atilirsa offfff yemede yaninda yat
Ben 3-4 kere iştahlı bir şekilde yedim normalde çok sevmem :) Hatta dün akşam annemden rica ettim yaptı yedim. Canın istediyse ihtiyacı vardır belki vücudununKizlar hamileyken bakla yemeği yiyeniniz var mi nette 1 site haric hepsi zararli diyo kafam karisti iyice?
Evett abur cubur seviyorum ama hamilelikte neredeyse cok az tukettim. Arada kacamak oluyo o kadarCanım o aç kalmıyor ki, sen düzenli beslendiğin taktirde sıkıntı olmaz, psikolojik olarakta etkilemiş seni bu durumNormalde de iştahlı mıydın peki, hamile kalmadan önce?
Anladııım canım biraz az yemeye alıştırsan kendini miden küçülür zatenEvett abur cubur seviyorum ama hamilelikte neredeyse cok az tukettim. Arada kacamak oluyo o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?