2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım ya uzaktan bakınca kolayca tamamlanır gibi geliyor ama işin içine girince öyle olmuyor hem çabuk yoruluyorsun hem aradığını anında bulamıyor bulsan da karar veremiyorsun ben bi ayıcık almak için 3 mağazaya 2 şer kere gittim o da takımımız kuruldu içine örtü diktirecem bakalım ne zamana verecekler sonra kıyafetler yıkansın ütülensin diyorum bu arada çalışmaya devam ediyorum işler uzadıkça uzuyor bitmiyor daha bezdir deterjandır kremdir tırnak makasıdır süt pompasıdır bakım çantasıdır hiç bişey yok ortada neyse uzatmadan bence araba işini biraz erteleyin

Canm bence al bikaç parça bişey lohusalığın da hiç çekilmz alışveriş.stres olacaksın bebeğinle uğraşacaksın aklında alışveriş kalmasın bu yok şu yok onu almadık demessin. Önemli olanları bu ay içinde al bence.pişman olma snra.Annelerimiz diyor aman çocuk doğsun hepsi alınır diyor.Hepsi alınır da biranda hepsi nasl alınsın hangi biri alınsın.bebeğe mi bakacan alışveriş mi yapacan.Tecrübessizsen hele annelikte herşeyin elinin altında olması lazım.En azından kıyafetleri 40 ına kadar yetecek şekilde olsun. ateş ölçerini banyo takımını biberon emzik havlu şampuan ve yatağını bunları alman gerekiyor . Allah korusun 8 ayında geldi diyelim bebişin ? İnşallah hepsi zamanında gelsin.
Diğerlerini doğumdan snra da alırsın hadi yavaş yavaş.

Güzel bir liste yapmak lazım sanırım, yoksa insan mağazada nereye neye bakacağını şaşırıyor

Güzel bir liste yapmak lazım sanırım, yoksa insan mağazada nereye neye bakacağını şaşırıyor
valla risk var diye hep erteledim şimdi de erken doğum riski başladı Allah muhafaza. liste var da yine de bilemiyorum neyi nerden alacağımı Allah sonumuzu hayretsin iyice şaşkına döndük valla

Hazimsizlik sikintisindan ekmegi en aza indirerek yiyorum haliyle acikiyorum. Gecen dedim dunyalari yiyesim var yuruyuse basladim bi kac gundur dikkat etmeye calisiyorum
Ekmeksiz doyamayanlardan mısın canım Benim iştahım ilk 3 aydan sonra cok acılmıtı sonra normale döndü. Bende o zamanlar dünyaları yiyiyordum yani... Sürekli aç hissediyordum dediğin gibi. Kabızlık problemin falan varsa ananas ye, bir de akşam 9dan sonra bir şey yeme içme demişti doktorum. Normalde de zaten uyumadan 2 saat önce yiiyp içmeyi kesmek gerekiyormuş. Bende azıcık fazla yesem patlıcakmış gibi hissediyorum, hala öyle

Arkadasimm hic uzme kendini. Bende henuz hicbirsey almadim. Panik filanda olmus degilim. Evet benim 2 . Cocugum ama cinsiyet farki ve yas farki cok oldugundan ilkinden kalan hicbirseyimizde yok. Sadece sunu biliyorumki onceden alininca birsuru sey gereksiz yere aliniyor.
Alisveris dedigin nedir ki? iş ki para olsun para olunca hersey 2 gunde hallolur.

Bu arada arkadaslar bana ve ilk dogumumda gelen butun misafirlere ve su anda dogumumu bekleyen butun es dost arkadas cevremizde kim varsa 4 gözle lohusa serbeti bekliyor. Ben bu zamana kadar lohusa serbeti sevmeyen kimseyi görmedim hele birde ikram edilirken icine ceviz parcalari atilirsa offfff yemede yaninda yat

Saat 12 de sut icip yatiyorum yoksa acliktan uyuyamiyorum oda uyumuyor dr yarim yagli sut kullan dedi cunku tam yagli iciyordum hergece haliyle birden kilo aldim sut icince sanki icimde rahat ediyo karni tok gibi hissediyorum

Saat 12 de sut icip yatiyorum yoksa acliktan uyuyamiyorum oda uyumuyor dr yarim yagli sut kullan dedi cunku tam yagli iciyordum hergece haliyle birden kilo aldim sut icince sanki icimde rahat ediyo karni tok gibi hissediyorum
Canım o aç kalmıyor ki, sen düzenli beslendiğin taktirde sıkıntı olmaz, psikolojik olarakta etkilemiş seni bu durum Normalde de iştahlı mıydın peki, hamile kalmadan önce?

Kızlar merhaba ben tam olarak 3,5 aylık hamileyim. 4 haftadan itibaren hep kese dışı kanamam vardı Allaha şükür şimdiye kadar bebeğime bişey olmadı ama bu kese dışı kanama yüzünden kasıklarım hep çok ağrımıştı son 1 haftadır hiç ağrım yoktu hatta sabah işe gelirken ohh be ağrısız işe gidiyorum derken marmarayda birden bire kasıklarıma bir ağrı girdi sanki gaz sancısı gibi ama yürürken bile canım acıyokanamam falan yok ama bişey olucak diye çok korkuyorum böyle bişey yaşan varmı doktorumu aradım ama doğumdaymış görüşemedim

Benim nişanımda da şerbet yapıldı şekerli olunca kimse içmiyor.
Yeğenimin doğduğundada şerbet yapıldı 2 şer yudum alınıp bırakılıyor.Sizde seviliyor sanırım.
Bizde kimse sevmez .Eşimin tarafıda sevmez.Kimse su gibi şerbet içmez bizde her iki tarafta yani.bende seven görmemiştim.

Kizlar hamileyken bakla yemeği yiyeniniz var mi nette 1 site haric hepsi zararli diyo kafam karisti iyice?
Ben 3-4 kere iştahlı bir şekilde yedim normalde çok sevmem :) Hatta dün akşam annemden rica ettim yaptı yedim. Canın istediyse ihtiyacı vardır belki vücudunun Bir de tam bakla mevsimi biraz zaman geçince sert ve dokulu oluyor bakla. Eğer çekincen varsa yeme tabi Allah korusun birşey diyemem. Ben karaciğer dışında herşeyi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…